- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Gerçekten niye bu kadar uğraşmışız da hayatımızı bu hale getirmelerine izin vermişiz, bilmiyorum. Ben komple erkeklerden soğudum ondan sonra :) güven duygum iyice azaldı.valla. ne zorumuz varmış fıstık gibi kızlar gidip ruh hastalarını musallat etmişiz kendimize. bilemiyorum yani. şimdi en ufak kişilik bozukluğu emaresi gördüğüm adama resti çekiyorum bu yüzden. kimbilir o bana ne gibi sorunlar yaratacak da bi de onlarla uğraşıcağım diyorum. yani bana karakter olarak tam geliştirmiş kendini olgun neşeli destekçi pozitif biri olmadıkça kimse gelmesin yaa.
Güzel betimlemeymiş. Evlenirken eşimle konuşmuştuk bunu ve uyguluyoruz yıllardır. Eve girip kapımızı kapatınca her şeyi dışarda bırakacağız demiştik. Gereksiz bir trip zamanı da görümceme söylemiştim "kusura bakmayın biz evimize taşımıyoruz sizinle ilgili sorunları" diye, kötü gelin olmuştum.
Babama teşhis konduğu dönemdi, onu hastaneye götürüp getiriyordum o zamanlar. Hayatımın en zor, en kötü zamanlarıydı sanırım. Kullanmama şansım yok benim çünkü benden başka kimse araba kullanamıyor ailede. Mecbur oturuyorum o direksiyona en kötü ruh halinde bile.
Gerçekten niye bu kadar uğraşmışız da hayatımızı bu hale getirmelerine izin vermişiz, bilmiyorum. Ben komple erkeklerden soğudum ondan sonra :) güven duygum iyice azaldı.
çok normal ya insanın kötü zamanları oluyor. ama kendine ve başkalarına zarar verme ihtimali herşeyden daha kötü bence. bunu unutmamak lazım trafikteyken. içkili vs kullanmıyorsak kafa dağınıkken de ya kullanmamalı ya da kafayı toplamayı alışkanlık etmeli sanırım. kulağımıza küpe olsun bu.
Bi silkinip kendine geleceksin direksiyona otururken, başka yolu yok.
E iste bu da buyuk bir ogrettiilişki içindeyken bana çok faydalı olduğunu düşünüyordum. oysa beni kendi rahatına göre yontmuş kişiliğimi değiştirmiş hani iyi sandığım şeyler bile bana totalde zarar vermiş sonra anladım bunu. o yüzden manevi bir şey bulamıyorum ya gerçekten.
onun telkinleriyle arkadaşlarımdan ailemden koptum özgüvenimi yitirdim, fiziksel olarak kendime bakmayı bıraktım vs yani bilmiyorum bunlarda faydalı ne var? cidden düşünüyorum bulamıyorum. faydalı olduğu tek şey o gittikten sonra yıkılıp tekrar küllerimden doğacak gücü bulmamı sağlaması. bu da pozitif bir şey değil pek sanırım.
aynen öyle. bunu hatırlatacak bir anahtarlık takacağım şimdi. her çalıştırışımda kafamı toplamam gerektiğini hatırlayacağımumarım işe yarar.
E iste bu da buyuk bir ogretti
Eminim bunu bir daha tekrarlamazsin mesela yada boyle biriyle 9 yil gecirmezsin
Beni polyanna olarak gorme ama olay bu yani herkes herkese biseyler ogretiyor yasami boyunca :)
Nazlananlar hep daha değerli oluyor, dimi? Değer verdiğini gösterince ve güçlü kadın olduğunu gösterince nedense koşarak uzaklaşıyolar.o bende de oldu. zaten ülkede muhteşem erkek kaynamıyor yani, kime el atsam sonrasında defolu çıktı tabiri caizse. yani ben biraz yorulmuşum biraz da ben nazlanayım biraz da ben çocuk gibi el bebek gül bebek tutulayım benim dertlerim sorun olsun da karşımdaki çözsün artık istiyorum ya. yapmayacaksa da hiç hayatıma girmesin valla. aşk maşk heyecan bi yere kadar, hayat o kadar basit değil.
Benim de aklımdan geçti. Şu hayat ağacı mı ne diyorlardı bir figür var ya o tarz bir şey olabilir.
Nazlananlar hep daha değerli oluyor, dimi? Değer verdiğini gösterince ve güçlü kadın olduğunu gösterince nedense koşarak uzaklaşıyolar.
tabi ki canım. tecrübe. olmuyorum zaten artık seziyorum öyle sinsi olanları :) bu iyi mi peki? bunun nesini imgeleyebilirim ki
Iyi kotu hersey icin tesekkur et ve kabullen
Donene kadar yap :)onu yaptım ama benyine de dönmüyor şans.
Donene kadar yap :)
Onca seyin bir kere yapmayla olmaz defalarca defalarca yapman gerek
Ne zaman ki artik aklina gelince bile kotu seyleri bile hatirlamiyorsan yani bir duygu dahi yasamiyorsan onla ilgili o zaman tamamdır...
Kaldi ki bence senin enerjin cok yuksek (diger sayfalari okudum) ama yonetemiyorsun ve dusuk frekanslari aninda yakalayip yasiyorsun,kendini kontrol et daima bir sure
Bazen iyi ki o kadar şanssızlık beni bulmuş, didinmişim, çırpınmışım diyorum. Yoksa şimdiki hayatım asla olmazdı. Daha çok derslere asılmaz, böyle güzel bir işim olmazdı. Hep zorunda olduğum için daha çok asıldım. 5 kuruş paramız yoktu, hukuk fakültesini bırakmak zorunda kaldım ama iyi ki öyle olmuş, hem okuyup, hem çalıştım, hem birikmiş param hem de daha rahat bir mesleğim var. Yani şanssızlık şans olarak dönene kadar bekleyin. Duayı eksik etmeden mücadelenizi verin, sevgiler.
eski sevgilinin ve o kadinin durumu nedir merak ettim? haber aliyormusun ? belki enerjin bu yuzden dusustedir? atlattin mi yasanmisliklari
valla en son ikisi de zorunlu hizmette gittikleri yerde kaldılar.
en son geçen sene bu zamanlar birbirlerini sosyal medyalarından sildiklerini görüp kahkaha attıydım
ama kadın 1 seneden fazla hikayelerimi izledi (hesabım açıktı) en son artık geçen eylül gibi bıktım ve engelledim. bu sefer onun yönettiğini bildiğim başka bi hesaptan izlemeye başladı. onu da engelledimbu sefer çok yakın arkadaşı olduğunu bildiğim bi kadın izlemeye başladı yine o olduğunu anlayıp engelledim sonra zaten sıkılıp sosyal medya hesaplarımı kapattım ama linkedin açık kaldı bi tek (orda da engelliler ) onu da gizli bi hesap periyodik olarak kontrol edip duruyor.
eski sevgilim hala doğuda zorunlu hizmette. başka da haber almadım. ortak arkadaşlarım vardı haber getiren hatta çok yakın dostlarım var eski sevgilim onları silmemiş hesabından onlara sorardım eskiden sanırım nerdeyse 1.5 senedir hiç sormadım yani tamamen çıktı aklımdan hayatımdan. kendi de hiç iletişim kurmadı gerçi telefonumda engelliydi ama yazdığını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?