- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Merhaba, aynı durum bende de var o yüzden mesajınız ilgimi çekti. :)
Bana da adamın iyilik yapması imkansız ama ben bu imgeleme olayını beceremiyorum bi türlü :) imgelemeye başlayınca illa bi yerden aklıma ona sinirleneceğim bi şey geliyo sonra yine ‘bana ne mutlu olmasın’ diyerek bırakıyorum :) bunu nasıl aşabilirim?
Hazir degilsin çünkü olanlari kabullenmeyeMerhaba, aynı durum bende de var o yüzden mesajınız ilgimi çekti. :)
Bana da adamın iyilik yapması imkansız ama ben bu imgeleme olayını beceremiyorum bi türlü :) imgelemeye başlayınca illa bi yerden aklıma ona sinirleneceğim bi şey geliyo sonra yine ‘bana ne mutlu olmasın’ diyerek bırakıyorum :) bunu nasıl aşabilirim?
Hazir degilsin çünkü olanlari kabullenmeye
Bence imgelemeyi guzel şeylerden başla
Gecmisinden guzel bir ani hatirla sonra gelecege dair istedigin guzel bir ani imgelemeye basla boyle boyle her gun yapabildigin kadar yap süre onemli degil
Imgeleme zamanla gelistirilebilen biseydir
ya ben dışarda insan olarak kötü birine denk gelmiyorum hiç bilmem biriyle zıtlaştığımı. sadece trafikte kullanım şeklim erkek gibi sanırım eski sevgilim öğretmişti ondan erkekler agresif yaklaşıyor bana. onu kaldıramıyorum. arabam da klasik kız arabası bi tane xc90 alacam inş bi gün
E bak şanslı bir tarafın varmış. Bende o da yok, bütün manyaklar beni bulur.
Bende de biraz büyük ve yüksekçe bir araba var, aynen seri ve sert kullanırım arabayı, kocam sağolsun. Kendini ezdirme, korktuğunu gösterme diye diye manyak oldum çıktım. Otobanda giderken sol şeritte önüm boşalıyor, kaçıyorlar resmen.
ya ben zıtlaşıyorum bi de. ay nası olsa kızzzz korkar diye önüme kırıyorlar. hıaaaaa diye böyle arabayı hoplatıyorum tırsıp kaçıyorlararabayı çarparım diye tırsıyorlar.
başka bi benzinciye girdim nereye girceğimi şaşırdım bi arabayla sonra yanlış fişi vermişim pompacı diyo siz acemisiniz galibayani bilse 8 senedir ehliyetim 4 senedir arabam var ne acemisi işte bi şapşik halim de var insanlar gülüyor bazen galiba bana çenem de düşük bütün satıcılarla muhabbet ediyorum ondan zıtlaşmıyorum genelde kimseyle.
biraz daha bilgi verebilir misiniz?
mesela bize iyi davrandığını yardım ettiğini mi hayal etmemiz gerekiyor şansımızın geri gelmesi için?
Ahaha, ben de yapıyorum o zıtlaşmayı. Yemişim senin erkekliğini diye yardırıyorum valla. Bulaşmasınlar başka kadınlara da.
Pompacı pompayı çıkarmadan gitmeye kalkmıştım ben bi kere. Adam delirmişti havaya mı uçurcan bizi diye.
ay bi formula 1 yarışında yaptı onu sürücü de pompacıyı yaraladıydı çok fena gözümün önüne geldi bak.
zaten kapağı kapatmadan arabayı çalıştırma yahu tehlikeli. benim araba da işte benzin görünce bi uçtu sevinçten alskdsad
yalnız cidden trafik çok kötü ya. insanlar aşırı agresif tahammülsüz. sakin ve yavaş sürerim normalde ama o kadar sıkıştırıyorlar ki kendimi kurtarmak için hızlanıyorum.
Ikinizide karsi karsiya birbirinize bakarken imgeleyebilirsin icinden ona nefretin varsa onuda soyleyebilirsin tabi onu yargilayabilirsin eger hemen iyi seylere gecis yapamiyorsan ama mutlaka sonunda iyi gunlerinizi de hatirlayip herseyi oldugu gibi kabullenip iyi kotu hersey icin tesekkur ettigini ve aranizda olusan negatif kordondan koptugunuzu imgelemelisiniz...
Bir diger yontem de yazip yakmak klişe gelebilir ama inanilmaz etkili
Nefreti en guzel atmanın yolu
Akliniza gelen herseyi yaziyorsunuz ve sonra hop yakiyorsunuz ozellikle dolunay zamanlari ilk 3 gun tavsiye edilir...
Yapa yapa gunun birinde ne kadar rahatlayip ve ne kadar nötr olduğunuzu anliyorsunuz ve degisim başlıyor
Çok teşekkür ederim, bi de böyle deneyeceğim :)Hazir degilsin çünkü olanlari kabullenmeye
Bence imgelemeyi guzel şeylerden başla
Gecmisinden guzel bir ani hatirla sonra gelecege dair istedigin guzel bir ani imgelemeye basla boyle boyle her gun yapabildigin kadar yap süre onemli degil
Imgeleme zamanla gelistirilebilen biseydir
Çok teşekkür ederim, bi de böyle deneyeceğim :)
Bazen daha iyi şeyler düşünüyorum hakkında ama bazen sayıp sövesim geliyo işte.
Ben de birkaç kez denedim ama ya tam veremedim kendimi ya da işte dediğim gibi yaptıkları aklıma geldi, sinirlenip bıraktım.ben imgelemeye hiç girmedim valla.
gerçekten böyle düzelecekse şansım ben de deneyeyim bunu.
İşte normal şartlarda asla yapmayacağım şey ama kafa dağınık ve üzgün olunca saçma şeyler yapıyor insan.
Burda biraz daha normal insanlar trafikte, çok sorun yaşamıyorum açıkçası. Ama ankara ya da istanbulda araba kullanmak zorunda kalınca çok geriliyorum.
Nefretini atmak icin yaz yak yontemini kullan o zaman
Rahat rahat söv yak gitsin
En mantıklısı :) önce rahat rahat söveyim sonra affetme kısmını yaparım :)Nefretini atmak icin yaz yak yontemini kullan o zaman
Rahat rahat söv yak gitsin
Sadece nesnesel bakma olaya ...ben çok yazdım. çok konuştum çok anlattım açıkçası bunları yaptığımı ve ona karşı nötr olduğumu düşünüyorum aslında şu an. kızgınlığımı götürdüm. sadece şanssızlıklarımın başlangıç zamanına bakınca onunla tanıştığım döneme denk geldiğini anlıyorum. peki ben ne yapayım o halde? ama onu iyi biri olarak göremiyorum. sadece aciz biri olduğunu kabullenip kızmayı bıraktım. onu olduğu gibi kabullendim yani. genel olarak bakınca bana faydalı bir şeyini bulamıyorum çünkü ya.
sadece araba kullanma pratiğimi sağladı bir çok şeyi öğretti tek bunu bulabiliyorum sanırım. onu imgelesem olur mu?
Ben de birkaç kez denedim ama ya tam veremedim kendimi ya da işte dediğim gibi yaptıkları aklıma geldi, sinirlenip bıraktım.
Tam olarak iyileşmek için her yolu deniyorum ben de :)
Sadece nesnesel bakma olaya ...
Sevmişsin sonucta sevmeyi ogretmistir
Ne bilim guzel paylaşımlarınız olmustur falan yani illa madde odakli olma
bak ben de bugün kafam dağınık ve üzgündüm. ondan oldu demek ki. ablam da sevgilisinden ayrıldığı dönemde arka arkaya 3-4 kez kazaya yaptı arabası servisten gelemedi bi türlü sonra babam getirip götürmeye başladı onu ama ben böyle olmak istemiyorum bağımsızlığımı kaybetmek istemiyorum.
bi kitap okumuştum sıkıntı ağacı diyordu eve girmeden bi dala astığınızı hayal edin sıkıntılarınızı ve evinize huzurla girin. aynı şeyi araba için yapmak geldi şimdi aklıma. çünkü dert sıkıntı asla bitmez ama trafikte kafa dalgınlığı çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?