şansı döndürmenin yolu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sansin donmesi icin adamin sana bir iyilik yapmasi lazim...bu en hizli yol
Tabi bu imkansizsa bunu imgelemelerle kendi enerjini kendin geri alabilirsin
Mesela onunla bulusup hersey icin ona tesekkur edip onu affettiğini imgeleyebilirsin aranizda butun bloke olan enerjileri tamizleyebilirsin vs vs (bu surecte seni ya arar yada sık sık haberini alırsın) takilma gec :) boyle boyle zamanla dengelenir bu arada seda dikerin kitaplarini oneririm

Aman Allah korusun kalp krizi falan ,hic gerek yok
Siz yorumlardan belli oldugu uzere gayet pozitif bir insansiniz,ben de asla kadere vs inanmam,sansa ve secimlere inanirim,olmuyorsa olmuyordur ama cabalamanin degerine inanirim. Hayatta hic bir sey sizden daha degerli degil,modunuzu dusurmeyin

Katıldığım bir festivalde fotoğraf çekip hemen size hediye ediyorlardı yaklaşık 20 dk bekledim anı olarak saklayım diye sıra bana geldiğinde bir yağmur bastırdı adamların eşyaları sular içinde kaldı bozuldu ben dahil kimse foto alamadı :)

Minik hediyelik satın alacaktım sıra bana geldiğinde 1 tane bile kalmadı:)

Bunun gibi minik onlarca şey yakaladım:) ben bu ara çok negatifim ve mutsuzluk akıyordu üstümden ona bağlıyorum bu tarz aksilikleri.

Eskiden her şey tıkır tıkır işliyordu. Evrene olumlu msj yollamalıyız bence:)

anladım. aslında güzel bir bakış açısıymış sanki pc oyunu gibi gelecek seviyeye geçmek için o sorundan ders alıp çözüp atlatmak lazım. güzel sevdim bu fikri. teşekkürler

evet- yaklasik 17 yildir sufi felsefesini hayatima gecirdim.
kendime sufi demem ve diyemem- diyebilmek icin bi 40 firin ekmek yemem lazim ama genel anlamda sufi felsefesi hayatimin zeminidir.
tüm hayatima bu felsefe etrafinda döner ve özellikle düsüncelerimi forma sokmaya yardimci olur.

hmm araştırayım. aslında onu ben içimde affettim. ama o bana iyilik yapmaz biraz narsist bir tipti bana çok sinirli sanırım naptıysam ben ona ayrıldıktan sonra bile hıncını almak için saçmalıklar yaptı başka insanlarla vs..

bir de 2 kişi var sürekli kafasında olduğum bildiğim takıntılı kadınlar bunlar onların enerjileri mi hayatımı etkiliyor bilmiyorum bazen hurafe gibi geliyor ama sürekli negatif düşünen sana ulaşmaya çalışan tipler olunca insan bir acaba mı demiyor değil.

yalnız ona teşekkür edecek bir şey bulamıyorum düşününce ya. neden dersen yaptıkları pozitif gibi görünen şeyler bile beni negatif etkilemiş şimdi görüyorum. ondan bilemedim onu hissetmem zor olur. ancak beni güçlü biri yaptığı için teşekkür edebilirim sanırım

teşekkürler. devir de kötü yahu herkes sinirli bencil umursamaz. ondan herhalde kaskad gibi karışıyor herkesin hayatı ister istemez. hayat pahalılığı bile negatiflik için büyük bir etmen en nihayetinde şu an maldivlerde tatil yapabiliyor olsam baya pozitif olurdum bence ahah neyse.

teşekkürler. evet dün üst komşu gürültüsünden sinir krizimsi gibi bir şey geçirince kendime acıdım biraz bedenime yarattığım stresin etkilerini düşündüm de ondan bu konuda kendimi değiştirmeye çalışıcam teşekkürler.

Bu donem lanetli gibi hissediyorum kendimi, guzel seyler olmamakta israr ediyor cunku.

aynen işte. eksildikçe eksiliyor yerine pozitif bir şey koyamadan bir şeyler daha eksiliyor vs gibi.

birden hepsi çözülür belki bir gün diye umut ediyorum, hani çabalarsam hepsi için patır kütür her şey birden açılır belki tıkanmış boru açılması gibi

bazen modum düşüyor işte o zaman çabalamam da azalıyor o zaman da diyorum bi şey de ekstradan gelse.

Bu teşekkür şeysi daha çok kabullenmek adina kullanılıyor enerjide,hani gecmisi kabul ediyorum ve ne olursa olsun minettarim babında...birde surekli telkin et kendini ben güçlüyüm diye
Varsa Dini inancina göre dua da et,bende cok dini bütün biri degilim ama koruduğunu hissediyorsun
Boyle boyle zaman geliyor ve toparliyorsun inan

Anılcan ı biliyormusun instagramdan bi takip et istersen tabi etmiyorsan ee tabi birde inanırsan

astrolog mu? astrolojiyle aram çok yok. bakayım ama yine de.

ben daha çok düşünce gücüne inanıyorum. hani kendimi bu hale ben sokuyormuşum gibi geliyor mesela. negatifi çağırıyormuşum gibi. hissiyatım o yönde daha çok neye inanırsak o olur gibi bi bakış açım var, işte pozitife şansa inanmak lazım gibi geliyor. onu yapma yöntemi arıyorum biraz da.

evet o negatif iç konuşma huyum gelişmişmiş meğerse fark ettim ve onu bitirdim sonunda pozitife çevirdim belki de ona yoğunlaşıp arttırsam iyi olur. yoğunlaşıcam bu konuda.

anladım teşekkür mevzusunu aslında atlattığımı düşünüyorum, bu konuda yazmamın sebebi gerçekten o şanstan şansızlığa geçme sürecimdeki farklı etken tek oydu. ondan ondan bahsettim yoksa düşüncelerimde aklımda değil kendisi.

açıkçası dini inancım hiç yok ondan belki de böyle kaderci de değilim. ama bu telkin işini yapacağım biraz daha o topiklerde takılayım kk da bu ara güzel topicler vardı :)

Ben dogumun ve ölüm aninin kaderine inanirim ve insan mutlaka kendi secim sansi olmayip ama hayatini etkileyen olaylar yasamistir ha iste bence o da kaderdir yoksa sureklilik içerisinde olan bir kadere bende inanmiyorum
Birde enerjisini buyutmek istemediğin seyi dillendirme dusunme meze yapma kat kat gucleniyor o zaman

Aynen ne düşünürsen osun, yani sanki bu tarz bişeye ihtiyacın varmış gibi hissettim YouTube ta videoları var istersen araştır. Bende pek inanmam ama birde nuray sayarıyı dinlemek iyi gelir. Yani birde hadi şimdi pozitif düşüneyim bakayım diyemiyoruz kendi kendimize

tamam bi süre hep pozitifliklere odaklanmaya çalışıcam negatif olayları atlatıp geçmeye çalışıcam bakalım nasıl olacak. mesela bugün hava ne güzel :)

evet var gerçekten bu ara biraz yalnız kaldım hani sohbet esnasında ara ara enerjini yükselten insanlar vs olur onlar kalmadı bende sanırım öyle bir şey arıyorum ek destek olarak, kendi içimdeki enerjiyi de okuduklarım dinlediklerimle arttırmaya çalışıyorum. bakayım ona da.

valla diyorsun da çok aşırı efektif olmuyor. hayatına işletmek asıl mesele biraz da.

Boyle tikanik durumlarda genelde sans her yonden bir anda aciliyor da umarim boyle olur. :)

Boyle tikanik durumlarda genelde sans her yonden bir anda aciliyor da umarim boyle olur. :)

ben de öyle umut ediyorum... sonuçta bi işin sonucunu almak için emek vermek gerekiyor, annem yaşadı benim bunu senelerce tabiri caizse süründük birden her işi rast gitti sonra belki benim de öyle olur.. :)

ben de öyle umut ediyorum... sonuçta bi işin sonucunu almak için emek vermek gerekiyor, annem yaşadı benim bunu senelerce tabiri caizse süründük birden her işi rast gitti sonra belki benim de öyle olur.. :)

Bizim de boyle mutlu sonlara ihtiyacimiz var. Her sey guzel olur umarim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…