kadin kafayi yemistir kimbilir
sende dogru yoldasin bence. ara sira aksilikler cikiyor diye hayatinin tamami oyle degildir ya. kendi enerjini asagi cekme ufak tefek aksilikleri buyuterek. kendine iyi seyler telkin et. kendinin en iyi dostu ol sev kendini.
insanlarin cogu negatife odaklidir. mesela 3 saat otobus yolcugu yapan insanin basina ufak bir kaza gelse bunu sonradan yakinlarina anlatsa direk kazayi anlatir. halbuki o kaza kucuk birsey olsun diyelim..ve kimseye zarar gelmemis olsun 30 dk aksaklik yasanmis diyelim. geri kalan 2.30 saat huzur icinde gecmis diyelim. e kalkip da 2 saat nasil kaza gecirdigini vs etrafa anlatmak yaymanin manasi varmi? yok. oldu bitti.
cevreme de soylerim birsey olursa yakinlarim uzatir da uzatir soyle oldu boyle oldu ah vah. e oldu? ama suan yok bisey :)
an da yasamak lazim ve kendine bunu hep hatirlatmak. cunku unutuyoruz canim. bende unutuyorum..ama sonrasinda kendime hatirlatiyorum veya benim gibi olan dostlarim hatirlatiyor :) hoop ne oldu? birsey yok. bence hayatinda seninde guzellikler var :) daha cok onlara odaklan. enerjini ufak tefek sorunlara harcama. oldu bitti diye gec gitsin :)
hem kalbinide yeni iliskilere ac bence.. travmatik veya sok edici seyler yasayinca insan temkinli oluyor korkuyor vs..kendini sikiyor tetikte oluyor. ama artik kalbini kapatmana gerek de yok. zaten karsina kotu insan ciksa sip diye anlarsin artik.
ki bence kötü insan yok ...bilincsiz insan var. kendinden de insanliktan da haberleri olsa yaptiklarindan utanirlar :) ve yapmazlardi ama bilincsiz iste..
kotu veya bilincsiz insanlar yuzunden hayata kusme..cicek gibi acil ve etrafindaki guzellikleri gör ..kalbinde tasidigin sevgiyi hisset. kendinle mutlu ol..hayatini mutlu olacagin sekilde sekillendir ve odak noktani nereye yönlendirecegine dikkat et..neye odaklanirsan o büyür..ayy bende ne cok yazdim bu saate