- Konu Sahibi esmergizmo
Ben yüzyılın şansızı olarak bir yolunu bulamadım..pozitif ol pozitifliği çağır gram etkilemiyor beni,bu sefer olacak umutlu olun da sonu hep hüsran..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yüzyılın şansızı olarak bir yolunu bulamadım..pozitif ol pozitifliği çağır gram etkilemiyor beni,bu sefer olacak umutlu olun da sonu hep hüsran..
Niye anlamadın ayol :)ahaha ay ben anlamadım o ne demek
nick twilighttan mı bu arada çok severim :)
Niye anlamadın ayol :)
Bazı insanlar hiç özellikle istemedikleri halde aniden,haberleri bile yokken vuruyor aniden şans durumları.
Şair burada işinize gücünüze bakın,gelince kendiliğinden aniden geliyor demek istiyor
Ben de aşırı şanssızım, bütün aksilikler asla sekmeden beni bulur sağolsunlar. Öyle ki patronum bir gün dayanamayıp biyas ben evden çıkmadan abdest alıyorum sen de al dedi Konuyu takipteyimmerhaba hanımlar belki garip gelecek ama hayatımda sanki bi dönemdir her işim ters gidiyor gibi hissediyorum. hani her aksilik beni buluyor sanki üzerimde şu çizgi filmlerdeki yağmur bulutları var
bu sanırım eski sevgilimden sonra başladı çok karamsar biriydi herşeyin negatifini düşünürdü sinirliydi vs bazı huyları sanırım bana geçti. ben de aksine pozitif neşeli eğlenceli şansı hep yaver giden biriydim yani hayatım çok keyifliydi.
ben bu işi bi türlü döndüremiyorum yahu, şansı döndürmenin bi yolu var mı? bakış açımda mı bi sorun var da verdiğim kararlar yanlış oluyor diye düşünmeye başladım.
kadere pek inanmıyorum, pozitif enerjiyi geri çağırmanın yöntemi yok mudur hayata? aslında kendi içimde pozitif huzurlu bi insanım ama dış faktörlerden çok etkileniyorum, şu dönemde de malum dış faktörler her şey karman çorman. siz nasıl başa çıkıyorsunuz? kendinizi şanslı görür müsünüz?
Ben de aşırı şanssızım, bütün aksilikler asla sekmeden beni bulur sağolsunlar. Öyle ki patronum bir gün dayanamayıp biyas ben evden çıkmadan abdest alıyorum sen de al dedi Konuyu takipteyim
Öyle bir dönem yasıyorum ki bugüne kadar olanların en zoru =( babamın kanser oldugunu öğrendim,kendi saglıgımla ilgili sıkıntılardan dolayı işimi bıraktım. Zaten sektör değiştirip baslamıstım. (su an issiz olmam da maddi ve manevi olarak beni yoruyor ) Neyse erkek arkadasımla aileleri tansıtırmaya başlayalım dedik evlenme yoluna girmek için bunun öncesinde. Tam geldiler biz babamın durumunu öğrendik. Git de diyemiyorsun gel de.Hergün hastanedeyiz zaten yüzüm bes karıs içimden hiçbirsey gelmiyor.Ne evlilik ne Baska bişi düşünebiliyorum. Yeme içme zaten yok. Dedim bu nasıl bir sansızlıktır. Hersey üst üste geliyor böyle. Tek tutunduğum sey var bu bir sürec. Bir süre sabır edicez ve gecicek Süreci iyi yönetmek zorundayım. Genel olarak da sansız bir insanım zaten iyice kötüyü cagırmak istemiyorum sadece. Konuyu takipteyim belki önerisi olan olur .
He ya fena bozdu ama aynı gün iki alakasız memur siz ne kadar şanssız bir insansınız böyle dediydi, hak verdiğimden kızamadım da adama.ahahahahhaha patron da iyi laf sokmuş yahu
ya ben bazı insanlar biliyorum her şeyleri o kadar yolunda gidiyor ki aksilik olması gerekirken. onların nasıl yolunda gidiyor onu bilmek istiyorum ama tabi yakınım değiller konuşamıyorum. belki kk da da öyle insanlar vardır dedim.
He ya fena bozdu ama aynı gün iki alakasız memur siz ne kadar şanssız bir insansınız böyle dediydi, hak verdiğimden kızamadım da adama.
O insanlar doğuştan şanslı galiba. Bakalım çıkar belki nasıl şanslı olunacağını anlatacak biri :)
Açık açık yazdırıp banlanmam için uğraştığın gözümden kaçmadı sanmabikaç gündür komşu gürültüsnden berbat uyuyorum iq um düştü ondan
anladım. valla onu yapıyoruz mecbur zaten başka çare yok. ya pes etceksin ya bi umut eşeleyeceksin hayatı
Sizin şansınızı emmiş sanki. Enerjiyle ilgilidir belki de haklısınız.ya işte bi yaşa kadar ben de öyleydim. hani çok küçük bir ilçeden çok büyük başarılarla çıktım vs hani filmlerdeki gibi bi hayatım oldu bi yaşa kadar. konuda yazdığım gibi eski sevgilim de aksine çok şanssızdır hep ondan beri şansımı ona verdim sanki onun işi düz gitmeye başladı benimki düzelmedi. enerjiyle ilgili bişey olsa gerek bilemiyorum
Açık açık yazdırıp banlanmam için uğraştığın gözümden kaçmadı sanma
Bu 2 çocuklu gariban ablamızın söylediklerinin benzerini Oğuz Atay da söylemiş aslında "iyi şeyler birdenbire olur"
Sizin şansınızı emmiş sanki. Enerjiyle ilgilidir belki de haklısınız.
Valla pozitif ol pozitifi çağır inancı şüpheli. Yani ben o kadar nasil desem iyi niyetli diyelim bir insandim. Sanki herşey hep olumlu ilerleyecek gibi kötü birsey olurdu hemen bitecek, geçecek ya da unutacağız gibi düsünürdüm bilemiyorum belki bunlar beni ayakta tuttu hatta belki de bu düsünce dogru ve ben daha kötü (artık daha kötüsü allah korusun kolum bacagim kopmadı) şeyler yaşayacaktim da bu pozitiflik beni o ipten aldı da olabilir. Ama olmuyorsa olmuyor arkadaş. En fazla kötüyü; "idare edilebilinir" seviyeye cekebiliyoruz belki de.
Siz bazı sifreleri ve bazi kodları öğrenmelisiniz. Ya da uygulamalısınız. Değişim sizin icinizde başlıyor çünkü
Oluyor oyle şeyler hepimizin donem donem başına geliyor
Herseyin reçetesi var evrende
Inancinizi bilmem ama kitapta da var..
Ben kurak bir toprakta biten pembe pembe cicekleri gördükten sonra,geceden sonra güneşi gördükten sonra,kıştan sonra yazı,hastaliktan sonra iyilesip hatta zıpkın gibi olup koşmayı gordukten sonra başka şükür sebebi aramama gerek yok diyorum
Bazen benimde nefesim darılıyor.
Hızır gibi yetisen olsun dertlerinize insallah.
Bazen fark etmezsiniz ama olumluyu guzelligi
Biz insanız çünkü ve bu bizimen büyük yaptığımız hata iyi günler guzellikler bolluk bereket kısmet aşk sifa vs onları gormeyiz hep kotuyu görürüz başımıza gelince
Guzel gunleriniz olsun insallah
Iyi düşünmek lazım ve
"Arınmak"
Bazen bende seytan gibi oluyorum ah ah
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. ben güzellikleri görüyorum kastım emek verdiğim şeylerin karşılığını evrende göremiyor olmak ummadık sıkıntıların çıkması sürekli.
ya en basitinden arabamı muayeneye götürürken mesela park halindeyken aküsü bitmiş bambaşka şeylerle uğraştım bi gün. daha önce bitse hallederdim ama tam en olmadık zamanda olmadık şeyler geliyor başıma. hep kendimi avutuyorum o gün yağmurluydu belki kaza yapacaktım güneşli bir günde randevum denk geldi gittim falan gibi ama işte yoruldum biraz aksiliklerden sanırım.