• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şansı döndürmenin yolu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yüzyılın şansızı olarak bir yolunu bulamadım..pozitif ol pozitifliği çağır gram etkilemiyor beni,bu sefer olacak umutlu olun da sonu hep hüsran..

ahaha ay ben anlamadım o ne demek :KK70:

nick twilighttan mı bu arada çok severim :)
Niye anlamadın ayol :)
Bazı insanlar hiç özellikle istemedikleri halde aniden,haberleri bile yokken vuruyor aniden şans durumları.
Şair burada işinize gücünüze bakın,gelince kendiliğinden aniden geliyor demek istiyor :KK53:

Niye anlamadın ayol :)
Bazı insanlar hiç özellikle istemedikleri halde aniden,haberleri bile yokken vuruyor aniden şans durumları.
Şair burada işinize gücünüze bakın,gelince kendiliğinden aniden geliyor demek istiyor :KK53:

bikaç gündür komşu gürültüsnden berbat uyuyorum iq um düştü :D ondan

anladım. valla onu yapıyoruz mecbur zaten başka çare yok. ya pes etceksin ya bi umut eşeleyeceksin hayatı ;)

merhaba hanımlar belki garip gelecek ama hayatımda sanki bi dönemdir her işim ters gidiyor gibi hissediyorum. hani her aksilik beni buluyor sanki üzerimde şu çizgi filmlerdeki yağmur bulutları var :KK70:

bu sanırım eski sevgilimden sonra başladı çok karamsar biriydi herşeyin negatifini düşünürdü sinirliydi vs bazı huyları sanırım bana geçti. ben de aksine pozitif neşeli eğlenceli şansı hep yaver giden biriydim yani hayatım çok keyifliydi.

ben bu işi bi türlü döndüremiyorum yahu, şansı döndürmenin bi yolu var mı? bakış açımda mı bi sorun var da verdiğim kararlar yanlış oluyor diye düşünmeye başladım.

kadere pek inanmıyorum, pozitif enerjiyi geri çağırmanın yöntemi yok mudur hayata? aslında kendi içimde pozitif huzurlu bi insanım ama dış faktörlerden çok etkileniyorum, şu dönemde de malum dış faktörler her şey karman çorman. siz nasıl başa çıkıyorsunuz? kendinizi şanslı görür müsünüz?
Ben de aşırı şanssızım, bütün aksilikler asla sekmeden beni bulur sağolsunlar. Öyle ki patronum bir gün dayanamayıp biyas ben evden çıkmadan abdest alıyorum sen de al dedi :KK70: Konuyu takipteyim :(

Ben de aşırı şanssızım, bütün aksilikler asla sekmeden beni bulur sağolsunlar. Öyle ki patronum bir gün dayanamayıp biyas ben evden çıkmadan abdest alıyorum sen de al dedi :KK70: Konuyu takipteyim :KK43:

ahahahahhaha patron da iyi laf sokmuş yahu :D

ya ben bazı insanlar biliyorum her şeyleri o kadar yolunda gidiyor ki aksilik olması gerekirken. onların nasıl yolunda gidiyor onu bilmek istiyorum ama tabi yakınım değiller konuşamıyorum. belki kk da da öyle insanlar vardır dedim.

Öyle bir dönem yasıyorum ki bugüne kadar olanların en zoru =( babamın kanser oldugunu öğrendim,kendi saglıgımla ilgili sıkıntılardan dolayı işimi bıraktım. Zaten sektör değiştirip baslamıstım. (su an issiz olmam da maddi ve manevi olarak beni yoruyor ) Neyse erkek arkadasımla aileleri tansıtırmaya başlayalım dedik evlenme yoluna girmek için bunun öncesinde. Tam geldiler biz babamın durumunu öğrendik. Git de diyemiyorsun gel de.Hergün hastanedeyiz zaten yüzüm bes karıs içimden hiçbirsey gelmiyor.Ne evlilik ne Baska bişi düşünebiliyorum. Yeme içme zaten yok. Dedim bu nasıl bir sansızlıktır. Hersey üst üste geliyor böyle. Tek tutunduğum sey var bu bir sürec. Bir süre sabır edicez ve gecicek Süreci iyi yönetmek zorundayım. Genel olarak da sansız bir insanım zaten iyice kötüyü cagırmak istemiyorum sadece. Konuyu takipteyim belki önerisi olan olur .

Öyle bir dönem yasıyorum ki bugüne kadar olanların en zoru =( babamın kanser oldugunu öğrendim,kendi saglıgımla ilgili sıkıntılardan dolayı işimi bıraktım. Zaten sektör değiştirip baslamıstım. (su an issiz olmam da maddi ve manevi olarak beni yoruyor ) Neyse erkek arkadasımla aileleri tansıtırmaya başlayalım dedik evlenme yoluna girmek için bunun öncesinde. Tam geldiler biz babamın durumunu öğrendik. Git de diyemiyorsun gel de.Hergün hastanedeyiz zaten yüzüm bes karıs içimden hiçbirsey gelmiyor.Ne evlilik ne Baska bişi düşünebiliyorum. Yeme içme zaten yok. Dedim bu nasıl bir sansızlıktır. Hersey üst üste geliyor böyle. Tek tutunduğum sey var bu bir sürec. Bir süre sabır edicez ve gecicek Süreci iyi yönetmek zorundayım. Genel olarak da sansız bir insanım zaten iyice kötüyü cagırmak istemiyorum sadece. Konuyu takipteyim belki önerisi olan olur .

çok geçmiş olsun size de babanıza da.

aynen bikaç gündür ben de öyle düşünmeye başladım. tamam 6 ay berbat geçecek her gün mutsuz olucam belki ama bu süreç bittiğinde mutluluk gelicek diye kendimi avutuyorum şu an. zaten başka türlü devam edemiyor insan hayata. umutlu olmak zorundayız. şanssızlıkların içinde iyiyi görmeye alıştırmaya başladım ben kendimi artık.

ahahahahhaha patron da iyi laf sokmuş yahu :KK70:

ya ben bazı insanlar biliyorum her şeyleri o kadar yolunda gidiyor ki aksilik olması gerekirken. onların nasıl yolunda gidiyor onu bilmek istiyorum ama tabi yakınım değiller konuşamıyorum. belki kk da da öyle insanlar vardır dedim.
He ya fena bozdu ama aynı gün iki alakasız memur siz ne kadar şanssız bir insansınız böyle dediydi, hak verdiğimden kızamadım da adama. :KK45:

O insanlar doğuştan şanslı galiba. Bakalım çıkar belki nasıl şanslı olunacağını anlatacak biri :)

He ya fena bozdu ama aynı gün iki alakasız memur siz ne kadar şanssız bir insansınız böyle dediydi, hak verdiğimden kızamadım da adama. :KK45:

O insanlar doğuştan şanslı galiba. Bakalım çıkar belki nasıl şanslı olunacağını anlatacak biri :)

ya işte bi yaşa kadar ben de öyleydim. hani çok küçük bir ilçeden çok büyük başarılarla çıktım vs hani filmlerdeki gibi bi hayatım oldu bi yaşa kadar. konuda yazdığım gibi eski sevgilim de aksine çok şanssızdır hep ondan beri şansımı ona verdim sanki onun işi düz gitmeye başladı benimki düzelmedi. enerjiyle ilgili bişey olsa gerek bilemiyorum

bikaç gündür komşu gürültüsnden berbat uyuyorum iq um düştü :KK70: ondan

anladım. valla onu yapıyoruz mecbur zaten başka çare yok. ya pes etceksin ya bi umut eşeleyeceksin hayatı :KK66:
Açık açık yazdırıp banlanmam için uğraştığın gözümden kaçmadı sanma :p
Bu 2 çocuklu gariban ablamızın söylediklerinin benzerini Oğuz Atay da söylemiş aslında "iyi şeyler birdenbire olur"

ya işte bi yaşa kadar ben de öyleydim. hani çok küçük bir ilçeden çok büyük başarılarla çıktım vs hani filmlerdeki gibi bi hayatım oldu bi yaşa kadar. konuda yazdığım gibi eski sevgilim de aksine çok şanssızdır hep ondan beri şansımı ona verdim sanki onun işi düz gitmeye başladı benimki düzelmedi. enerjiyle ilgili bişey olsa gerek bilemiyorum
Sizin şansınızı emmiş sanki. Enerjiyle ilgilidir belki de haklısınız.

Valla pozitif ol pozitifi çağır inancı şüpheli. Yani ben o kadar nasil desem iyi niyetli diyelim bir insandim. Sanki herşey hep olumlu ilerleyecek gibi kötü birsey olurdu hemen bitecek, geçecek ya da unutacağız gibi düsünürdüm bilemiyorum belki bunlar beni ayakta tuttu hatta belki de bu düsünce dogru ve ben daha kötü (artık daha kötüsü allah korusun kolum bacagim kopmadı) şeyler yaşayacaktim da bu pozitiflik beni o ipten aldı da olabilir. Ama olmuyorsa olmuyor arkadaş. En fazla kötüyü; "idare edilebilinir" seviyeye cekebiliyoruz belki de.

Açık açık yazdırıp banlanmam için uğraştığın gözümden kaçmadı sanma :p
Bu 2 çocuklu gariban ablamızın söylediklerinin benzerini Oğuz Atay da söylemiş aslında "iyi şeyler birdenbire olur"

ahah yok yahu hiç öyle bi niyetim yoktu kelimeleri anladım da felsefeyi anlamamıştım çok felsefik cümleleri anlayamayabiliyorum ben bazen. alışkın değilim o tür kitaplar okumam sohbet pek etmem bazen hıı nası anlamadım olabiliyorum :) ben düz adam sami gibiyim biraz.

valla bi umut patır kütür iyilikler olsun istiyorum senelerdir cefa çekiyorum ailecek çekiyoruz bi gönlümüzden geçenler olmuyor olsun artık isyanı bu :) yoksa yine şükür halimize.

Sizin şansınızı emmiş sanki. Enerjiyle ilgilidir belki de haklısınız.

evet parazit gibiydi. ayrıldıktan sonra aslında şansım da baya topladı ama eskisi gibi değil. ben bakış açısının kararları etkilediğini düşünüyorum belki de bakış açım onla takılmaktan değişince benimki bozuldu o bana benzedikçe onunki düzeldi. öyle gibi geliyor çünkü şu anki kişiliğim de ona benzemiş tabi yılların etkisini atmak kolay olmuyor. atmaya çalışıyorum işte.

Valla pozitif ol pozitifi çağır inancı şüpheli. Yani ben o kadar nasil desem iyi niyetli diyelim bir insandim. Sanki herşey hep olumlu ilerleyecek gibi kötü birsey olurdu hemen bitecek, geçecek ya da unutacağız gibi düsünürdüm bilemiyorum belki bunlar beni ayakta tuttu hatta belki de bu düsünce dogru ve ben daha kötü (artık daha kötüsü allah korusun kolum bacagim kopmadı) şeyler yaşayacaktim da bu pozitiflik beni o ipten aldı da olabilir. Ama olmuyorsa olmuyor arkadaş. En fazla kötüyü; "idare edilebilinir" seviyeye cekebiliyoruz belki de.

hah işte bunu kastediyorum ben de idare edilebilirin üstüne geçemedim. yine şükür tabi ama biraz yoruldum sanırım eşelemekten patır kütür olsa kuş gelip ağzıma konsa artık isyani bu.

neyse gene halimden memnunum yalan yok ama emeğimin karşılığını alamıyorum hayattan. en basit şeylerde bile.

Siz bazı sifreleri ve bazi kodları öğrenmelisiniz. Ya da uygulamalısınız. Değişim sizin icinizde başlıyor çünkü
Oluyor oyle şeyler hepimizin donem donem başına geliyor
Herseyin reçetesi var evrende
Inancinizi bilmem ama kitapta da var..
Ben kurak bir toprakta biten pembe pembe cicekleri gördükten sonra,geceden sonra güneşi gördükten sonra,kıştan sonra yazı,hastaliktan sonra iyilesip hatta zıpkın gibi olup koşmayı gordukten sonra başka şükür sebebi aramama gerek yok diyorum
Bazen benimde nefesim darılıyor.
Hızır gibi yetisen olsun dertlerinize insallah.
Bazen fark etmezsiniz ama olumluyu guzelligi
Biz insanız çünkü ve bu bizimen büyük yaptığımız hata iyi günler guzellikler bolluk bereket kısmet aşk sifa vs onları gormeyiz hep kotuyu görürüz başımıza gelince
Guzel gunleriniz olsun insallah
Iyi düşünmek lazım ve
"Arınmak"
Bazen bende seytan gibi oluyorum ah ah

Siz bazı sifreleri ve bazi kodları öğrenmelisiniz. Ya da uygulamalısınız. Değişim sizin icinizde başlıyor çünkü
Oluyor oyle şeyler hepimizin donem donem başına geliyor
Herseyin reçetesi var evrende
Inancinizi bilmem ama kitapta da var..
Ben kurak bir toprakta biten pembe pembe cicekleri gördükten sonra,geceden sonra güneşi gördükten sonra,kıştan sonra yazı,hastaliktan sonra iyilesip hatta zıpkın gibi olup koşmayı gordukten sonra başka şükür sebebi aramama gerek yok diyorum
Bazen benimde nefesim darılıyor.
Hızır gibi yetisen olsun dertlerinize insallah.
Bazen fark etmezsiniz ama olumluyu guzelligi
Biz insanız çünkü ve bu bizimen büyük yaptığımız hata iyi günler guzellikler bolluk bereket kısmet aşk sifa vs onları gormeyiz hep kotuyu görürüz başımıza gelince
Guzel gunleriniz olsun insallah
Iyi düşünmek lazım ve
"Arınmak"
Bazen bende seytan gibi oluyorum ah ah

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. ben güzellikleri görüyorum kastım emek verdiğim şeylerin karşılığını evrende göremiyor olmak ummadık sıkıntıların çıkması sürekli.

ya en basitinden arabamı muayeneye götürürken mesela park halindeyken aküsü bitmiş bambaşka şeylerle uğraştım bi gün. daha önce bitse hallederdim ama tam en olmadık zamanda olmadık şeyler geliyor başıma. hep kendimi avutuyorum o gün yağmurluydu belki kaza yapacaktım güneşli bir günde randevum denk geldi gittim falan gibi ama işte yoruldum biraz aksiliklerden sanırım.

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. ben güzellikleri görüyorum kastım emek verdiğim şeylerin karşılığını evrende göremiyor olmak ummadık sıkıntıların çıkması sürekli.

ya en basitinden arabamı muayeneye götürürken mesela park halindeyken aküsü bitmiş bambaşka şeylerle uğraştım bi gün. daha önce bitse hallederdim ama tam en olmadık zamanda olmadık şeyler geliyor başıma. hep kendimi avutuyorum o gün yağmurluydu belki kaza yapacaktım güneşli bir günde randevum denk geldi gittim falan gibi ama işte yoruldum biraz aksiliklerden sanırım.

Düzelir
Bir de derler ya hani hersey ust uste gelir. O olayi hic anlamadim ben ama kesinlikle doğru yani bir olumsuzluk oldumu pesini digerleri kovaliyor nedense
Siz bu sekilde pozitif dusunmeye devam edin
Avuntu olarak görmeyin bunu ama ..
Allah beterinden saklasın

ya ben bu sans konularina yazarken cok guluyorum ama gercekten de boyle yani;

ben cok sansli bir insandim,
oyle boyle degil hem de,

esim de inanilmaz sanssiz, Teomanin Daha 17 sarkisindaki gibi, serit degistirir o seritte trafik olur, markette bir kasanin srasina girer kasa bozulur falan filan en sona kalir, devlet dairesine her gittiginde sistem guncellemesi olur falan isini halledemez...

velhasilir,
esimin artik karmasindan mi negatif enerjisinden mi, nesinden bilmiyorum,
benim var olan sansim da zamanla azaliyor, sanki bir kara delik tarafindan somuruluyor gibiyim :KK70::KK70::KK70:

ben de onerileri alabilirim:KK37:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back