Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazarsin katip tabi ki keyif senin keyfin :)
Benim demek istedigimi anladin da sen neyse :)
Bak ne diyorum, ben kimsenin ne yazdığına karışmıyorum, hakaret de etse umrum değil yani, muhatabı dava mı açıyor napıyorsa yapar. Ben hakaret de etmem, zbamk diye yazarım ne var yok, bana da karışılmasın, hayır ne gerek var yani, bana karıştığınız kadar konu sahibine o bahsettiğiniz yumuşak üslubu, kucaklayıcı tavrı ve desteği uygulayın.

Böyle bir adamdan hamile kalacak kadar nasıl bir akıl tutulması içindeydiniz merak ettim? Ömür mü geçer? Eee barıştınız mı bari?

Bizi yorumlarınızdan mahrum etmeyin lütfen, eleştirel sözlere ihtiyacımız var
aman canım yıkma yuvanı diyen prenseslerden kurtarman lazım
bizim vik vik gezen prenseslere değil gerçekleri söyleyen cadılara ihtiyacımız var

bak bu kadarını sevgilime söylememişimdir

Sen olduğunu biliyoruz, benim demesen de olur.
Aşkım o değil bence. O olsa küsüp konu açıp anasını babasını ayağa kaldırıp eşyalarımı kafamda mı taşıyayım yoksa nakliyeciler çeyizimi mi düzsün? diye konu açardı. Bu garibimin daha ailesinin haberi yok. Maverafunclub üyesi olarak %100 mavera değilden yana kullanıyorum oyumu.

Aslında alıştırmakla alakalı olmayabiliyor. O kişinin mizacı öyle ise değişmiyor maalesef. Bu model bir sevgilim vardı, sürekli küserdi, yetişkin iki insan gibi konuşarak aşmaya çalıştım. Baktım olmadı ona onun gibi davrandım. Günlerce küstüğümüz olurdu ve o adım atmadan konuşmazdım. Ama sorun bu şekilde de çözülmedi. En son 15 gün küs kalınca, ehh dedim ayrıldım. Böyle biri evlenince hiç çekilmez, aynı evde öyle günlerce küs kalınır mı?

Boşverin onları ben size kırmızı balık gölde'yi söyleyeyim belki kavga da biter
Hanımlar,
üyeyi mavera olmakla itham ediyorsunuz lakin kaçınız bu şüphenizi şikayet et butonuna basarak rapor etti? Cevap veriyorum mavera sensin bebişim diyen kimse rapor etmedi, 28 Ekim'de bir kişi şüphe üzerine rapor etmiş o da sizlerden biri değil.
Kaldı ki rapor üzerine üyeliği askıya aldık ve mavera'yla bu üyelik arasında bağlantı bulamadık, aynı kişidir değildir bilemeyiz ama kimseyi somut delil olmadan itham edip konusuna sen falancasın diye yazarak sabote edemeyiz.

Konuya yorumunuz varsa buyurun ama bu üye şu kişi yazışmalarına bir son verin lütfen.

Mantik kim biz kim mantik bizde ne arasin bacim ya.Mantikli insan 3 hafta kusen kocaya aglayandir. Mantikli insan bu kocadan cocuk dunyaya getirmek icin ugrasandir. Mantikli koca da 3 hafta kusendir. sen bakma bize hepimiz mutsuzuz.
Zaten mantik olsa bu saate bunlari okumazdik simdi gidip kocamin koynunda sicacik yatardim ama iste mantik yok

Ay okudum biraz.
Duygusal anımdayım sanırım. Yazık değil mi konu sahibine kızlar?
Kadın hamile. Bir çok şeyi düşünerek hareket etmek istiyordur. Belki hamile diye kocasına rahatça ayar çekemiyordur, belki korkuyordur alacağı tepkiden.
Herkes hamile olduğunı öğrendiği anın eşsiz olmasını ister. Zaten mahvolmuş ilk özel anlar. Kadını daha da yormasak mı acaba

Hmmm evet koca haksız, peki kim haklı, karısına tek laf etmeyen yüzüne bile bakmayan insan yerine koymayan hamile ve hasta karısına bir yudum su vermeyen kendine pişirip yiyen kocanın karısı ne kendi resti çekip gidiyor ne kocasını yolluyor ne boşanıyor ne barışıyor eeee sonuç? Evlilik mi bu şimdi? 9 ay sonra sancısı tutunca yan odada yatan kocasına mesajmı çekecek ortak çocuğumuz doğuyor şu saatte şu hastanede diye? Az mantık az gurur ya

Bu işin tek çözümü eve misafir gelmesi benden söylemesi

Sen İsfahanı görmedin galiba. O yazdı, konu sahibinin arkadaşıymış güya, ondan azcık ödünç almış hesabı, komşudan bi pişirim kahve ister gibi.

Abla şimdi sen bi sürü hesap falan dedin sanki öyle hatırlıyorum ne bileyim.

bir gelişme oldu mu ?

Bir de birlikte uyuyor musunuz bu süre içinde ? ailenize hamile olduğunuzu söylediniz mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…