- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.321
Bu öfke ve kin niye?Hmmm evet koca haksız, peki kim haklı, karısına tek laf etmeyen yüzüne bile bakmayan insan yerine koymayan hamile ve hasta karısına bir yudum su vermeyen kendine pişirip yiyen kocanın karısı ne kendi resti çekip gidiyor ne kocasını yolluyor ne boşanıyor ne barışıyor eeee sonuç? Evlilik mi bu şimdi? 9 ay sonra sancısı tutunca yan odada yatan kocasına mesajmı çekecek ortak çocuğumuz doğuyor şu saatte şu hastanede diye? Az mantık az gurur ya
Bu işin tek çözümü eve misafir gelmesi benden söylemesi
Çok üzülüyor insanlar....hamile kadına böyle davranılmasına.Bu öfke ve kin niye?
Üzüntü başkadır öfke başka. Bu yorum resmen öfke krizi geçirmiş..Çok üzülüyor insanlar....hamile kadına böyle davranılmasına.
Aminnn...sizede durum karşısında farklı duyguların empatisini nasip etsin ...Üzüntü başkadır öfke başka. Bu yorum resmen öfke krizi geçirmiş..
Ya sadece bir platform ve derdini paylaşan hamile bir kadın..
Gerçekten insanların sanal ortamda bile tahammül sınırı kalmamış..
Ne diyeyim ALLAH hepimize güzellikler ve yumuşak kelimeler nasip etsin..
Farklı duyguların empatisi?Aminnn...sizede durum karşısında farklı duyguların empatisini nasip etsin ...
Öfkeyi nasıl anladiniz yazıyla??? Sizinde bir derdiniz var da konu acamiyorsunuz galiba .... Korkmayın burada ki çoğu kadın doğruya doğru yanlışa yanlış der. Ama poh poh yoktur...Farklı duyguların empatisi?
Öfkeye karşı pek empati besleyemiyorum ben genelde hele de sebepsiz öfkeye..
Abla şimdi sen bi sürü hesap falan dedin sanki öyle hatırlıyorum ne bileyim.
Arkadaşının ki banlanmis mi?katip sen var ya sennn
şimdi nasıl öğrenicez gelişmeleri
yine banlanmış konu sahibi...
Mune da acımamış basmış banı
üyenin ban süresinin kısaltılmasını rica ediyorumböyle bir talep oluşturabiliyor muyuz
Arkadaşının ki banlanmis mi?
:)))))))))) ya ben bir defasında bir derdim var diye konu açtım bayanın biri geldi sebepsiz yere komşusu kansermişte ben derdime mi üzülüyormuşum diye azarlamıştı. Buradaki insanların çoğu ego tatminini ve aşağılamayı doğru konuşma ve açık sözlülük sanıyor. Hem sanal ortamda pohpohlanmak gibi bir derdim de yok çok şükür. Farklı fikirlere ihtiyaç duyduğum zaman gerektiğinde konu açarım, hamdolsun şuan kendi başıma başa çıkamayacağım ve fikir almamı gerektirecek bir derdim yok.. Öfkenin anlaşılmayacak nesi var yazıya baktınız mı direk hissediyorsunuz.Öfkeyi nasıl anladiniz yazıyla??? Sizinde bir derdiniz var da konu acamiyorsunuz galiba .... Korkmayın burada ki çoğu kadın doğruya doğru yanlışa yanlış der. Ama poh poh yoktur...
İsfahanarkadaşı kim?
Isfahan mi neydi öyle birşey oradan gelip yazmıştı ... Ama ne hikmetse o arkadaşının eşi de aynı onun eşi gibiymis konuları sanki aynı kişi açmışarkadaşı kim?
O zman fikirlere, duygulara aciksaniz fazla kasmayiverin sitenin admin ve modları çalışıyor. Onlar kişiye gerektiği cezayı verir.:)))))))))) ya ben bir defasında bir derdim var diye konu açtım bayanın biri geldi sebepsiz yere komşusu kansermişte ben derdime mi üzülüyormuşum diye azarlamıştı. Buradaki insanların çoğu ego tatminini ve aşağılamayı doğru konuşma ve açık sözlülük sanıyor. Hem sanal ortamda pohpohlanmak gibi bir derdim de yok çok şükür. Farklı fikirlere ihtiyaç duyduğum zaman gerektiğinde konu açarım, hamdolsun şuan kendi başıma başa çıkamayacağım ve fikir almamı gerektirecek bir derdim yok.. Öfkenin anlaşılmayacak nesi var yazıya baktınız mı direk hissediyorsunuz.
İsfahan
Isfahan mi neydi öyle birşey oradan gelip yazmıştı ... Ama ne hikmetse o arkadaşının eşi de aynı onun eşi gibiymis konuları sanki aynı kişi açmış
Kasmadım, ceza da vermedim sadece bu öfke neden diye sordum herkes gibi yorum yaptım. Neyse farklı frekanslardayız ve bir irimizi anlayamayacak durumdayız o yüzden konuyu dağıtmamak adına daha fazla yazmayacağım, iyi günler dilerim.O zman fikirlere, duygulara aciksaniz fazla kasmayiverin sitenin admin ve modları çalışıyor. Onlar kişiye gerektiği cezayı verir.
Arkadaşı değil , arkadaşının arkadaşı lütfen iyi takip edelim arkadaşlarArkadaşının ki banlanmis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?