• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh oh suyundan da oh oh şuyundan da koy koy diyesim geldi niyeyse. :KK76:
Yaaa güzellerim, burası bdv, öyle her sakallıyı dedeniz sanmayacaksınız. Yok efendim konu sahibini kaçırmışmışlar da, yok boşan bencecilermiş. Alın size mis gibi ikinci üyelik. :KK25:
O yüzden o yazanlara hiç ses etmedim. Kendileri çalıp kendileri oynasın. :D

O yüzden o yazanlara hiç ses etmedim. Kendileri çalıp kendileri oynasın. :KK70:
Bu sefer ben de pek bulaşmadım valla. Hele isfahan hesabından yazdıktan sonra iyice batırdı bence. İnsan biraz daha akıllıca bir yalan bulurdu( arkadaşımın arkadaşının hesabı yalanı) ya da o üyelikten yazmazdı ki böylece o hesap da patlamış olmazdı. Saklardı işte bir sonraki sansasyonel konusuna. Ben olsam öyle yapardım yani. :deli:

Bu sefer ben de pek bulaşmadım valla. Hele isfahan hesabından yazdıktan sonra iyice batırdı bence. İnsan biraz daha akıllıca bir yalan bulurdu( arkadaşımın arkadaşının hesabı yalanı) ya da o üyelikten yazmazdı ki böylece o hesap da patlamış olmazdı. Saklardı işte bir sonraki sansasyonel konusuna. Ben olsam öyle yapardım yani. :deli:
Valla Rose hayatım hep dedim eş onun eşi. Hayat onun hayatı. Kendi bilir. 🤷

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
siz ne yaptınız eşinize hamile olduğunuzu söylediniz sanırım ne tepki verdi .geçmiş yazılarınıza baktım ama bulamamdım . o kadar çok mesaj var ki

Eeee şu yorumlarında çik acimisizsiniz diyen hanımlar eski konuları da okudular mı acaba ?
Daha Agustos ayında komodine boşanma protokolü koyan bir adamdan hamile kalmış :)
Eski konularında da defalarca kendisine çocuk yapma demişler ama nafile :)
Kendi hayatı tabiki.
Ayrıca isfahan zaten kendisiyken tutup dıdımın dıdısının dıdısının üyeliğinden rica ettim de öyle yazıyorum bahanesini bile okurken dedim ki isfahan kendisi.
Benim arkadasımın arkadası kk üye oldugumu banlandığımı niye bilsin mesela ?
Üyeliğini bana neden versin cevap vereyim diye :)

Ben bu adamı baba yapmak için hamile değilim. Benim de bebeğim bu ve kimse buna karışamaz. Bu seçeneği söylemeniz çok garip
Garip değil. Beni sevmeyen ve ilgilenmeyen bir babam olacaksa doğmayayım daha iyi. Baba ölmüş olsa ya da sperm bankasından falan olsa neyse. Hiçbir çocuk onu terkeden ya da ihmal eden bir babayı haketmez. Bilmiyorum umarım sizin sevginiz ona yeter. Hayırlısı olsun.

Garip değil. Beni sevmeyen ve ilgilenmeyen bir babam olacaksa doğmayayım daha iyi. Baba ölmüş olsa ya da sperm bankasından falan olsa neyse. Hiçbir çocuk onu terkeden ya da ihmal eden bir babayı haketmez. Bilmiyorum umarım sizin sevginiz ona yeter. Hayırlısı olsun.
Belki çocuk doğunca tepeden bişeyler iner adama, birden dünyanın en ilgili babası oluverir, sen de hemen şaapma. 😐

Eklentiler

• 0f78441437c7ef5453cdeb8d22cb65ae.jpg
    0f78441437c7ef5453cdeb8d22cb65ae.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu öfke ve kin niye?
Ayyy gerçek hayatımda çoook mutsuzum, vasıfsızım, çocukluğum travma doluuu, kompleksliyim, eşim beni sevmiyoooo, kaynanam eltim görümcem bana tü kaka diyooo, o yüzden geldim hamile zavallı kadıncığa ego kasıyooorum
Kadın düşmanıyım ben kadının kurduyum
Tatmin oldunuz mu?

Tanımadığım insanlara kin öfke kusacak bir ruh hastası değilim, çok da kin öfke duyulacak kadar önemli de değiller

Aslında konuda önemli olan adamın abuk subuk insanlıktan nasibini almamış davranışları yada kadının olmayan evliliği var sanması gurursuzluğu mantıksızlığı değil her ikisininde doğacak çocuğu önemsememesi, ana-baba olabilecek olgunlukta olmamaları.
Doğacak sübyana yazık başka kimseye değil

Keşke çocuklara da sorulsa böyle bir insanın baban olmasını ister miydin diye ? 🤷
Yıllarca baba ilgisine sevgisine hasret kalmış bir kadının konusu var, babası vefat etmiş, şimdi babasının değil yaşayamadıklarının yasını tutuyor, daha farklı olabilirdi, ölüm o minik ihtimali aldı götürdü. :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back