• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha ben size yorum yapmadım sizin yorumunuzu görmedim bile ben burda yanıldınız. Ben genel olarak konulara yapılan yorumdan yola çıkarak yazdım, ve alıntı yapan kişinin yorumunu haklı bulduğum için ona yazdım. Üstünüze alınacak bir şey yok o yüzden. Biz kocayı haklı bulmuyoruz, aksine zaten hödük biri olduğunu da yazmıştım mesajımda görmediniz sanırım yada görmek istemediniz. Yorumunuzun tamamını okuyamadım çok uzun geldi. Sizin anlamadığınız şu biz kocası çok iyi adam nolur sa olsun kociş desin demiyoruz , zaten bir aile terapistine gitmeleri gerektiği aşikar. Fakat bunu da yok evin kilidini değiştir yok eve alma tarzı yapılacağını düşünmüyorum tam da sizin ilk cümlelerinizde dediğiniz gibi karşılıklı oturarak iletişim kurarak yapılması gerektiğini söylüyorum . Sizin de eşinizle yapmış olduğunuz gibi. Ayrıca ben evli değilim, benden iyi biri olduğunuzu da düşünmüyorum bende zaten konu sahibine ayrıca özelden ulaşıp moral motivasyon verdim. Her şeyi yak yık diyerek esas içteki kötülük ortaya çıkar benim gözümde. Ki zaten bende uzman yardımı alması gerektiğini düşünüyorum siz gibi olmayan kimse kocişçi olmuyor yani.
İnsanlar konu sahibine konuşmasını bir çok defa söyledi. Konu sahibi sadece oturmuş kocişi ne zaman ondan özür dileyecek onu bekliyor. Kendisine üç defa sordum bu adam sırf misafir gelmesini istemediğiniz için sizinle iki hafta konuşmadı annesiyle sorun yaşasanız neler yapabilir diye. Cevap var mı yok? Anlayamadım siz burada neyin motivasyonundan bahsediyorsunuz. Boşuna yazmaya gerek yok herkes hayatı kendi bildiği gibi yaşar.

Yanii ?? Kendi karari.Bin tane uyelik acsin yazsin kocasini anlatsin.Koca kendi kocasi,karnindaki bebek kendi bebegi.Soylenir yapma etme diye tavsiye verilir biter gider.Isine gelen tavsiyeye uyuyosun ignelemesi yapilmis.Eee mantikli degil mi ?Kendi bilecegi is,gerisi kendisine kalmis.Sayfalardir bu kadar kadini yermenin manasini cozemedim.Neyin hirsi bu ?
Böyle sert bir kocamız olmadığı için hırslandık

İnsanlar konu sahibine konuşmasını bir çok defa söyledi. Konu sahibi sadece oturmuş kocişi ne zaman ondan özür dileyecek onu bekliyor. Kendisine üç defa sordum bu adam sırf misafir gelmesini istemediğiniz için sizinle iki hafta konuşmadı annesiyle sorun yaşasanız neler yapabilir diye. Cevap var mı yok? Anlayamadım siz burada neyin motivasyonundan bahsediyorsunuz. Boşuna yazmaya gerek yok herkes hayatı kendi bildiği gibi yaşar.
Çünkü sürekli o alttan alınca artık karşı taraftan hamle bekliyor, oda işte gönlünü almasını bekliyor. Ama ortaya ikiside düzgün şekilde oturup iletişim kursa, bi uzman yardımı alalım deseler çok iyi olacak. Ha baktı hiç bir şey düzelmiyor yardım da aldılar adam oralı değil o zaman elbette ayrılması boşanması gerekir. Ki zaten mesela sorunlu bir evliliğe bence de çocuk yapılmamalı, o zaman her şey daha kötü oluyor

Alın, bak bu yüzden insanlar tepki veriyor. Konu sahibi banlanınca güya arkadaşının hesabından yazdı. Bu alıntıladığım üyenin eski konularını bilenler diyeceklerdi ki, bu adamı bile bile regl takvimi kovalayıp neden hamile kaldın? Şimdi hamileyim diye gidemiyor zaten. Ee? Ya bazen düşünüyorum ki, sırf saçma sapan evlilikleri bitmesin diye çocuk derdine düşüyor bazı kadınlar, kendi ayakları bağlansın diye. Hani diyette iken pastanenin önünden geçmezsin ya, öyle bişey.

Iste yine ayni kapiya cikiyoruz.Bu yasam bu kadinin secimi.Fikir almak icin acmis konuyu.Isine geleni uygulamak istemis.Hatirlayan vardir .Bir uye vardi defalarca aldatilip bosanip yine kocasiyla evlenmisti.Her bosanmasinda konu acardi yine aldatti diye.4 defa aldatilip bosaanip evlendi diye hatirliyorum.Yani ondan sonra kusturduk mu artik bilmiyorum konu acmadi diye hatirlyirum.Simdi biz bu kadinin hayatina dokunabildik mi ?Hayir. Ozqman vaktim bol coluk cocuk yok.Sayfalarca yorum yaptik.Ayni kapi degil mi bu da ?

Çünkü sürekli o alttan alınca artık karşı taraftan hamle bekliyor, oda işte gönlünü almasını bekliyor. Ama ortaya ikiside düzgün şekilde oturup iletişim kursa, bi uzman yardımı alalım deseler çok iyi olacak. Ha baktı hiç bir şey düzelmiyor yardım da aldılar adam oralı değil o zaman elbette ayrılması boşanması gerekir. Ki zaten mesela sorunlu bir evliliğe bence de çocuk yapılmamalı, o zaman her şey daha kötü oluyor
Yani ne yapabiliriz? Kocası gelsin, karına insan gibi davran diyelim. Tek çözümü o şu an bizim yönümüzden.

Bir insan evin içindeki karısına iki üç hafta başkası için küsüyorsa burda büyük bir problem vardır. hamile olduğunu bildiği halde devam ediyorsa bu ilk defa yaşanmamıştır. Konu sahibi bir eğitime tabi tutuluyor. Ben cidden üzülmüştüm ilk okuduğumda ama onun derdi sorunu çözmek değil eşi bi çiçek alsa unutacak bu konuyu adam bir yıl küsse ne olacak? Bunları bilmek istemiyor konu sahibi .Bir birikiminiz olsun deyince siz eşiniz sola kayın deyince ayrılıyor musunuz diye soruyor. Ne eşi ne de kendisi anne baba olacak sorumlulukta değiller

Iste yine ayni kapiya cikiyoruz.Bu yasam bu kadinin secimi.Fikir almak icin acmis konuyu.Isine geleni uygulamak istemis.Hatirlayan vardir .Bir uye vardi defalarca aldatilip bosanip yine kocasiyla evlenmisti.Her bosanmasinda konu acardi yine aldatti diye.4 defa aldatilip bosaanip evlendi diye hatirliyorum.Yani ondan sonra kusturduk mu artik bilmiyorum konu acmadi diye hatirlyirum.Simdi biz bu kadinin hayatina dokunabildik mi ?Hayir. Ozqman vaktim bol coluk cocuk yok.Sayfalarca yorum yaptik.Ayni kapi degil mi bu da ?
Seçiminin sonuçlarını yaşarken mesele yok da biz söyleyince niye kötü? Onu anlamıyorum.

Kocasına bunu da desek kale alır mı onu da bilemedim
E çözümsüz konu. Bu adama katlanma bahanesi diye çocuk yapan bir kadın var, kimse kusura bakmasın bunu da dümdüz söylerim. Siz yumuşak yazın, size karışmıyorum ama bana burda çok karışılıyor.

Bir insan evin içindeki karısına iki üç hafta başkası için küsüyorsa burda büyük bir problem vardır. hamile olduğunu bildiği halde devam ediyorsa bu ilk defa yaşanmamıştır. Konu sahibi bir eğitime tabi tutuluyor. Ben cidden üzülmüştüm ilk okuduğumda ama onun derdi sorunu çözmek değil eşi bi çiçek alsa unutacak bu konuyu adam bir yıl küsse ne olacak? Bunları bilmek istemiyor konu sahibi .Bir birikiminiz olsun deyince siz eşiniz sola kayın deyince ayrılıyor musunuz diye soruyor. Ne eşi ne de kendisi anne baba olacak sorumlulukta değiller
Evet ortada ciddi bir sorun olduğu aşikar zaten o yüzden yardım almaları gerek, hani daha önce gittilerse filan olmadıysa orasını bilemem. Zaten adam sürekli böyleyse ona da yapacak bir şey yok, ben biraz adamın psikolojisi belki aşırı bozuktur gözüyle de bakıyorum belki uzman iyi gelir diye, bir de bezen karşı tarafı da dinlemek gerekir ya, belki konu sahibinin de ağır konuşmaları vardı onu da bilmiyoruz ama her ne olursa olsun hamile olmasını geçtim normalde de bu kadarcık şeyden hamile olmasa da insan eşine küsmemeli zaten, ama işte normal hayatta öyle olmuyor

Alın, bak bu yüzden insanlar tepki veriyor. Konu sahibi banlanınca güya arkadaşının hesabından yazdı. Bu alıntıladığım üyenin eski konularını bilenler diyeceklerdi ki, bu adamı bile bile regl takvimi kovalayıp neden hamile kaldın? Şimdi hamileyim diye gidemiyor zaten. Ee? Ya bazen düşünüyorum ki, sırf saçma sapan evlilikleri bitmesin diye çocuk derdine düşüyor bazı kadınlar, kendi ayakları bağlansın diye. Hani diyette iken pastanenin önünden geçmezsin ya, öyle bişey.

Katip bu mavera mi? O da sok olup duruyordu ve ondan da hamilelik haberi bekliyordum ben. Konudan birilerini kovduysa kesin maveradir :)

Katip bu mavera mi? O da sok olup duruyordu ve ondan da hamilelik haberi bekliyordum ben. Konudan birilerini kovduysa kesin maveradir :)
Mune bir sürü hesaptan aynı konuyu açtığından bahsetti konu sahibinin, ben de kıllanmadım değil.

E çözümsüz konu. Bu adama katlanma bahanesi diye çocuk yapan bir kadın var, kimse kusura bakmasın bunu da dümdüz söylerim. Siz yumuşak yazın, size karışmıyorum ama bana burda çok karışılıyor.
Ya herkesin yorumu kendine ben yargılamam da ben de şeyden çok rahatsız oluyorum mesela, burda biraz olumlu konuşmaya çalıştıkça da hemen Kemal’in yapmazcılar geldi kocişciler geldi diyorlar oda çok rahatsız edici kabul edersiniz ki, halbuki alakası yok, mesela ben asla kocası haklı, kadın kadındır otursun yerinde boşanmasın yuva dağılmasın demem ki ataerkil bir yapıda asla değilim, tabiki karşılıklı sevginin saygının yittiği evlilikler tabi ki bitsin yani bir çözüme ulaşılmıyorsa, kocasına katlanmak için çocuk yaptıysa zaten o çocuğa da üzülürüm yani

Son düzenleme:
Bazılarınız ne kadar gıcık.
Gıcıksınız.
Kadın hamile hassas ve kocasi bir garip zaten duygusal olarak kötü ne diye dalga geçiyorsunuz.
Her konuda dalga geçmek zorunda mısınız
Sizin kocalarınız mükemmel mi her anlaşmazlıkta boşanıyor musunuz
Tamam bazı kadınlar kocası ne yapsa alttan alıyor aldatsa bile boşanmıyor falan filan ama konu sahibi öyle degil. Kendince güzel güzel acıklamıs her şeyi daha dalga geçiyorlar.
Boşan diceksen de güzelce kendince sebeplerini açıklarsın geçersin ama hamile kadınla hala dalga geçip linç etmek için kötü olmak gerek.
Boyle konularda dalga gecen birinin konusuna denk gelmiştim de toksik evliligi, kardes kardes yasamalarina ragmen boşanmıyordu. Konu sahibi boylelerine bakıp dikkate almayın

Kocanıza da Allah fikir versin bir uye daha yazmis aslında siz küsmüşsünüz diye davranın o sizinle konusmaya calisirsa affetmedim diyin diye yani bana da bu mantikli geldi
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Teşekkür ederimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back