Vallaha ben size yorum yapmadım sizin yorumunuzu görmedim bile ben burda yanıldınız. Ben genel olarak konulara yapılan yorumdan yola çıkarak yazdım, ve alıntı yapan kişinin yorumunu haklı bulduğum için ona yazdım. Üstünüze alınacak bir şey yok o yüzden. Biz kocayı haklı bulmuyoruz, aksine zaten hödük biri olduğunu da yazmıştım mesajımda görmediniz sanırım yada görmek istemediniz. Yorumunuzun tamamını okuyamadım çok uzun geldi. Sizin anlamadığınız şu biz kocası çok iyi adam nolur sa olsun kociş desin demiyoruz , zaten bir aile terapistine gitmeleri gerektiği aşikar. Fakat bunu da yok evin kilidini değiştir yok eve alma tarzı yapılacağını düşünmüyorum tam da sizin ilk cümlelerinizde dediğiniz gibi karşılıklı oturarak iletişim kurarak yapılması gerektiğini söylüyorum . Sizin de eşinizle yapmış olduğunuz gibi. Ayrıca ben evli değilim, benden iyi biri olduğunuzu da düşünmüyorum bende zaten konu sahibine ayrıca özelden ulaşıp moral motivasyon verdim. Her şeyi yak yık diyerek esas içteki kötülük ortaya çıkar benim gözümde. Ki zaten bende uzman yardımı alması gerektiğini düşünüyorum siz gibi olmayan kimse kocişçi olmuyor yani.