• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu adamı baba yapmak için hamile değilim. Benim de bebeğim bu ve kimse buna karışamaz. Bu seçeneği söylemeniz çok garip
Siz kendinizi düşünüyorsunuz, çocuğu değil.
bu çocugun babaya, babasının ilgisine, desteğine, disiplinine ihtiyacı olacak. Sizin umrunuzda olmayabilir ama çocuğunuzun umrunda olacak. Daha doğmadan travma yaşıyor bu çocuk.

Siz kendinizi düşünüyorsunuz, çocuğu değil.
bu çocugun babaya, babasının ilgisine, desteğine, disiplinine ihtiyacı olacak. Sizin umrunuzda olmayabilir ama çocuğunuzun umrunda olacak. Daha doğmadan travma yaşıyor bu çocuk.
Boşuna uğraşma. Eski yorumlarında da eşimi tanıyorum böyle biri olsa bilmez miyim falan demişti. 😬

Boşuna uğraşma. Eski yorumlarında da eşimi tanıyorum böyle biri olsa bilmez miyim falan demişti. 😬
Ya valla buraya girince sinir basıyor.
Adamı baba yapmak istemiyorsan sperm bankasına git, ne farkı var ki. Elalemin çocuğunun sağlığıni bile düşünüyoruz ama kadın kocam kocam sayıklıyor

Üzüntü başkadır öfke başka. Bu yorum resmen öfke krizi geçirmiş..
Ya sadece bir platform ve derdini paylaşan hamile bir kadın..
Gerçekten insanların sanal ortamda bile tahammül sınırı kalmamış..

Ne diyeyim ALLAH hepimize güzellikler ve yumuşak kelimeler nasip etsin..
Öfke krizi mi? Ne boş konuşuyorsunuz ya
Hangi kelimem sert geldi? Yumuşak olmak zorunda mıyım?
Eleştirimi gözlemimi yazdım çözüm ürettim geçtim, sizin konu sahibi yerine beni kafaya takmanızın sebebi ne? Sizden eleştiri yada akıl mı istedim?

Farklı duyguların empatisi?
Öfkeye karşı pek empati besleyemiyorum ben genelde hele de sebepsiz öfkeye..
Diyelimki benim var olan bir öfkem var ki olsaydı bu ancak o masum bebe adına olurdu sizden empati filan talep etmedim niye bukadar taktınız benim yazıma, benim yerime konu sahibine taksaydınızda sorununu çözseydinizya sakiiiin sakiiiin
Yazık değil mi kadına, kocası komodine boşanma protokolü bırakıyor kadını muhatap dahi almadan kadın imzayı ve tekmeyi basacağına kendinden boşanmak isteyen adamdan çocuk yapıyor, adam aynı noktada, ama kadıncağız hamileeee onu pışpışlayın benim dedikodumu yapmak ne katacak size

Oh oh suyundan da oh oh şuyundan da koy koy diyesim geldi niyeyse. :KK76:
Yaaa güzellerim, burası bdv, öyle her sakallıyı dedeniz sanmayacaksınız. Yok efendim konu sahibini kaçırmışmışlar da, yok boşan bencecilermiş. Alın size mis gibi ikinci üyelik. :KK25:
Ee neyi kanıtlamış oldunuz ki valla bir değişiksiniz o hesaptan yazınca hepimiz anladık zaten onun arkadaşı değil kendisi olduğunu. Kadın hamile ve kim olursa olsun destek olmak istedik hepsi bu. Burda durmadan ban yiyince kocasından mı boşanacak

Oha şimdi de çocuğu aldırmazsan ileride mutsuz olurcular gelmiş. Yok siz cidden şaka olmalısınız.
Yok yahu ne haddimize. Tek başına büyütmeyi göze almış zaten, biz ne karışırız? Keşke çocuğa da sorma imkanı olsa idi diye bi hayıflandık sadece.

Boşverin onları ben size kırmızı balık gölde'yi söyleyeyim belki kavga da biter 😌
Hanımlar,
üyeyi mavera olmakla itham ediyorsunuz lakin kaçınız bu şüphenizi şikayet et butonuna basarak rapor etti? Cevap veriyorum mavera sensin bebişim diyen kimse rapor etmedi, 28 Ekim'de bir kişi şüphe üzerine rapor etmiş o da sizlerden biri değil.
Kaldı ki rapor üzerine üyeliği askıya aldık ve mavera'yla bu üyelik arasında bağlantı bulamadık, aynı kişidir değildir bilemeyiz ama kimseyi somut delil olmadan itham edip konusuna sen falancasın diye yazarak sabote edemeyiz.

Konuya yorumunuz varsa buyurun ama bu üye şu kişi yazışmalarına bir son verin lütfen.

mune ben mavera diye etmediydim yalnız.🙈
theknack diye ettim ama ederken nicki aklıma gelmemişti örnekleyerek ettiydim😅

Yok yahu ne haddimize. Tek başına büyütmeyi göze almış zaten, biz ne karışırız? Keşke çocuğa da sorma imkanı olsa idi diye bi hayıflandık sadece.
Çocuk mutlu büyür mü, ben anne olmaya kocam baba olmaya muktedir mi, huzurla büyütebilir miyiz, ana-baba olmadan önce layığıyla karı-koca olabildik mi diye çocuğu yapmadan önce düşünülmesi konuşulması gerekiyordu zaten
Ama bu çift komodin üzerine boşanma protokolü bırakmaktan küsmekten yalvar yakar barışmaktan misafir ağırlamaktan daha önemli bulmamış bu evlat olayını, arkadaşlarda bedeninde bir cenin olduğu için kadını mazlum ayrıcalıklı ilan etme peşinde
Kimsenin o doğacak çocuğu düşündüğü yok, kadın herşeyden önemli

Çocuk mutlu büyür mü, ben anne olmaya kocam baba olmaya muktedir mi, huzurla büyütebilir miyiz, ana-baba olmadan önce layığıyla karı-koca olabildik mi diye çocuğu yapmadan önce düşünülmesi konuşulması gerekiyordu zaten
Ama bu çift komodin üzerine boşanma protokolü bırakmaktan küsmekten yalvar yakar barışmaktan misafir ağırlamaktan daha önemli bulmamış bu evlat olayını, arkadaşlarda bedeninde bir cenin olduğu için kadını mazlum ayrıcalıklı ilan etme peşinde
Kimsenin o doğacak çocuğu düşündüğü yok, kadın herşeyden önemli
Evet malesef bazı kadınlar ne zorluklar ile hamile kalabiliyor, sağlıkla doğurmak için çok sıkıntı çekebiliyorlar. Kızkardeşim de onlardan biri, yeni tüp bebek tedavisi oldu daha. Şimdi evlerinden 6 saat uzakta kocası ile bekliyorlar, yeterince dinlenmeden yola çıkmamalı çünkü. Düşündüm de damat konu sahibinin kocası gibi olsun, kardeşim de böyle adama ısrar kıyamet bebek vermeye kalksın. Aman ya Rabbim. Benim laf esirgeyen bir yapım yok, '' Bula bula bunu buldun baba edecek, erkek köküne kıran girdiydi çünkü. '' derim. İki kişi de geçinemiyorsa insan gibi ayrılır, sevebilecekleri birini bulurlar, onlardan çocuk sahibi olurlar. Birbirleri ile uğraşıyorlar hırs ve inat uğruna diye, olan günahsız sabiye oluyor, beni de delirten o.

Ee neyi kanıtlamış oldunuz ki valla bir değişiksiniz o hesaptan yazınca hepimiz anladık zaten onun arkadaşı değil kendisi olduğunu. Kadın hamile ve kim olursa olsun destek olmak istedik hepsi bu. Burda durmadan ban yiyince kocasından mı boşanacak
Böyle küçük hesaplar yapıp kendince oyunlar oynaması gıcığıma gitti. İsfahan hesabıyla zaten konuları var, bunda da bir tane açtı. Kimi neyi kandırıyor ya? Bize ne onun hayatından? Ben buraya yorumumu yazıyorum, sonra kapatıp işime dönüyorum. Bir daha düşünmüyorum. Çoğumuz öyleyiz, emin olun. Bu platformun da bazı kuralları var, 442153. üyeliği alıp milletin aklıyla oyun oynayamazsınız. Benim kızdığım bu.
Yoksa hamileymiş, yok efendim kocası sorunluymuş, bana ne yav? Kardeşim mi, arkadaşım mı bu şahıs? Boşanacakmış da boşanmayacakmış da, yine bana ne? Ki ben boşan falan da yazmadım. Çünkü bana ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back