• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune bir sürü hesaptan aynı konuyu açtığından bahsetti konu sahibinin, ben de kıllanmadım değil.

Koca modeli cok benzer geldi bana ve ne hikmetse kocislerini sikayet eden onlar yorum begenmeyen yine onlar. Sikayet etme o zaman madem. Hem sikayet edip hem sessizce bekleyeceksen bizim sinirlerimizden ne istiyorsun anlamadim ki. Bir de kocam cok iyidir ilk defa boyle oldu sok oldum demezler mi Allah'im sana geliyorum diyorum. Neyse mavera ise beni kovmaz en azindan nick degistirdim 🤣

bu konudakı bey olmamıs , bunu anası tekrar dogursun evlat olsa eldıvenle sevılmez oyle bır kocası var anormal sımarık bencıl dusuncesız tam evlenılmemesı gereken bır adam

konu sahıbı bu adamı bıle bıle almıs evlenmıs ustune cocuk ıstemıs adamın duzelmeyecegını bılıyor kocasının ne oldugunu da bılıyor ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın dedıklerı an ıste bu andır

gıdemem dıyor deveyı de gudemıyorum dıyor barı bu deveyle bır sure daha yasayabılmek adına kendısıne sabır yuklemesı yapması ıcın uzmana gıtsın bu adam aıle terapıstıne de gıtmez cunku barı konu sahıbı gıtsın de daha saglıklı karar verır kendısını sever hayata bakıs atarken kendısıne daha cok guvenır falan .... belkı olumlu veya olumsuz bır karar verecekse de kendınden daha emın verır

ben oyumu konu sahıbının destek alması gerektıgınden yana kullanıyorum
zaten psıkologa gercek hastalar degıl hastaların hasta ettıklerı gıdıyor

Seçiminin sonuçlarını yaşarken mesele yok da biz söyleyince niye kötü? Onu anlamıyorum.
Simdi baktim bu konuya yorum yapanlar da top 5 tesin katip :) Soyle gec ne bu israr yani.Senin nezdinde degil sadece.Konu lutfen istedigim konuya istedigim kadar yorum yaparima gelmezse sevinirim.

Evet hepimizin evliliği berbat hatta konu sahibi bana şey demişti azıcık ötede otur dese boşanıyor musun?
Hep kötü evliliklerimiz kocişkolarımızın ayaklarını yıkıyoruz her gün. 1654689 kere boşanmaya kalktık. Aşırı mutsusuz .

Aklıma şey geldi domestos reklamı kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederimm.

Konu sahibine konunun başında herkes destek oldu boşan demedi . Eşinin davranışlarının hırsını gelip burda çıkartmaya çalışınca bir de kocamdır ne yapayım siz hemen boşanıyor musunuz diye arkasını toplayınca insanlar dalga geçti. Hatta geçmedi yukardaki yorumlar gerçek. Konu sahibinin annesi gelse kızıma nasıl böyle davranırsın dese konu sahibi annesine kocama böyle yapma der.

Bir insan foruma yazınca farklı fikirler duyar buna alışın sizin gibi düşünmeyen insanlar gıcık veya kötü değiller.

Ayrıca herkesin evliliğinde sıkıntılı dönemler olur. Bu insanların evliliğiiinin berbat olduğu anlamına gelmez. Kendinizi böyle avutmayın yani.
Ben nerde eşimin davranışlarının hırsını çıkartmaya çalışyitm yaa nerde? Sürekli bunu yazıyorsunuz bi garipsiniz.

Ne yazacağımıza da karışılır oldu 🥴
Bundan sonra izin alalım yorum yaparken
Konuda haksız ve hadsiz bir koca varken neden hala konu sahibine kocandır sabret deniliyor ki? Herkes kendi hayatında uyguladığını kabul ettirmeye çalışıyor o zaman. Siz eşinizin bu tür hareketlerini sineye çekersiniz biz çekmeyiz yorumu da ona göre yaparız. Parlak bi fikriniz var ise buyrun yazın belki not defterimize ekleriz

Koca modeli cok benzer geldi bana ve ne hikmetse kocislerini sikayet eden onlar yorum begenmeyen yine onlar. Sikayet etme o zaman madem. Hem sikayet edip hem sessizce bekleyeceksen bizim sinirlerimizden ne istiyorsun anlamadim ki. Bir de kocam cok iyidir ilk defa boyle oldu sok oldum demezler mi Allah'im sana geliyorum diyorum. Neyse mavera ise beni kovmaz en azindan nick degistirdim 🤣
O şok oldukça ben de şok oluyordum. 😂

İlk yorumunuzda kızarak giriş yapmışsınız sürekli kızıyorsunuz .
En önemlisi mavera mısın?
Mavera en son plazada calisiyorum karsimda olsaniz hepiniz kekelersiniz demisti. Mavera olsa kekelerdik 🤣 mavera her konusunda beni kekeletmistir mesela 🤣
Gerci hamile karisina bu kadar merhametsiz bir adam yine dilimin tutulmasina sebep oldu ama olsun.

Bir insan evin içindeki karısına iki üç hafta başkası için küsüyorsa burda büyük bir problem vardır. hamile olduğunu bildiği halde devam ediyorsa bu ilk defa yaşanmamıştır. Konu sahibi bir eğitime tabi tutuluyor. Ben cidden üzülmüştüm ilk okuduğumda ama onun derdi sorunu çözmek değil eşi bi çiçek alsa unutacak bu konuyu adam bir yıl küsse ne olacak? Bunları bilmek istemiyor konu sahibi .Bir birikiminiz olsun deyince siz eşiniz sola kayın deyince ayrılıyor musunuz diye soruyor. Ne eşi ne de kendisi anne baba olacak sorumlulukta değiller
Bir sen öylesin ana baba olacak insansın çünkü demi? Tutturdu sola kay deyince öte otur deyince. Hani bu durumdaki bağlama bakar insan. Bi paragrafın içinden bir cümleyi cımbızla çekip sürekli bunu yazıp kendince beni suçlayarak bu haklı olma çaban neden?

Bir sen öylesin ana baba olacak insansın çünkü demi? Tutturdu sola kay deyince öte otur deyince. Hani bu durumdaki bağlama bakar insan. Bi paragrafın içinden bir cümleyi cımbızla çekip sürekli bunu yazıp kendince beni suçlayarak bu haklı olma çaban neden?
Seni suçlayınca benim elime ne geçecek ? Siz anne baba olamazsınız mı demişim? Ayy cidden bu konuya son yorumum;

Acilen psikolojik destek alın ikinizde normal tepkiler verip normal anlamıyorsunuz doğacak bir çocuğun sorumluluğunu alamazsınız. Bu sizden ana baba olmaz demek değil. Size kaç kere yazdıysam hep farklı yerlerden anladınız isminiz değişmezse ya da hesabınız bu son cevabımdır nokta

Seni suçlayınca benim elime ne geçecek ? Siz anne baba olamazsınız mı demişim? Ayy cidden bu konuya son yorumum;

Acilen psikolojik destek alın ikinizde normal tepkiler verip normal anlamıyorsunuz doğacak bir çocuğun sorumluluğunu alamazsınız. Bu sizden ana baba olmaz demek değil. Size kaç kere yazdıysam hep farklı yerlerden anladınız isminiz değişmezse ya da hesabınız bu son cevabımdır nokta
Ay inşallah sondur inşallahhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mavera sen misin? Mavera isen 3 kere beni kov 🤣

Simdi baktim bu konuya yorum yapanlar da top 5 tesin katip :) Soyle gec ne bu israr yani.Senin nezdinde degil sadece.Konu lutfen istedigim konuya istedigim kadar yorum yaparima gelmezse sevinirim.
Aynen, istediğim kadar mesaj yazarım, bu da kimseyi ilgilendirmez.

Ay ne diosunuz yaa. Ne kadar garipsinix gerçekten. Kimden bahsediyorsunuz acaba? Bi de biraz mantıklı mı olsanız acaba? Ben olsam evet benim mi diycem. Ya da hayır deyince kanıtlamış mı olacam!

Mantik kim biz kim mantik bizde ne arasin bacim ya.Mantikli insan 3 hafta kusen kocaya aglayandir. Mantikli insan bu kocadan cocuk dunyaya getirmek icin ugrasandir. Mantikli koca da 3 hafta kusendir. sen bakma bize hepimiz mutsuzuz.

Ay ne diosunuz yaa. Ne kadar garipsinix gerçekten. Kimden bahsediyorsunuz acaba? Bi de biraz mantıklı mı olsanız acaba? Ben olsam evet benim mi diycem. Ya da hayır deyince kanıtlamış mı olacam!
Sen olduğunu biliyoruz, benim demesen de olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back