- 19 Mayıs 2020
- 46.580
- 208.721
- 548
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Olmasın ya bi zahmet. O ne öyle?Bi arkadaşının arkadaşının kocası da küsmeyi seven, katı ve despot olamaz mı?
Ben çocuğa empati kuruyorum. Kocası böyle iken hamile kalan kadına kuramıyorum. Yazdıklarımızda da üzücü bir şey yok. Doğrular bunlar.üzülen yıprarana bir hamile var , kaç gündür yazılyor. ama ona üzücü şeyler yazmışsınız . empati kurun lütfen
Hic alakalri yok ki
Allah kahretsin ya. Allah kahretsin biriniz yaksın yerime sigara kullanamıyorum. Sinirden tatlı yiyemiyorum.Visenyaa bu hikayede yanan sen oldun ya. Çok emek verdin koca yürekli kadın. Ama fosss.
Evet Isfahan bunasıl yok ya.
her gelişi hamilelik ile idi.
ama bu başkasıymış galiba.
Üzülme cnm. Ben işteyim eve geçince kocamla kavga eder konu açarımAllah kahretsin ya. Allah kahretsin biriniz yaksın yerime sigara kullanamıyorum. Sinirden tatlı yiyemiyorum.
Ne bileyim, baksana çok varmış. Herkes bizim kocişlerimiz gibi değilmiş falan filan.Olmasın ya bi zahmet. O ne öyle?
insanlar hata yapamazmı , belki tutucu bi toplumdan geliyor .boşanmak sıkıntı. hata yapana düşüne bi tekmede bizmi atalım .Ben çocuğa empati kuruyorum. Kocası böyle iken hamile kalan kadına kuramıyorum. Yazdıklarımızda da üzücü bir şey yok. Doğrular bunlar.
Ooo alırım bi 2 buzlu kaos.Üzülme cnm. Ben işteyim eve geçince kocamla kavga eder konu açarım
Hata değil bu. Hata tek seferlik olur. Bu adam hep böyle idi zaten. Kadından hemen vazgeçiyordu. Evlilik zerre umurunda değildi. Böyle bir eşe sahipsen ve tutucu bir toplumda isen en kötü hamile kalmamaya azami dikkat etmek gerek. Hadi onu geçtim o kadar yazınca kızıyordu ben eşimi tanıyorum diye.insanlar hata yapamazmı , belki tutucu bi toplumdan geliyor .boşanmak sıkıntı. hata yapana düşüne bi tekmede bizmi atalım .
Evet Isfahan buinanamıyorum Rabbim evlatlarına acısın.
Seven çıkarır protokolü masaya vurur bilmiyor musun ?!bu konunun başlarında yazmıştım adam seni sevmiyor diye 2 yıldır sevildiğimi anlamazmıydım demişti. adam boşanma protokolü koymuş önüne
İnanamıyorum cidden. Hep böyleymiş yaniEn son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.
Aynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.İnanamıyorum cidden. Hep böyleymiş yani
He ya çok sinirlendim yeminlen.Aynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.
Şimdi birde çocuk.... Yahu biz nasıl insanlarız buradan anlıyoruz da bu ablalar anlamıyor. Ben birde basanci abla ilan edildim...bu konunun başlarında yazmıştım adam seni sevmiyor diye 2 yıldır sevildiğimi anlamazmıydım demişti. adam boşanma protokolü koymuş önüne
Seven çıkarır protokolü masaya vurur bilmiyor musun ?!
Tanınmamak için açmış yeni hesap yani şaka gibi. Niye Ya böyle bir adama neden yaniAynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.
insanlar hata yapamazmı , belki tutucu bi toplumdan geliyor .boşanmak sıkıntı. hata yapana düşüne bi tekmede bizmi atalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?