- 22 Mart 2021
- 2.483
- 20.079
- 258
- Konu Sahibi mindfulness05
theknack diye kib lemiştim belki ondandır.
Cıks, üsluptan banlandı, şunu kibledim ardından atta gitti:
Ne diyorsunuz siz ya saçma sapan yoruma bakın bi terbiyesizce konusmayın!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
theknack diye kib lemiştim belki ondandır.
Ne diyorsunuz siz ya saçma sapan yoruma bakın bi terbiyesizce konusmayın!
O kadar iyi anlıyorum ki seni beklentin sadece değer vermesi belki oan hatalısın ama alttan alsa düzelecek ve üstüne uzatması sinir bozucu bazı karekterler değişmez ya yuvan için alttan alan sen olacan yada bitirecen bence bebeğin için görmezden gel ve güzelce istediğin gibi haberini ver gururlu davranma emin ol artık herşey çocuklarımız için gözünüz Aydın bu arada
Ay ne alaka yahu?
Abartıda uzaysınız
Bu adamdan çocuk neden? Diyenlere de tepki gösterdiniz
Blöf yap bakalım tepki verecek mi diyene de tepki gösteriyorsunuz
Adam kadını takmıyor burda gerçekçi yorum yazanları topa tutuyorsunuz
O zaman buyrun konu sahibine minnoş akşam yemeği sunumları önerin de hazırlasın kocasına
Konu sahibinin ikinci üyeliği siz misiniz acaba?Burada bir hanım vardı yeni, blöfü elinde patlamış da nasıl kocamı geri kazanırım diyordu. Her kuşun eti yenmez canlarım. Herkesin kocası sizin evinizdeki gibi olmak zorunda değil. Boşanmayı gerçekten göze alan blöf yapsın. Insan ilişkileri hele ki evlilik çocuk oyuncağı değil.
Hala buradaki yapıcı yorumları minnoşlukla eşleştirenler var. Hayatınız hep birilerine ders vermekle mi geçiyor anlamıyorum ki? Bravo en güçlü sizsiniz
Sizin dediğinizi yaptı, sonuç daha da kötü oldu. Lütfen artık daha fazla ısrar ederek, bizi dinlemiyorsun git o zaman kocana kul köle ol gibi acitasyon cevaplarla konu sahibini darlamayın. Demek ki sizin dediğiniz gibi olmuyormuş. Denenmiş ve başarılı olmamış stratejilerinizi nasıl hala can hıraş savunuyorsunuz anlamıyorum.
Slm konudan alakasız ama bu koltuk durumunu birkaç defa duymuştum merak ediyorum başlık neydiKonu 60 sayfaya dayandıysa polemikler almış yürümüştür muhakkak.
Kavga edecek ne buldunuz acaba bu konuda? Ehehe.
Kimler kimleri, neden yoldu? Son durum nedir? Hayrına biriniz özetlese be.
Konu içinde güncellemeler de var sanırım. Böyle olunca aklıma Zeynep ve ateşe verilen koltuk geliyor.
Slm konudan alakasız ama bu koltuk durumunu birkaç defa duymuştum merak ediyorum başlık neydi
Eşimle hiçbir zaman büyük sorunum olmadı şekerimmmm. Fikir ayrılıkları ufak tartışmalar her evlilikte olur bilmem anlatabildim mi?Ceycey den büyük itiraf Linçlemediler mi seni henüz. Aaa bak unuttum ekip senindi değil mi hay Allah.
Anladım hayatım bilmez miyim seni Allah bozmasın. Burada tavsiye verirkende bu yazdığını sık sık hatırlat kendine olur mu. Her evlilikte ufak tefek şeyler olur tavsiyeni herkes sabırsızlıkla bekliyor çünkü. Yani senin tayfa demek istedim. Hep destek tam destek. Lütfen dikkatli oku köstek demedim bak. Senin tayfada köstek okur şimdi buna sen açıkla durumu ok. Ayy ceycey yaw unutmuşum senin konulara değil değilde yorumlara yorum yaptığını. Lynch team. Öpüyorum hayatım. İyi akşamlar.Eşimle hiçbir zaman büyük sorunum olmadı şekerimmmm. Fikir ayrılıkları ufak tartışmalar her evlilikte olur bilmem anlatabildim mi?
Yok ben eşiyimKonu sahibinin ikinci üyeliği siz misiniz acaba?
Boşanmanın blöfü olmaz, buna katılıyorum. Evlilik çocuk oyuncağı değil buna da katılıyorum. Ama burda ottan sebepten 2 hafta küsüp konuşmayarak çocuk oyununa çeviren koca değil mi?
Her kuşun eti yenmez bence de, herkesin kocası bizim evimizdeki gibi olmayacağı gibi her kadın da kendisine 2 hafta küsecek adamı alttan almıyor işte.
Niye seviyeyi düşürdünüz ki şimdi durduk yere? Fikirlerinizi düzgünce ifade etmeyi öğretememiş hayat size demek ki.Yok ben eşiyim
Küslüğün altında çeşitli sebepler yatabilir. Karşınızdaki insanın küsme huyu hiç sizinle ilgili olmayabilir, bazen tamamen sizinle ilgile de olabilir.
Bilmiyorum kaç yaşındasınız, neler yaşadınız ama hayat bana çok beylik laflar etmemeyi, kimsenin hayatı hakkında ahkam kesmemeyi ve öfkeyle hiçbir sorunumu çözemeyeceğimi güzel güzel öğretti. O yüzden üstten üstten konuşamıyorum.
Küslüğün devam etmesinin alttan almakla hiç alakalı olmadığını da biliyorum.
Eminim ki sizin hiç kusurunuz yoktur, eşiniz sizi hiç alttan almıyordur. Siz haşa kimseyi alttan almazsınız. Eşiniz de çok korkuyordur size karşı bir hata yapmaya çünkü sizi kaybetmekten ölesiye korkuyordur. Çünkü siz öyle bir kadınsınız...
Yumuşak huylu kadınlar kadın mı beee... Siz kadınsınız, sizzzz...
Allahınızı severseniz ego mastürbasyonunuzu az ötede yapın. Hadi canım yaaa...
Seviye zaten buradaydı. Söylediklerinizin alt metni tam olarak bu çizgideNiye seviyeyi düşürdünüz ki şimdi durduk yere? Fikirlerinizi düzgünce ifade etmeyi öğretememiş hayat size demek ki.
Ağzını yaya yaya hadi canım yeaaa diyen birini ciddiye alıp cevap yazdığıma üzüldüm. İyi forumlar.Seviye zaten buradaydı. Söylediklerinizin alt metni tam olarak bu çizgide
Düşüncelerimi yerli yerinde ifade edebildiğimi düşünüyorum.
Bu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır ediö dedim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın be üzgünüm…
İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.Bu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.
He he.İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Öncelikle şunu sormak istiyorum. Hamile olduğunuzu söylemiş miydiniz ?Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın ve üzgünüm…