Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.
Ben olsam testle protokolü yanyana koyarım yazdım diye saddam gibi saklanıyordum konudan sjfmffmkd hep mi haklısın be……….

Yalnız bu isfahanla yazım tarzınızı,üslubunuz bile aynı.Kocalar da aynı hödük diyeceğim olmayacakYani eğer arkadaşınız ise tam kendiniz gibi bir arkadaş bulmuşsunuzE boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye

kadın önüne konulan boşanma protokülüne rağmen boşanmamış iki kişi boşan yazdı diye koşa koşa adamı boşayacak diye telaşa düştüler öyle deme

yorum yapmaya bile gerek duymuyorumm.hadi bye

kadın önüne konulan boşanma protokülüne rağmen boşanmamış iki kişi boşan yazdı diye koşa koşa adamı boşayacak diye telaşa düştüler öyle deme
Regly duygusallığım ile bunalım girmeme mı yanayım burda kavga edenlere sakin olun diyip aman Ali Rıza bey moduma mı güleyim bilemedim

yorum yapmaya bile gerek duymuyorumm.hadi bye
Sevilmen zoruna gitmiş belli ki onun, içerlemiş içerlemiş durmuş sonra patlamış sana Ceycey. Senin takım, dehşet team, vahşet teamdan sonra lynch team de geldiğine göre hepimizin toplanıp bir team olma vakti gelmiş demektir.

ne zaman bir team olmuşum neden benim haberim yok.ha kudrayı sevmeyen bir üyeyse ben kudrayı severim ama onla haftada bir en az tartışırız bdv de .hem de çatır çatır.sonra da arkadaşlığımıza devam ederiz.medeniyet bu demektir çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…