Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence artık ciddi ciddi konuşun. Karşısına geçip düzgün bir şekilde hamile ve çok hasta olduğunuzu bu en zor dönemde sizi yalnız bıraktığı için onu affetmeyeceğinizi söyleyin. İş uzadıkça size sağlık olarak zarar verecek. Koronaydanız da bakıma ihtiyacınız var yalnız kalmayın destek olsun. Bir an önce konuşmanızda ve bu soruna dur demenizde fayda var. Sonrasında aşırı samimi olmayarak tepkinizi kırgınlığınızı illaki belli edersiniz ama şimdi bunu uzatmak size zarar verecek

İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Bu hesap sizin, neden kandırıyorsunuz? Kocanız hep böyleymiş, 2 yıldır tanıdığınız kocanız değişmemiş. Öncesinde tartışmışsınız yine konuşmamış şak diye protokol koymuş önünüze. Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediniz, oldunuz. Yapacak birşey yok. Biraz özür dileyin affeder. Yapacak başka birşeyiniz yok zaten.

Hayatımda gördüğüm en vicdansız insanlar sıralamasında eşiniz ilk ona girer , beşi zorlar. O kadar diyorum artık.
Şekerim yorum yaptığı hesabın konularını oku bakalım. Adam hep böyleymiş, hiç değişmemiş. Bazı şeyler bile bile lades.

Biraz küs küs otursunlar, kendi kendine düzelir yine zaten.

Ayrıca da direk konuşulması taraftarıyım ben.
Benim eşimde eskiden katıydı çünkü sizde kendimi görüyorum. Kabuğunuza çekilmeniz durumu çok daha kötüye götürüyor açık açık neler hissettiğini sorun. Siz neler hissettiğinizi anlatın. Sonrasında kendisinin kararını sorun karardan kastım bunu ne kadar sürdürmek gibi .... Hamile olduğunuzu da direk söylemeyin laf arasında söyleyin ki etkilenmeden konuşsun düşüncelerini

Biraz küs küs otursunlar, kendi kendine düzelir yine zaten.
Kendi kendine düzelmez. Konu sahibi biraz olay çıkarır, ağlar. Barışırlar. Diyorum ya adam öncesinde protokol koymuş önüne, daha napsın?

Şekerim yorum yaptığı hesabın konularını oku bakalım. Adam hep böyleymiş, hiç değişmemiş. Bazı şeyler bile bile lades.
Kuşum okudum. Bolcana da yorumum var konularında. :) Nickten bildim. Sizin de dediğiniz gibi protokol koymuştu kadının önüne. Sonra ailesinden biri vefat etmişti adamın. Sonra gidip gelmişlerdi konu bu şekilde kapanmıştı vs.

Kendi kendine düzelmez. Konu sahibi biraz olay çıkarır, ağlar. Barışırlar. Diyorum ya adam öncesinde protokol koymuş önüne, daha napsın?
En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.

İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Siz su esi disari cikiyor diye inatlasan uye degil misiniz? Bosanma protokolu birakmisti yatak odasina falan. O zaman uyelere bayagi sitem etmistiniz (hafif tabirle). Ama gordugunuz gibi sizin yontemler pek ise yaramamis. Artik daha proaktif olmayi mi deneseniz? Su an hastasiniz ama iyilesince bunu bir dusunun. Gecmis olsun.

Git odasına aynı bize dediğin gibi " bu kadar vicdansizlik olur mu? Ben senin eşinim, karnımda senin çocuğunu taşıyorum, düşmanın değilim. Hasta hasta bana bir tabak yemek vermiyorsun. Derdin neyse söyle artık" de. Son cümleni de açık açık söyle. Sen ilgilenmeyeceksen annemi çağıracağım de. Belki annenden utanır.
Bir de niye mesajla iletişim kuruyorsun. Bir şey diyeceksen, halin yoksa kalkmaya en azından ara ve yanına çağır öyle de diyeceğini.
Dün yemeğini çayını getiren adama ne oldu bugün?

Bu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.
Bi arkadaşının arkadaşının kocası da küsmeyi seven, katı ve despot olamaz mı?

En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.
Visenyaa bu hikayede yanan sen oldun ya. Çok emek verdin koca yürekli kadın. Ama fosss.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…