- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
-
theknack diye kib lemiştim belki ondandır.
Başkasının hesabı ile yazmak yasak diye biliyorum. Tabi dediğiniz gibi ise.İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Bence artık ciddi ciddi konuşun. Karşısına geçip düzgün bir şekilde hamile ve çok hasta olduğunuzu bu en zor dönemde sizi yalnız bıraktığı için onu affetmeyeceğinizi söyleyin. İş uzadıkça size sağlık olarak zarar verecek. Koronaydanız da bakıma ihtiyacınız var yalnız kalmayın destek olsun. Bir an önce konuşmanızda ve bu soruna dur demenizde fayda var. Sonrasında aşırı samimi olmayarak tepkinizi kırgınlığınızı illaki belli edersiniz ama şimdi bunu uzatmak size zarar verecekMerhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın ve üzgünüm…
yaaa rahat bırakın artık, sizde de vicdan yokmuBu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.
Yok.yaaa rahat bırakın artık, sizde de vicdan yokmu
Bu hesap sizin, neden kandırıyorsunuz? Kocanız hep böyleymiş, 2 yıldır tanıdığınız kocanız değişmemiş. Öncesinde tartışmışsınız yine konuşmamış şak diye protokol koymuş önünüze. Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediniz, oldunuz. Yapacak birşey yok. Biraz özür dileyin affeder. Yapacak başka birşeyiniz yok zaten.İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Forum kuralları var vicdansızlık ne alaka yahu ?yaaa rahat bırakın artık, sizde de vicdan yokmu
Şekerim yorum yaptığı hesabın konularını oku bakalım. Adam hep böyleymiş, hiç değişmemiş. Bazı şeyler bile bile lades.Hayatımda gördüğüm en vicdansız insanlar sıralamasında eşiniz ilk ona girer , beşi zorlar. O kadar diyorum artık.
Biraz küs küs otursunlar, kendi kendine düzelir yine zaten.Bu hesap sizin, neden kandırıyorsunuz? Kocanız hep böyleymiş, 2 yıldır tanıdığınız kocanız değişmemiş. Öncesinde tartışmışsınız yine konuşmamış şak diye protokol koymuş önünüze. Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediniz, oldunuz. Yapacak birşey yok. Biraz özür dileyin affeder. Yapacak başka birşeyiniz yok zaten.
Ayrıca da direk konuşulması taraftarıyım ben.Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Kendi kendine düzelmez. Konu sahibi biraz olay çıkarır, ağlar. Barışırlar. Diyorum ya adam öncesinde protokol koymuş önüne, daha napsın?Biraz küs küs otursunlar, kendi kendine düzelir yine zaten.
Kuşum okudum. Bolcana da yorumum var konularında. :) Nickten bildim. Sizin de dediğiniz gibi protokol koymuştu kadının önüne. Sonra ailesinden biri vefat etmişti adamın. Sonra gidip gelmişlerdi konu bu şekilde kapanmıştı vs.Şekerim yorum yaptığı hesabın konularını oku bakalım. Adam hep böyleymiş, hiç değişmemiş. Bazı şeyler bile bile lades.
En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.Kendi kendine düzelmez. Konu sahibi biraz olay çıkarır, ağlar. Barışırlar. Diyorum ya adam öncesinde protokol koymuş önüne, daha napsın?
Siz su esi disari cikiyor diye inatlasan uye degil misiniz? Bosanma protokolu birakmisti yatak odasina falan. O zaman uyelere bayagi sitem etmistiniz (hafif tabirle). Ama gordugunuz gibi sizin yontemler pek ise yaramamis. Artik daha proaktif olmayi mi deneseniz? Su an hastasiniz ama iyilesince bunu bir dusunun. Gecmis olsun.İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
Git odasına aynı bize dediğin gibi " bu kadar vicdansizlik olur mu? Ben senin eşinim, karnımda senin çocuğunu taşıyorum, düşmanın değilim. Hasta hasta bana bir tabak yemek vermiyorsun. Derdin neyse söyle artık" de. Son cümleni de açık açık söyle. Sen ilgilenmeyeceksen annemi çağıracağım de. Belki annenden utanır.Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Bi arkadaşının arkadaşının kocası da küsmeyi seven, katı ve despot olamaz mı?Bu hesabınızdan konu açarsanız eski konularınız önünüze getirilir diye yeni hesap aldığınızı 6 yaşında kızım bile anlar.
En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.
üzülen yıprarana bir hamile var , kaç gündür yazılyor. ama ona üzücü şeyler yazmışsınız . empati kurun lütfenForum kuralları var vicdansızlık ne alaka yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?