• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.
Ben olsam testle protokolü yanyana koyarım yazdım diye saddam gibi saklanıyordum konudan sjfmffmkd hep mi haklısın be……….

Yalnız bu isfahanla yazım tarzınızı,üslubunuz bile aynı.Kocalar da aynı hödük diyeceğim olmayacak😅Yani eğer arkadaşınız ise tam kendiniz gibi bir arkadaş bulmuşsunuz😬E boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye🤣

Ay ben şok yeminle hep bir hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım burda bildirim bile açmıştım nasıl üzdü 😂 o değilde geleni gideni yargılayıp boşan diyenlere nefret kusanlar bir özür diler herhalde iki gündür burda yargı dağıttılar 😂😂😂😂

kadın önüne konulan boşanma protokülüne rağmen boşanmamış iki kişi boşan yazdı diye koşa koşa adamı boşayacak diye telaşa düştüler öyle deme😅

Anladım hayatım bilmez miyim seni Allah bozmasın. Burada tavsiye verirkende bu yazdığını sık sık hatırlat kendine olur mu. Her evlilikte ufak tefek şeyler olur tavsiyeni herkes sabırsızlıkla bekliyor çünkü. Yani senin tayfa demek istedim. Hep destek tam destek. Lütfen dikkatli oku köstek demedim bak. Senin tayfada köstek okur şimdi buna sen açıkla durumu ok. Ayy ceycey yaw unutmuşum senin konulara değil değilde yorumlara yorum yaptığını. Lynch team. Öpüyorum hayatım. İyi akşamlar.
yorum yapmaya bile gerek duymuyorumm.hadi bye

kadın önüne konulan boşanma protokülüne rağmen boşanmamış iki kişi boşan yazdı diye koşa koşa adamı boşayacak diye telaşa düştüler öyle deme😅
Regly duygusallığım ile bunalım girmeme mı yanayım burda kavga edenlere sakin olun diyip aman Ali Rıza bey moduma mı güleyim bilemedim 😂😂😂

yorum yapmaya bile gerek duymuyorumm.hadi bye
Sevilmen zoruna gitmiş belli ki onun, içerlemiş içerlemiş durmuş sonra patlamış sana Ceycey. 😂 Senin takım, dehşet team, vahşet teamdan sonra lynch team de geldiğine göre hepimizin toplanıp bir team olma vakti gelmiş demektir. :D

Sevilmen zoruna gitmiş belli ki onun, içerlemiş içerlemiş durmuş sonra patlamış sana Ceycey. 😂 Senin takım, dehşet team, vahşet teamdan sonra lynch team de geldiğine göre hepimizin toplanıp bir team olma vakti gelmiş demektir. :KK70:
ne zaman bir team olmuşum neden benim haberim yok.ha kudrayı sevmeyen bir üyeyse ben kudrayı severim ama onla haftada bir en az tartışırız bdv de .hem de çatır çatır.sonra da arkadaşlığımıza devam ederiz.medeniyet bu demektir çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back