• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üzülen yıprarana bir hamile var , kaç gündür yazılyor. ama ona üzücü şeyler yazmışsınız . empati kurun lütfen
Ben çocuğa empati kuruyorum. Kocası böyle iken hamile kalan kadına kuramıyorum. Yazdıklarımızda da üzücü bir şey yok. Doğrular bunlar.

insanlar hata yapamazmı , belki tutucu bi toplumdan geliyor .boşanmak sıkıntı. hata yapana düşüne bi tekmede bizmi atalım .
Hata değil bu. Hata tek seferlik olur. Bu adam hep böyle idi zaten. Kadından hemen vazgeçiyordu. Evlilik zerre umurunda değildi. Böyle bir eşe sahipsen ve tutucu bir toplumda isen en kötü hamile kalmamaya azami dikkat etmek gerek. Hadi onu geçtim o kadar yazınca kızıyordu ben eşimi tanıyorum diye. 🤷 Biz de tanıyormuşuz ama. Adam baştan böyle idi buna lades derler.

En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.
İnanamıyorum cidden. Hep böyleymiş yani😧

bu konunun başlarında yazmıştım adam seni sevmiyor diye 2 yıldır sevildiğimi anlamazmıydım demişti. adam boşanma protokolü koymuş önüne🙈
Şimdi birde çocuk.... Yahu biz nasıl insanlarız buradan anlıyoruz da bu ablalar anlamıyor. Ben birde basanci abla ilan edildim...

Arkadaşınızın arkadaşının kocası da aynı sizin kocanız gibi, onunla mı konuşsanız o nasıl baş ediyor? Boşanma protokolünden sonra neler yapmış mesela? Evlilik süreniz de aynı, benzer yani kaderleriniz.... her neyse kocanız çok zor bir insan, umarım düzelir aranız, zor zamanlardan geçiyorsunuz belli, inşallah en doğru kararı verecek gücü bulursunuz kendinizde...

Aynen. Boşuna yükselindi yine boşan diyen üyelere ahahah sinirim bozuldu.
Tanınmamak için açmış yeni hesap yani şaka gibi. Niye Ya böyle bir adama neden yani😲 adamın umrunda değil. Zaten normal değildi hiçbir şey. Hangi normla adam kalkıp hamile karısına o habere karşı böyle davranır. Bu resmen bile bile yakmak kendini

insanlar hata yapamazmı , belki tutucu bi toplumdan geliyor .boşanmak sıkıntı. hata yapana düşüne bi tekmede bizmi atalım .

pff boşa duyar kasıp duruyorsunuz kaç mesajdır.
gece dışarı çıkamaz tutucu toplum kadını.
yazdıkları doğruysa gayet özgür bir kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back