Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet 2 laf dalaşına boşanalım ki dışarda bizi bekleyen ultra yakışıklı ultra nazik ultra kendinden önce bizi düşünen artı ultra zengünn koca adaylarını kaçırmayalımmm
Ya orası öyle tabii canım, beni hemen kaparlar eminim yani seni bilemem tabi yalnız kocam da elimi sallasam ellisi moduna giriyor bir de o var. Çünkü ikimiz de aslanız

Tepsiyi kafasina gecirme, net bilgi

Aşırı sabırlısın..
Yahu sorsana senin derdin ne? Bu böyle devam etmez. Sonra çok pişman olursun diye..
Bu seni terbiye etmeye çalışıyor haberin olsun. İstediğim kıvama gelecek diye bakıyor. En son özür dileyeceksin onun istediği gibi misafir için hazır ve nazır beklemediğin için..

Birebir arkadaşımın kocasının huyu. Ömrünü yiyor kızcağızın. Sebebi belli olmayan şeyden eve gelir hazır yemeği yemez kendine sandviç yapar. Günlerce sorsan ne derdi olduğunu söylemez..

İletişim yokken siz nasıl beraber çocuk büyüteceksiniz?
İnsan yeri geliyor çocuğa çaktırmaması gereken kural içeren şeylerde kaş göz yaparak anlaşıyor eşiyle. Bu ileride bana niye öyle baktın niye kaş göz yaptın diye bir yıl küser..

Sabretmeyip konuşmaya çalıştıgımda sonuç alamayınca çok sinirli davranıp saydırdım yine uzamış oldu. Bu da çözüm olmuyor yani . Şu an yaptığım o umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum.

Ne kadar sabirlisiniz boyle.
Biz esimle 14 yildir birlikteyiz 8 yildir evliyiz bir kere kustugumuzu bilmiyorum en fazla aksamina konusuruz bir de hamilesiniz ve yeni öğrendiniz..
Resmen size elalem icin tafra yapıyor.
Hamilelik zor bir surec surekli uyumak istersiniz ben kendi adima soyleyeyim inanilmaz sinirli ve alingan oluyorum.
Ben dayanamazdim o bana misafir icin bu tavri sergileyemez defol git misafirlerinle yasa derim.
Esim zaten benden habersiz misafirde cagirmaz o ayri ama siz boyle alttan aldikca bu tavirlarina.normal izlenimi verdikce daha cokkkk deger vermesini beklersiniz.

Abartmayın isterseniz yazık kadın zaten aptala döndü kaç gündür dengesiz kocası yüzünden
Valla basindan beri ben gayet ilimli konusup gayet destek olmaya calistim, msjlarim da orda, neyse bu konuda bana daha fazla alinti yapmayin lutfen

Hayır çok yükselmene gerek yok.
Sakince bahsettiğim gibi diyeceğini der kalkar gidersin..
Bu şekilde beraber çocuk büyütülemeyeceğini de bilmesi gerek..

Hiç de öyle anlaşılmıyor. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz evet böyle yorumlar okumaktansa ne halim varsa göreyim!

yo şimdi okudum bende söylediği gibi anladım. hiçte öyle anlaşılmayan bir mesaj değil o.
hatta cevap yazacaktım hamile kalması da barışmaya bahane olmamış sonuçta futbol takımına gerek yok diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…