- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 34
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Teşekkür ederim bir an önce toparlanmanızı 4 gözle beklemekteyim.
Ya normalde 20-30 kg idi bugünkü programım cidden kaç kere girdim cıktım belli değil hoca diyo ki sen kafayı mı yedin niye 5 kg yapıyosun. Gidişat yine öfkeyle devam ederse karsımda duran tatlıyı indirecem mideye :/Gıdığıma bakarak okudum bu yorumumu ve utandım helal olsun valla
Yavaş yavaş insan olmaya başlıyor demek kiSizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
eşinizi evirip çevirip dövesim geldi, çok sinirlendim bu ne inat ya.İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
İşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.eşinizi evirip çevirip dövesim geldi, çok sinirlendim bu ne inat ya.
Ben çok fevri biri değilimdir, kolay kolay çıldırmam. Mesela test sonucunu suratına fırlatmısınız, ben yapmam onu.
Ama şuna çok sinirlendim tavırlarına.
Tepsiyi kafasına geçirebilirdim şuanki sinirim ile
İşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Hayır canım neden sorun çıkarasın.İşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Burada boşanmış bir üye şöyle yazmıştı şimdiki aklım olsa evliliğimi yönetmeyi öğrenirdim diye. Bu üyenin yaşadığı şeylerde çözülebilir. Nasıl ki kadının sınırı varsa erkeğinde var. Demek ki bu adamla küsecek kadar tartışmayacaksın. Ya da başka birşey bilmiyorum. Şimdi üyeninde nasıl tepki verdiğini bilmiyorum.Bu arada böyle sebeplerden evi terk etmek hukuken doğru değil sanırım. P.S: Boşanmak için sebepler bellidir. Bunları yaşayan kadınlara otur bekle denilmez. Bazı sebeplerde senin için tolere edilebilirdir benim için değildir. Gelip burada saldırmasınlar bana. Çünkü bazı üyeler sapla samanı ayırt edemiyor. Bazıları da sürü psikolojisine giriyor. Bazıları da ben dobrayım ayağına kuyruğu dik tutuyor. Bazıları da olmadıkları karakterlere bürünüp kendi hayatlarında uygulayamadıklarını burada yazarak yaşayıp tatmin oluyorlar. ( Bu psikolojide de yeri var bildiğim kadarıyla)Saçmalıyorlar işte. Dünyada her olay belli kalıplar halinde ilerlemez, duygular da işin içinde sonuçta. Bu kadın adliyeye gidip dilekçe verse gözü arkada kalacak. Oturup konuşsaydık son kez diyecek. Çocuk oyuncağı sanki. Türk filmi gibi evi terk edecekmiş de bilmemne.
Hayır siz bana bakmayınİşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Diego dur Allahini seversen, zaten ortalık karışıkeşinizi evirip çevirip dövesim geldi, çok sinirlendim bu ne inat ya.
Ben çok fevri biri değilimdir, kolay kolay çıldırmam. Mesela test sonucunu suratına fırlatmısınız, ben yapmam onu.
Ama şuna çok sinirlendim tavırlarına.
Tepsiyi kafasına geçirebilirdim şuanki sinirim ile
Sinirlerim tepeme çıktı ama ya. Yeter dahaDiego dur Allahini seversen, zaten ortalık karışık
Herkesi papatya çayı içmeye davet ediyorumSinirlerim tepeme çıktı ama ya. Yeter daha
Ben onu da içemiyorum ilk zamanlar hepsi zararlıymışHerkesi papatya çayı içmeye davet ediyorum
Canım burada ne söylendiği önemli değil. Buradaki insanlar sana sadece öneri verir, sana göre doğruysa uygularsın değilse uygulamazsın. Açıkçası benim eşim misafir yüzünden böyle küsse, üstelik ben misafirlere elimden geleni yaptığım halde teşekkür etmek yerine suratını asıp yolunu seçmişse bu nankörlük diyip asla umursamazdım. Fakat burada ikinizi de çok ilgilendiren, belki de kırgınlığı kızgınlığı alıp götürecek bir gebelik söz konusu, bu mutlu haberi güzel şekilde eşime verirdim. Hani demişsin ya bu haberi verince karşımda buz gibi durmasını asla unutamam diye. Sence testi fırlatınca daha mı iyi oldu?İşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Seni artık anca eşin sakinleştirir, çay kesmezBen onu da içemiyorum ilk zamanlar hepsi zararlıymış
Abartma sen deİşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Eşinizin işinde yada farklı bir şekilde bir sıkıntısı olmuş olabilir mi. Bazen erkekler sıkıntılarını belli etmemek için de eşlerden uzaklaşıp anlamaması için böyle davranabilirler. Ama insanlığı varmış acıktım demişsiniz yemeği de getirmiş, ıhlamur da..Ben onu da içemiyorum ilk zamanlar hepsi zararlıymış
Hasta ve hamile halimle kendi ağzımla istediğim halde onu da yapmasaydı yıkılırdım artık sanırım.Eşinizin işinde yada farklı bir şekilde bir sıkıntısı olmuş olabilir mi. Bazen erkekler sıkıntılarını belli etmemek için de eşlerden uzaklaşıp anlamaması için böyle davranabilirler. Ama insanlığı varmış acıktım demişsiniz yemeği de getirmiş, ıhlamur da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?