- Konu Sahibi mindfulness05
geldimi işten bi gelişme varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefes alsan neden alıyorsun da derler şaşırmamValla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Olma bu bizim hakkımız rahatlamamı lazım yalnız ciddi ciddi merak ediyorumValla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Madem kocanı terk etmiyorsun ne diye gelişmeleri yazıyorsun buraya hepimiz cekirdeklerimizi aldık senin evi terk etmeni bekliyoruzValla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Ay boşanırsan kocanı kaparız diye mi korkuyorsun mu ne diye bir yorum bile vardı yaMadem kocanı terk etmiyorsun ne diye gelişmeleri yazıyorsun buraya hepimiz cekirdeklerimizi aldık senin evi terk etmeni bekliyoruz
Boşanmayacaksanız forumu meşgul etmeyin
Son gelişme nedir? Hala mı stabil bu adam yahuValla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Son durum nedir konu sahibi ?
geldimi işten bi gelişme varmı
Olma bu bizim hakkımız rahatlamamı lazım yalnız ciddi ciddi merak ediyorum
Çayımızı kahvemizi aldık buradayız.
Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yineSon gelişme nedir? Hala mı stabil bu adam yahu
Neyse hayalet gibi takılmıyor en azından kız. Akşam kuruyemiş çay falan da iste.Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi. İşe gidip geldim yattıGeldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
Afiyet şifa olsun belirti vermiş siz rahatınıza bakın daha da germeyin kendinizi dinlenin bol bol zamanla düzelir inşallahSizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
TeşekkürlerAfiyet şifa olsun belirti vermiş siz rahatınıza bakın daha da germeyin kendinizi dinlenin bol bol zamanla düzelir inşallah
Ben olsam karnımı iyice bi doyurduktan sonra lavaboya girer kapıyı da kitler kusuyormuş gibi öğğ öğk sesler çıkarırdım öksürürdüm test ederdim kapıya gelecek mi diyeSizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
Rica ediyorum yazın ya, spor boyu salonda girip cıkmaktan elim nasır tuttu. Strese soktu bu konunuz beni. Ağırlığın altında kalmamak için 5 kg ile calıstım. Lütfen rica ediyorum gelismeleri yazında bugün 5 kg calıstıgıma degsin.Valla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Ay normal hamilelik belirtisi kusmalar deyip gelmezse daha sinir olurumBen olsam karnımı iyice bi doyurduktan sonra lavaboya girer kapıyı da kitler kusuyormuş gibi öğğ öğk sesler çıkarırdım öksürürdüm test ederdim kapıya gelecek mi diye
Bunda da paniklemezse üstüne doberman salarım net
Siz geçende aile apartmaninda kaynana ile yasadiginizdan çok bunaldiginizdan vs bahsediyordunuz.Hiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yok
Burayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk. Şimdi desen ki pişman mısın eşinin kahrını çektiğin için gram pişman değilim sabah gözümü açıp yanımda görmek gibisi yok.
Yaaa merakta bırakmayayım sizleri o zamanRica ediyorum yazın ya, spor boyu salonda girip cıkmaktan elim nasır tuttu. Strese soktu bu konunuz beni. Ağırlığın altında kalmamak için 5 kg ile calıstım. Lütfen rica ediyorum gelismeleri yazında bugün 5 kg calıstıgıma degsin.
Gıdığıma bakarak okudum bu yorumumu ve utandım helal olsun vallaRica ediyorum yazın ya, spor boyu salonda girip cıkmaktan elim nasır tuttu. Strese soktu bu konunuz beni. Ağırlığın altında kalmamak için 5 kg ile calıstım. Lütfen rica ediyorum gelismeleri yazında bugün 5 kg calıstıgıma degsin.
O zaman su almaya mutfağa git 1 tane bardağı feda et elinden düşür yere yumuşak iniş yap sırtını dolaba yasla kırılma sesine gelir zatenAy normal hamilelik belirtisi kusmalar deyip gelmezse daha sinir olurum
Teşekkür ederim bir an önce toparlanmanızı 4 gözle beklemekteyim.Yaaa merakta bırakmayayım sizleri o zaman