Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Madem kocanı terk etmiyorsun ne diye gelişmeleri yazıyorsun buraya hepimiz cekirdeklerimizi aldık senin evi terk etmeni bekliyoruz
Boşanmayacaksanız forumu meşgul etmeyin

Madem kocanı terk etmiyorsun ne diye gelişmeleri yazıyorsun buraya hepimiz cekirdeklerimizi aldık senin evi terk etmeni bekliyoruz
Boşanmayacaksanız forumu meşgul etmeyin
Ay boşanırsan kocanı kaparız diye mi korkuyorsun mu ne diye bir yorum bile vardı ya

Son durum nedir konu sahibi ?

geldimi işten bi gelişme varmı

Olma bu bizim hakkımız rahatlamamı lazım yalnız ciddi ciddi merak ediyorum

Çayımızı kahvemizi aldık buradayız.

Son gelişme nedir? Hala mı stabil bu adam yahu
Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine

İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.

Neyse hayalet gibi takılmıyor en azından kız. Akşam kuruyemiş çay falan da iste.

Afiyet şifa olsun belirti vermiş siz rahatınıza bakın daha da germeyin kendinizi dinlenin bol bol zamanla düzelir inşallah

Ben olsam karnımı iyice bi doyurduktan sonra lavaboya girer kapıyı da kitler kusuyormuş gibi öğğ öğk sesler çıkarırdım öksürürdüm test ederdim kapıya gelecek mi diye
Bunda da paniklemezse üstüne doberman salarım net

Valla burda gelişmeleri yazmama da laf etmişlerdi artık yazamıyorum.
Rica ediyorum yazın ya, spor boyu salonda girip cıkmaktan elim nasır tuttu. Strese soktu bu konunuz beni. Ağırlığın altında kalmamak için 5 kg ile calıstım. Lütfen rica ediyorum gelismeleri yazında bugün 5 kg calıstıgıma degsin.

Ay normal hamilelik belirtisi kusmalar deyip gelmezse daha sinir olurum

Siz geçende aile apartmaninda kaynana ile yasadiginizdan çok bunaldiginizdan vs bahsediyordunuz.
Hiç te öyle mutlu evlilik anlatmiyordunuz.
Şimdi ne değişti?

Yaaa merakta bırakmayayım sizleri o zaman

Gıdığıma bakarak okudum bu yorumumu ve utandım helal olsun valla

Ay normal hamilelik belirtisi kusmalar deyip gelmezse daha sinir olurum
O zaman su almaya mutfağa git 1 tane bardağı feda et elinden düşür yere yumuşak iniş yap sırtını dolaba yasla kırılma sesine gelir zaten
Gözüm karardı birden de kolonya getirir misin nefesim daraldı de azcık kolonyalı el temasında bulunsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…