• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok valla üşenmedim okudum güzel tavsiye olmuş. beni alıntıladığınız yorumlarda boş yaptınız demek ki çünkü ben de böyle düz insanım eğriye eğri doğruya doğru derim. ama anlarım yani Türkçe öğretmeniyim 😂😂
ayrıca süpriz yapın içinizde kalmasın diyenlerin gitmesi çoh iyi oldu çoh da güzel oldu bir de sürpriz mi yapacaktı beyfendiye.
Yapacaktı çünkü özel olmasını istiyordu küslükte kendi hatası da varmış bağırmış çağırmış adam susmayı seçmiş ben kesinlikle adam haklı demiyorum haksız ama konu sahini de haksız ortada böyle bı durum var ilk adımı hamilelik haberiyle verecek ve ortam yumusarsa küslük ortadan kalkardı ama kalkmadi mi ona göre yol izlenmeliydi iki tarafta birbirini kırmış orta yol bu şekilde bulunabilir

yok valla üşenmedim okudum güzel tavsiye olmuş. beni alıntıladığınız yorumlarda boş yaptınız demek ki çünkü ben de böyle düz insanım eğriye eğri doğruya doğru derim. ama anlarım yani Türkçe öğretmeniyim 😂😂
ayrıca süpriz yapın içinizde kalmasın diyenlerin gitmesi çoh iyi oldu çoh da güzel oldu bir de sürpriz mi yapacaktı beyfendiye.
Bazı şeyler Türkçeyle ilgili degil ama yine de siz bilirsiniz 😅
Boş yapmadım da sizin beklentiniz karşılanmadı diyelim.
Ben genelde kimseye adım adım fikir vermem, herkesin mizacı ayrı sonuçta. Bir de sokma akıl, akıl olmaz. Ben düşünmesini saglamaya çalışıyorum. Böylece kalıcı olarak sorunu çözülebilir. Konu sahibi sizin gibi ısrarla ne yapayım ne yapayım dediği için bu kadar ayrıntılı yazmıştım.
Sürprizini yapsaydı şimdi kocişiyle bebek mobilyası bakıyordu muhtemelen 😅

Şimdi buradan da yürüyecekler sana tam gaz, takılma derim. Dünya meselesi haline getirip canını da sıkma bence al eşini karşına düzgünce konuş ya da sinirim geçmedi dersen biraz daha bekle ama bir şey yapmadan, sinirini anlamsız yerlerde kusmadan
++++

Bazı şeyler Türkçeyle ilgili degil ama yine de siz bilirsiniz 😅
Boş yapmadım da sizin beklentiniz karşılanmadı diyelim.
Ben genelde kimseye adım adım fikir vermem, herkesin mizacı ayrı sonuçta. Bir de sokma akıl, akıl olmaz. Ben düşünmesini saglamaya çalışıyorum. Böylece kalıcı olarak sorunu çözülebilir. Konu sahibi sizin gibi ısrarla ne yapayım ne yapayım dediği için bu kadar ayrıntılı yazmıştım.
Sürprizini yapsaydı şimdi kocişiyle bebek mobilyası bakıyordu muhtemelen 😅

kadın sokma akıl istiyor ama sen esirgiyosun o güzel aklını yapma böyle biz de nasiplenelim

o sürpriz işini benim bünyem kaldırmaz ben bunun için fazla kibirliyim gidip haklıyken yüzüme bakmayana bebek sürprizi yapamam önce bir egosunu üstümden tatmin etmemeyi öğrensin.

Yapacaktı çünkü özel olmasını istiyordu küslükte kendi hatası da varmış bağırmış çağırmış adam susmayı seçmiş ben kesinlikle adam haklı demiyorum haksız ama konu sahini de haksız ortada böyle bı durum var ilk adımı hamilelik haberiyle verecek ve ortam yumusarsa küslük ortadan kalkardı ama kalkmadi mi ona göre yol izlenmeliydi iki tarafta birbirini kırmış orta yol bu şekilde bulunabilir

hamile olmasaydı barışmayacakalr mıydı ortamı yumuşatacak bişey olmadığı için o zaman?

kadın sokma akıl istiyor ama sen esirgiyosun o güzel aklını yapma böyle biz de nasiplenelim

o sürpriz işini benim bünyem kaldırmaz ben bunun için fazla kibirliyim gidip haklıyken yüzüme bakmayana bebek sürprizi yapamam önce bir egosunu üstümden tatmin etmemeyi öğrensin.
Allah vergisi canım, olmayınca olmaz 😂😂😂

Az önce biri de yazmış o burdaki önerilerden biriydi. Ve ben konu açınca o nedir öyşr şey olur mu diye çok sıradısı geldiği için daha da öfkelenip yaptım.
Bakın durumunuz boşanılacak bir durum değil belki ama bunda hiç bir sorun yok rutin kavgalar denilebilecek bir durumda değil
Adam size sormadan yatılı misafir çağırıyor, dört dörtlük hizmet ettiğiniz halde günlerce surat asıyor küsüyor sizi cezalandırıyor.
Bu böyle devam ederse ileride daha büyük problemlere yol açıcak bence

hamile olmasaydı barışmayacakalr mıydı ortamı yumuşatacak bişey olmadığı için o zaman?
Şöyle ki bu bı sebep olacaktı tabi ki hamile olmasa başka sebepler ortaya çıkabilirdi .

Sonra ki yorumlarda konu sahibi kendisininde hatalı olduğunu söyledi karşılıklı hir gür olmuş belki bu 15 gün içinde sürtüşmeler devam etti . Tek taraflı yorum yaptık hepimiz evet o şekilde kadın haklı ama adamı da dinlemek isterdim. Oda var mesela ..

Siz forumdaki kavgaları boşverin. Bir önceki cevaplarda arkadaşlardan biri mesela size sürpriz yapın dedik yapmadınız demiş. Ben mesela bunu yapsaydiniz daha kötü olacağını dusunenlerdenim hala.
Şahsen artık beklemeye almanız gerektiğini düşünüyorum kendinizi. Gelmek zorunda size ne kadar uzatabilir daha. O gelince duygusallığınıza hakim olup ciddi bir konuşma yapmalısınız. Seni bosarim vs değil.
Bu evde bir konfor alanımız var ve bu davranışlarınla bozuyorsun, kararın böyle davranmaya devam etmekse ben de sana ayak uydururum deyin mesela.
Bende böyle düşünüyorum

Şöyle ki bu bı sebep olacaktı tabi ki hamile olmasa başka sebepler ortaya çıkabilirdi .

Sonra ki yorumlarda konu sahibi kendisininde hatalı olduğunu söyledi karşılıklı hir gür olmuş belki bu 15 gün içinde sürtüşmeler devam etti . Tek taraflı yorum yaptık hepimiz evet o şekilde kadın haklı ama adamı da dinlemek isterdim. Oda var mesela ..

konu sahibi adama küslük sürecinde nasıl davranmış olursa olsun ki hataları da olabilir. olayın başlangıcını unutmamak lazım. adam sormadan misafir çağırıyor kadın itiraz ediyor ama misafiri çok güzel ağırlıyor adam buna rağmen cezalandırmaya kalkıyor. bana bu sebepten bir gün küsmeye kalksa eşim bilmiyorum ki ne tepki veririm kadının süreçteki tepkilerini o yüzden haksız bulmuyorum ben.

ay fenalık bastı barışın da rahatlayalım be adam

konu sahibi adama küslük sürecinde nasıl davranmış olursa olsun ki hataları da olabilir. olayın başlangıcını unutmamak lazım. adam sormadan misafir çağırıyor kadın itiraz ediyor ama misafiri çok güzel ağırlıyor adam buna rağmen cezalandırmaya kalkıyor. bana bu sebepten bir gün küsmeye kalksa eşim bilmiyorum ki ne tepki veririm kadının süreçteki tepkilerini o yüzden haksız bulmuyorum ben.

ay fenalık bastı barışın da rahatlayalım be adam
Yazdıklarınıza katılıyorum son yazdığınıza güldüm yanlış anlaşılma olmasın.

Bende belirtmiştim neden çok saçma bunun oturulup çözülmesi lazım sizde demissiniz zaten boşanacam vs değil adam akıllı konuşun diye bu kuslugun bı daha olmayacağı ne malum bu da var mesela.
Ben güzel yorumlar varken sürprizi değil de içlerinde ki testi fırlat bağır çağır onları uygulamasına kızdım . hiç konuşmayıp sessiz kalacakti takı karşı taraf adım atana kadar konu sahibi barışmak istiyordu bende öneride bulundum. Gerçi geç kalınmış öneri oldu :)

Konunun başında siz haklisiniz, iki hafta küsme konusunda da siz haklısınız. Bence haksız olduğunuz tek konu hamile olduğunuzu söylerkenki tavrıniz. Karşınızdaki eşe sen hak etmiyorsun demek ağır bir söz bana göre. Tamam hatalı, çocuk gibi küsme durumu olmamalı, bu şekilde davranılmamaliydi size karşı ama eşiniz gelip size sen anne olmayı hak etmiyorsun dese nasıl hissedersiniz? Bazı cümleler ağırdir bu da öyle gibi.
Bence biraz sakinleşip oturup konuşun. İllaki gelip sizle konusacaktir, o zaman karşılıklı oturur bu küsme durumunu konuşursunuz.

Ayrıca bazı hanımlar da gerçekten yangına körükle gidiyor. Kadın hep alttan alsın demiyorum hatta ben de aynı durumda olsam surpriz yapmazdım açıkçası. Hiçbir şey olmamış gibi de davranmazdim. İki haftalik küslük hele ki böyle haklı bir konu için normal değil. Ama bu durumun çözümü de bu kadar uçlarda da olmamalı. Eve almamak, testi yüzüne fırlat önerileri vs ne kadar makul ne kadar mantıklı tartışılır.

Umarım en kısa zamanda aranızdaki bu olay tatlıya bağlanır ve hamileliginizi sağlıklı ve keyifli şekilde gecirirsiniz.

Valla bir garipsiniz. Kadın boşanmak zorunda mı? Konu açarken boşanacağına dair söz mü veriyor insanlar size? Bir problemini anlatmış yorum istemiş boşan da yazabilirsiniz elbette ama kadın bence bu boşanma sebebi değil dedi diye inatlaşmanız çok gereksiz. Hamileliğini yeni öğrenmiş, daha önce böyle bir olay da yaşamamışlar şimdi bu durumda kadın tak diye boşanma kararı mı alsın? Eşinin yaptığı bence de çok saçma hele hamileliği öğrendikten sonra tepkisiz kalmasına fazlasıyla şaşırdım. Ama doğru düzgün konuşulup derdi neymiş bir öğrenilir olmadı çift terapisine falan gidilir. Dediğim gibi daha önce böyle bir şey yaşamamışlar çünkü ve ortada bir hamilelik var. Dönem dönem insanların gergin, problemli halleri olabiliyor. Karı koca haklıyı haksızı kenara bırakıp enine boyuna bir konuşmaları lazım. Konu sahibi bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına dair icazet almalı ve emin olmalı. Hanginiz konuşmadan etmeden yeni hamile halinizle adliyeye gidip boşanırsınız? Ayrıca diretmek nedir herkesin kendi hayatı.

Konunun başında siz haklisiniz, iki hafta küsme konusunda da siz haklısınız. Bence haksız olduğunuz tek konu hamile olduğunuzu söylerkenki tavrıniz. Karşınızdaki eşe sen hak etmiyorsun demek ağır bir söz bana göre. Tamam hatalı, çocuk gibi küsme durumu olmamalı, bu şekilde davranılmamaliydi size karşı ama eşiniz gelip size sen anne olmayı hak etmiyorsun dese nasıl hissedersiniz? Bazı cümleler ağırdir bu da öyle gibi.
Bence biraz sakinleşip oturup konuşun. İllaki gelip sizle konusacaktir, o zaman karşılıklı oturur bu küsme durumunu konuşursunuz.

Ayrıca bazı hanımlar da gerçekten yangına körükle gidiyor. Kadın hep alttan alsın demiyorum hatta ben de aynı durumda olsam surpriz yapmazdım açıkçası. Hiçbir şey olmamış gibi de davranmazdim. İki haftalik küslük hele ki böyle haklı bir konu için normal değil. Ama bu durumun çözümü de bu kadar uçlarda da olmamalı. Eve almamak, testi yüzüne fırlat önerileri vs ne kadar makul ne kadar mantıklı tartışılır.

Umarım en kısa zamanda aranızdaki bu olay tatlıya bağlanır ve hamileliginizi sağlıklı ve keyifli şekilde gecirirsiniz.
Saçmalıyorlar işte. Dünyada her olay belli kalıplar halinde ilerlemez, duygular da işin içinde sonuçta. Bu kadın adliyeye gidip dilekçe verse gözü arkada kalacak. Oturup konuşsaydık son kez diyecek. Çocuk oyuncağı sanki. Türk filmi gibi evi terk edecekmiş de bilmemne.

konu sahibi şu an çok ayıp ettiniz gerçekten
1 kişi bile size kötü konuşmadı
hemen gidin boşanın diyen de olmadı
herkes sizin tarafınızda durdu, sizi telkin etmeye çalıştı
birden ne oldu kime öfkeniz anlamadım
küsmek kadın işi diyen üyeye hayır kadın işi değil asıl erkekler küsüyor dediğimde bile bana yüklendiniz hatta
oysaki ben de sizi korurken.
şu an aradaki kavga bile sizi suçlayan üyeye "kadının ne suçu var" şeklinde oldu, yine siz korunuyorsunuz yani
ama herhalde korunmak, haklı bulunmak istemiyorsunuz artık daha fazla.
insan psikolojisi sanırım, "benim de bir suçum var eşim bana ondan küstü" ye mi getirelim de rahatlayın istiyorsunuz ne istiyorsunuz anlamadım, gerçekten anlamadım.
Kadın haklı valla çok diretiyorsunuz. Hamilelik haberini yeni almış tutturdunuz ben olsam boşanırım yok böyle adam baba mı yapılır. Ne yapsın kadın yani? Alttan da almamış ki günlerce sabretmiş. Hatta bazı üyeler evi terk et yazmış konu sahibi allahtan mantıklı çıkmış da ben niye gideyim gidecek biri varsa odur demiş. Bazı yorumlar çok uçlarda. Kilidi değiştir, yüzüne çarp falan histerik histerik.

ben şu an dayanamıyorum annemlere gidiyorum sen de kendine biraz çeki düzen ver biraz yalnız kalalım taktiğini ben bir kere yaptım, hayatımda yapılmış en doğru taktikti
taktik de değildi gerçekten hamileliğimin son günleriydi, eşim bir tuhaf bunalımlardaydı gerçekten ne yaptıysam olmadı ve gerçekten artık katlanamıyordum.
sonra o adam birden düzeldi pamuk gibi oldu
yine de yatırım tavsiyesi değildir :KK70:
ve boşanma lafı asla geçmedi.

bu arada hamilelikte bir kısım erkek daha bir bunalıma giriyor, hatta bunalımlı olmayan mis gibi adamlara bir hal oluyor.
şaşırtıcı ama gerçek. bana bir ulvililik bir rahatlık bir ghandilik gelmişti.
Bu herkeste işe yaramayabilir. Hatta burada bile üyenin birine eşyaları topla evden git gibi şeyler söylendi. Kadın sonra konu açmıştı adam iplememiş. Gerçi bu sizin durum gibi değil ama annene git deyince yak herşeyi git anlaşılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back