- 29 Mayıs 2021
- 13.517
- 87.654
- 548
- 36
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Aynen öyle. Her şey altın tepside sunulmaz ki bazen olayları yönetmeyi bilmek lazım. Adamı tanımadan etmeden saydırmış herkes. Kavga esnasında belki konu sahibinin ağzından olmayacak bir laf çıktı eşi çok içerledi falan bilmiyoruz ki. Yok niye baba yaptın (bir de bu laf moda) yok adliyeye git dilekçeyle hamilelik testini önüne koy falan gerçek hayatta karşılığı olmayan tavsiyeler. Bir de evlilikte onca güzel şey yaşanıyor. Böyle olumsuz bir şey yaşayınca konu sahibinin aklından o güzel olaylar silinmiyor ama buradaki üyeler kaç yıllık evliliğin sadece burada açılan konu kadarına hakim. Sert sert yazınca güçlü kadın sanıyorlar sanırım kendilerini.Burada boşanmış bir üye şöyle yazmıştı şimdiki aklım olsa evliliğimi yönetmeyi öğrenirdim diye. Bu üyenin yaşadığı şeylerde çözülebilir. Nasıl ki kadının sınırı varsa erkeğinde var. Demek ki bu adamla küsecek kadar tartışmayacaksın. Ya da başka birşey bilmiyorum. Şimdi üyeninde nasıl tepki verdiğini bilmiyorum.Bu arada böyle sebeplerden evi terk etmek hukuken doğru değil sanırım. P.S: Boşanmak için sebepler bellidir. Bunları yaşayan kadınlara otur bekle denilmez. Bazı sebeplerde senin için tolere edilebilirdir benim için değildir. Gelip burada saldırmasınlar bana. Çünkü bazı üyeler sapla samanı ayırt edemiyor. Bazıları da sürü psikolojisine giriyor. Bazıları da ben dobrayım ayağına kuyruğu dik tutuyor. Bazıları da olmadıkları karakterlere bürünüp kendi hayatlarında uygulayamadıklarını burada yazarak yaşayıp tatmin oluyorlar. ( Bu psikolojide de yeri var bildiğim kadarıyla)
Meyve bıçağı istedi diye küsmek mi?Biz evlendigimizde esim küser Trip atardı ben nefret ederim kusmekten sonra alisti kusmemeye ne kadar kizsak da asgari düzeyde konuşuruz simdi
Hatta bir arkadaşım kocasına çekmecede meyve bıçağı verir misin demis adam da küsmüşçünkü ailede böyle görmüş sacma ama adam sadece küsmeyi biliyor
Belki de öyle alıştığı için saçma davranıyor zamanla o da alışır
Hamilesin stres yapma tadını çıkar cocuk olunca kavga etmeye bile vakit kalmıyor bazen
Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
Bence katırburcu ne bu adamın böyle bir inat görülmedi
Ay ben de küsken hep bu tarz şeyler aklıma gelir yapmak isterim ama yaparken gülerim diye korkup yapmamO zaman su almaya mutfağa git 1 tane bardağı feda et elinden düşür yere yumuşak iniş yap sırtını dolaba yasla kırılma sesine gelir zaten
Gözüm karardı birden de kolonya getirir misin nefesim daraldı de azcık kolonyalı el temasında bulunsun
Evli misiniz bilmiyorum ama gerçek hayatta insan eşinin bu tutumu karşısında çok da rahat olamıyor hele bir de hamilelik haberini böyle karşılayıncaAynen öyle. Her şey altın tepside sunulmaz ki bazen olayları yönetmeyi bilmek lazım. Adamı tanımadan etmeden saydırmış herkes. Kavga esnasında belki konu sahibinin ağzından olmayacak bir laf çıktı eşi çok içerledi falan bilmiyoruz ki. Yok niye baba yaptın (bir de bu laf moda) yok adliyeye git dilekçeyle hamilelik testini önüne koy falan gerçek hayatta karşılığı olmayan tavsiyeler. Bir de evlilikte onca güzel şey yaşanıyor. Böyle olumsuz bir şey yaşayınca konu sahibinin aklından o güzel olaylar silinmiyor ama buradaki üyeler kaç yıllık evliliğin sadece burada açılan konu kadarına hakim. Sert sert yazınca güçlü kadın sanıyorlar sanırım kendilerini.
Birkaç kere denemişliğim ve sonuç almışlığım varAy ben de küsken hep bu tarz şeyler aklıma gelir yapmak isterim ama yaparken gülerim diye korkup yapmam
Suan bunu benim bile yapasim geldiO zaman su almaya mutfağa git 1 tane bardağı feda et elinden düşür yere yumuşak iniş yap sırtını dolaba yasla kırılma sesine gelir zaten
Gözüm karardı birden de kolonya getirir misin nefesim daraldı de azcık kolonyalı el temasında bulunsun
Zaten rahat karşılamasın ki karşılamadı da. Ama boşan falan garip yani bir destur hani önceden de yaşarlar aynı sorunu tamam. Yeri geliyor anne babamızla ne tartışmalar yaşıyoruz yeri geliyor çocuğuyla haftalarca konuşmayan anne babalar oluyor. Eşler de bir ailedir iyi kötü pek çok şey yaşarlar. Ev kilidini değiştirmek, adliyeye gidip dava açmak bu konunun çözümü değil.Evli misiniz bilmiyorum ama gerçek hayatta insan eşinin bu tutumu karşısında çok da rahat olamıyor hele bir de hamilelik haberini böyle karşılayınca
bu yüzden 1 kere bile eşimle ilgili konu açmadım.bazı üyelerin kesinlikle boşanması lazım ama herkese yazanlar var yahuuu.boşan allah boşann.nöbetçi avukatınız geldi hanımmmmm diyen bile olacak yakında buradaZaten rahat karşılamasın ki karşılamadı da. Ama boşan falan garip yani bir destur hani önceden de yaşarlar aynı sorunu tamam. Yeri geliyor anne babamızla ne tartışmalar yaşıyoruz yeri geliyor çocuğuyla haftalarca konuşmayan anne babalar oluyor. Eşler de bir ailedir iyi kötü pek çok şey yaşarlar. Ev kilidini değiştirmek, adliyeye gidip dava açmak bu konunun çözümü değil.
Bunu okuyunca aklıma şu geldi: bir arkaaşım anlatıyor bekarlık günlerimizde... “ Sevtap eşine kızınca gidip kanepeye yatarmış gece. Eşi de nolur gel yatağa diye yalvarıp kaldırırmış. Ama galiba herkese sökmez bu.” Ben yapsam sökmez mesela, eşim yapsa bana da sökmez, çok kısasçıyız. Herkesin damarı farklı. Kilidi değiştir suratına çarp, evi terk et falan fantastik öğelerBu herkeste işe yaramayabilir. Hatta burada bile üyenin birine eşyaları topla evden git gibi şeyler söylendi. Kadın sonra konu açmıştı adam iplememiş. Gerçi bu sizin durum gibi değil ama annene git deyince yak herşeyi git anlaşılıyor.
evet 2 laf dalaşına boşanalım ki dışarda bizi bekleyen ultra yakışıklı ultra nazik ultra kendinden önce bizi düşünen artı ultra zengünn koca adaylarını kaçırmayalımmmBunu okuyunca aklıma şu geldi: bir arkaaşım anlatıyor bekarlık günlerimizde... “ Sevtap eşine kızınca gidip kanepeye yatarmış gece. Eşi de nolur gel yatağa diye yalvarıp kaldırırmış. Ama galiba herkese sökmez bu.” Ben yapsam sökmez mesela, eşim yapsa bana da sökmez. Herkesin damarı farklı. Kilidi değiştir suratına çarp, evi terk et falan fantastik öğeler
Kadın düzgünce demiş ki bu boşanmaya sebep değil. Konu sahibiyle nasıl dalaşıyorlar yok işte senin zihniyetin bu demek ki yok kocanı kaparız diye mi korkuyorsun falan. Komedi. Hadi fikrini söylersin bence boşan diye ama diretmek neyin nesi anlamadımbu yüzden 1 kere bile eşimle ilgili konu açmadım.bazı üyelerin kesinlikle boşanması lazım ama herkese yazanlar var yahuuu.boşan allah boşann.nöbetçi avukatınız geldi hanımmmmm diyen bile olacak yakında burada
Evet ben surpriz yapma dedim bana gore misafir icin benle 2 hafta konusmayan, niye boyle yapiyosun diye( misafiri guzel agirlamama ragmen) benle hala konusmayan adama bi de surpriz baby loading partisi yapmam, saygilar, sevgiler.Konunun başından itibaren neredeyse tum yorumlar bu sekildeydi. Surpriz yap icinde kalmasin diyenlere ezik muamelesi yapıldı, onlar çekildi meydan diğer üyelere kaldı (göndermedir)
Konu sahibi denedi zaten konusmayi, kocasi ustune 2 hafta daha konusmafi, o zaman naparsin?Ben aldatmaya ve fiziksel şiddet olunca boşanma taraftayim yazarimda öyle konuya denk gelsem buda psikolojik şiddet bence çok uzamamasi gereken bı mevzuyu 2 3 haftaya götürmek benim kabul edeceğim bir durum değil bu huy haline gelecek eşinle kussun adam nerede ne yapıyor bilmiyorsun haber vermiyor bana göre değil.
Her evlilikte olduğu gibi bizim evlilikte de kavga var yok dersem yalan olur. Genellikle ben soylenirim eşim susar niye susuyorsun karşılık versene diyorum birimiz dengelememiz gerekiyor sen bağırirsan ben bağırirsam olay uçurum olur çözülmeyecek hal alır. Esim de öfke problemi yok kusunce de en fazla 1 saat veya gece aynı yatağa girene kadar ben gidip yatmadan asla yatmaz ayrı uyuyacağımdan korkar.
Sürekli kavga evliliği yorar saygıyı sevgiyi yok eder bir süre sonra konu sahibi en olmadık yorumları seçmiş uygulamış eşi haklı mı asla insan küser ama hamile olduğunu öğrendiği zaman kuslugunu bı kenara bırakılır onu düşünür . Ya iki gün 1 ay 5 ay sonra bu durum tekrarlarsa ne olacak bunu da düşünmesi gerek ben böyle kus barış evliligi yürütemem karşıma alırım konuşurum bir daha 1gunden fazla uzun süre küslük olursa ben bu evliliği noktalarım derim demesi lazım
herkesin sınırları farklı düşünceleri farklı belki bana doğru gelene yorumları yapan kişilere doğru gelmez
Bunlar saçma. Buna katılmakla beraber ben olsam bu kadar duramazdım evde. Mutlaka bi otele falan giderdim açıkçası. Çok kırıcıydı. Çocuğa tepkisi aşırı sinir bozucuydu.Ev kilidini değiştirmek, adliyeye gidip dava açmak bu konunun çözümü değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?