Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek hamile ve üstüne grip olan eşi istediği için yemek sipariş edip ıhlamur getirdi ama yine sizinle aynı odada durmak yerine başka odaya geçti.
Çok büyük gelişmeler bunlar tabi.
Allah hamileliğiniz ve sonrası süreçte güç kuvvet versin size , birde sabır hepsine çokok ihtiyacınız olacak belli ki.

Biz evlendigimizde esim küser Trip atardı ben nefret ederim kusmekten sonra alisti kusmemeye ne kadar kizsak da asgari düzeyde konuşuruz simdi
Hatta bir arkadaşım kocasına çekmecede meyve bıçağı verir misin demis adam da küsmüş çünkü ailede böyle görmüş sacma ama adam sadece küsmeyi biliyor
Belki de öyle alıştığı için saçma davranıyor zamanla o da alışır
Hamilesin stres yapma tadını çıkar cocuk olunca kavga etmeye bile vakit kalmıyor bazen

Aynen öyle. Her şey altın tepside sunulmaz ki bazen olayları yönetmeyi bilmek lazım. Adamı tanımadan etmeden saydırmış herkes. Kavga esnasında belki konu sahibinin ağzından olmayacak bir laf çıktı eşi çok içerledi falan bilmiyoruz ki. Yok niye baba yaptın (bir de bu laf moda) yok adliyeye git dilekçeyle hamilelik testini önüne koy falan gerçek hayatta karşılığı olmayan tavsiyeler. Bir de evlilikte onca güzel şey yaşanıyor. Böyle olumsuz bir şey yaşayınca konu sahibinin aklından o güzel olaylar silinmiyor ama buradaki üyeler kaç yıllık evliliğin sadece burada açılan konu kadarına hakim. Sert sert yazınca güçlü kadın sanıyorlar sanırım kendilerini.

Meyve bıçağı istedi diye küsmek mi?
Ekmek bıçağı istese kan çıkarmış demek

burcu ne bu adamın böyle bir inat görülmedi

Ay ben de küsken hep bu tarz şeyler aklıma gelir yapmak isterim ama yaparken gülerim diye korkup yapmam

Evli misiniz bilmiyorum ama gerçek hayatta insan eşinin bu tutumu karşısında çok da rahat olamıyor hele bir de hamilelik haberini böyle karşılayınca

Suan bunu benim bile yapasim geldi Kocamla el temasina ihtiyacim var demekkikavga filanda etmedik 4 gundur garibim görevde ikimizde yorgunuz cocuklar ayakda bi kolonyali el temasi cok iyi olur beee

Evli misiniz bilmiyorum ama gerçek hayatta insan eşinin bu tutumu karşısında çok da rahat olamıyor hele bir de hamilelik haberini böyle karşılayınca
Zaten rahat karşılamasın ki karşılamadı da. Ama boşan falan garip yani bir destur hani önceden de yaşarlar aynı sorunu tamam. Yeri geliyor anne babamızla ne tartışmalar yaşıyoruz yeri geliyor çocuğuyla haftalarca konuşmayan anne babalar oluyor. Eşler de bir ailedir iyi kötü pek çok şey yaşarlar. Ev kilidini değiştirmek, adliyeye gidip dava açmak bu konunun çözümü değil.

bu yüzden 1 kere bile eşimle ilgili konu açmadım.bazı üyelerin kesinlikle boşanması lazım ama herkese yazanlar var yahuuu.boşan allah boşann.nöbetçi avukatınız geldi hanımmmmm diyen bile olacak yakında burada

Bunu okuyunca aklıma şu geldi: bir arkaaşım anlatıyor bekarlık günlerimizde... “ Sevtap eşine kızınca gidip kanepeye yatarmış gece. Eşi de nolur gel yatağa diye yalvarıp kaldırırmış. Ama galiba herkese sökmez bu.” Ben yapsam sökmez mesela, eşim yapsa bana da sökmez, çok kısasçıyız. Herkesin damarı farklı. Kilidi değiştir suratına çarp, evi terk et falan fantastik öğeler eşim bana yapsa kilidi yediririm, ben eşime yapsam sandalye fırlatır kafama

evet 2 laf dalaşına boşanalım ki dışarda bizi bekleyen ultra yakışıklı ultra nazik ultra kendinden önce bizi düşünen artı ultra zengünn koca adaylarını kaçırmayalımmm

Kadın düzgünce demiş ki bu boşanmaya sebep değil. Konu sahibiyle nasıl dalaşıyorlar yok işte senin zihniyetin bu demek ki yok kocanı kaparız diye mi korkuyorsun falan. Komedi. Hadi fikrini söylersin bence boşan diye ama diretmek neyin nesi anlamadım

Konunun başından itibaren neredeyse tum yorumlar bu sekildeydi. Surpriz yap icinde kalmasin diyenlere ezik muamelesi yapıldı, onlar çekildi meydan diğer üyelere kaldı (göndermedir)
Evet ben surpriz yapma dedim bana gore misafir icin benle 2 hafta konusmayan, niye boyle yapiyosun diye( misafiri guzel agirlamama ragmen) benle hala konusmayan adama bi de surpriz baby loading partisi yapmam, saygilar, sevgiler.

Konu sahibi denedi zaten konusmayi, kocasi ustune 2 hafta daha konusmafi, o zaman naparsin?

Ev kilidini değiştirmek, adliyeye gidip dava açmak bu konunun çözümü değil.
Bunlar saçma. Buna katılmakla beraber ben olsam bu kadar duramazdım evde. Mutlaka bi otele falan giderdim açıkçası. Çok kırıcıydı. Çocuğa tepkisi aşırı sinir bozucuydu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…