- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi mindfulness05
-
İster ayılsın ister bayılsın hiç karışmamUzağa otur diyince boşan denilirse biz direk bayil istersen Feriha demiyoz mu?
Valla bende parça pinçik ederimBenim zor zamanımda adam bana kusecek bende bekliycem ....bak işine yaaaa, ben onu ne yaparım.
Ne terbiyesizsiniz pes!Afferin kız ne güzel bahane bulmuşsun kendine. Aynen kocan süper birisi hatta prens gibi adam. Burdakiler çekemiyolla seni, boşan da kocanı kapalım diye plan yapmışlar. Sakkın boşama bu sağlam karakterli sevgi dolu kocayla geçir ömrünü. Cocuğu iyi yetiştir ama hep babişkosunun suyuna gitsin bu adam çocuğa da küser ortada kalmayın
Ya arkadaşlar bazı üyeler yorum yapan bazı üyelere o kadar acımasızca saldırıyor ki inanamıyorum. Gerçekten kadının düşmanı kadın olmuş. Bir yerde derdimizi anlatıyoruz sonra bu başa kakılıp başka bi yorumumuzdq bize karşı kullanılıyor bu ne kadar acımasızca ya. Burda kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar olmaz vallahi. Üzülüyorum benim konum yüzünden birbirinize sataşıp kimseyi kırmayın lütfen. Evet kimse kimseyi tanımıyor klavye başında cesur davranılıyor ama söylenen her söz incitiyor. Yapmayın bunu.
Ben yapı olarak hemen rest çeken bir insanımdır kim olırsa olsun ancak konu evlilik olunca herşeyde boşanma kelimesini kullanmam. Kullanırsam da dönüşü olmaz. Şimdi adam konuşmuyor diye bazı üyelere göre aileme gidip dava açmalıyım. Eee sonra? İşim burda ailem başka yerde gelip burda kendime bu halimle ev mi ayarlayım baba evinde mi kalayım hamile hamile. Ya da dava açayım adam pişman olsun gelsin hooop tamam oldu o zaman deyip evime döneyim evliliği de oyuncak mı edeyim? Gerçekten makul çözümler değil bunlar. Dava açarken ne diycem adam benimle küs mü? Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.
öncelikle burada çoğu konuda boşan denmesinin sebebi zaten kimse mutlu evliliğini buraya yazmıyor, derdim var platformu sonuçta. siz de evliliğinizde onaylamadığınız durumu yazmışsınız, bu durumdan memnun ve mutlu değilsiniz. bin bir farklı karakter var burada, kimi her derdi çeker, kimi ilk dertte boşanır. yani yazılan şeyleri buna göre değerlendirin. konunun başından beri bir kaç cevap yazdım. boşanmanız, konuşmanız, boşanmamanız, konuşmamanız emin olun buradakilerin hayatında hiçbir şey değiştirmez.Bu şekilde düşündüğünüz için derken? Her olayda aileme gidip dava açmadığım için mi yani? Bu her olay mı diyeceksiniz ama dava açılacak bi olay da değil. Siz sanırım evlisiniz ve eşiniz uzaga otur dese dava açıyorsunuz
Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.
16 yıldır evliyim, tatil veya iş seyahati harici hiç bavul toplamadım.Çokluk uzun yıllardır hiç bavul toplamadım evlilik oturdu çok sukur
Oyyy konu sahibini etiketliyecegime sizi etiketlemisimCanım tahlil sonuçlarını önüne atmış..... Yani kadın da böyle bir durumu olabileceğini biliyor. İhtimali bile adamı yumuşatmalı
Peki öyle olayım, sana ne yararı olacaksa. Umarım ikinci çocuğun sana küsmediği bir zamana denk gelir de hayalini kurduğun şeyler gerçekleşir.Ne terbiyesizsiniz pes!
Deprem çantası gibi trip çantası bulundurmuş odada bir de hiç çıkmadım ama diye gururlanıyor16 yıldır evliyim, tatil veya iş seyahati harici hiç bavul toplamadım.
Ha bu demek değildir hiç kavga etmedik çok ponçik musmutlu olduk hep. İyikim, canım koçişim varlığına çok şükür bin şükür falan….
Gidecek birisi varsa oda ben değildim hiç bir zaman. Gerçi eşimde hiç bavul toplayıp gitmedi, ama gitmek isteyene kapı orda sapıda üstünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?