Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durumu bildiriyorum. Geldi, bi on dk falan sonra portakal suyu içer misin dedi. Sıkıp getirdi bıraktı çalışma odasına gitti
Ayyyy lutfen şu adamın yakasinda tutup hırpalaya hırpalaya sallarmisin hamileyimmm be adammmm ne istiyosun kendine gellll artik diyip tam tokat atcak gibi yapip dudaklarina yapışın dermişimmm yok onu yapma ama bi haykir ya adamin suratina

Haykirmasin bence, en guzeli ona onun davrandigi gibi davranmak, anca anlar 2 haftadir yaptigi terbiyesizligin neye benzediğini

Tekrar kan vermeye ne gerek var ? Değeri gayet güzel 10 gün sonra gittiğinde zaten kese görülür

Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.

Burdaki arkadaşlar çok yadirgamislar ama bana çok normal geldi sinir bozucu bir durum ama huy işte. Siz de eşiniz gibi sakin kalıp normal davranın gerekiyorsa birkaç kelime konuşun ama üstüne gitmeyin kendisi gelip konusacaktir. Sessiz kalırsanız o da kendisini dinleyecek abarttigini ve size haksızlık yaptığını anlayacaktır bence.

Son durumu bildiriyorum. Geldi, bi on dk falan sonra portakal suyu içer misin dedi. Sıkıp getirdi bıraktı çalışma odasına gitti
Olsun buda bir adım.
Icseydin canim bebìşe yarasın
Sen yinede ilk adımı atma bakalım neler yapacak nasil davranacak.

Ayyy çok zor ama eşinize yazık Yapmayın böyle şeyler ben baya bi soğuk davranıcam yanaşırsa sonra da bu konuyu konusucam.

Eşine bebek haberini verdin mi?

Tekrar kan vermeye ne gerek var ? Değeri gayet güzel 10 gün sonra gittiğinde zaten kese görülür
Kimyasal olabilir demesindense bunu dese daha mantıklı olurdu. Ben tüp bebek ile anne oldum merkezim 997 değere rağmen ikinciyi kesinlikle görmek isteriz dedi. Hatta bazıları üçü de istiyor tabi bizdeki özel nedenden olabilir.

İki güne iki ayağını bir pabuca sokup temizliği, yemeği etrafı düzenlemeyi yetiştirmeye çalışmıyorlar, evde iki süpürge yapmıyorlar, misafir geldiğinde fır fır dönüp çayı suyu şunu bunu yetiştirmeye çalışmıyorlar tabii sürekli isterler misafir

Baş köşede oturup çayın önünde misafirlere sohbet edene güzel gelir tabii misafirlik
Adam bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor, bütün dediğimi istediğimi yapmazsan bende seni böyle cezalandırırım diye
Oturacaksın misafirin yanında yemek yok haberim yoktu kusura bakmayın yetiştiremedim diye kıvransın dursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…