• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz❤️
Durumunuz bana o kadar tanıdık ki bizde de neredeyse ayı bulan küslükler olur mesela şu anda da 2 haftadır asla konuşup yüzyüze bakmıyoruz.Başlarda küslüğü ben uzatırdım şimdi eşim de uzatıyor.İlk tavsiyem bu küsme olayını normalleştirmeyin ve alışkanlık haline getirmeyin.Barıştıktan sonra kesinlikle bu konu hakkında konuşun kararlar alın.Biz bunu yapmadık ve artık yapmak içimizden de gelmiyor.Ayrıca erkekler küstükten sonra genelde dışarıdaki arkadaş ortamlarına daha düşkün oluyor ve o ortamların tadını aldıktan sonra artık evi hiç umursamayabiliyor.Bir de sakın evinizden çıkıp da ailenizi de işin içine katmayın.Eşiniz şu an muhtemelen size laf geçirebilmek için umursamaz davranıyor.Siz de onun gibi umursamaz davranın.Asla surat asmayın durum vs paylaşmaya da gerek yok.Normal gündelik hayatınızda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin.Eninde sonunda barışacaksınız öyle ya da böyle.Boşuna strese de girmeyin bebeğiniz etkilenmesin.Tabi bunlar benim 8 yıllık evlilikten ve çevremdeki evliliklerden çıkardığım sonuçlar,eşinizi herkesten iyi siz bilirsiniz.Umarım herşey siz ve bebeğiniz için çok güzel olur✨
Teşekkür ederim inanın kendimi uzaylı gibi hissediyordum. Bir kişi daha yazmış bizde de olur uzun küslükler diye. Evet belki şu an alttan alırsam bebeği hamileliği hep kullanacak diye düşünüyor ve de ben bişey dediğimde küsmemden korksun diyor herhalde aslında haklısınız küslüğün bişey değiştirmediğini görmesi lazım sanırım ama çok sıkıldım ister istemez takıyorum daha ne kadar uazayacak diye.

Ben bilmiyorum bu konuda biraz farklı bir hissiyat içindeyim. Konu sahibi evliliğimiz normal hatta güzeldi diyor ama bence eşinin yapısı gereği mesafeli bir ilişki varmış gibi geliyor. Yaşlarını belirtmiş miydu bilmiyorum da sanki aralarında yaş farkı varda eşi çok fazla soğuk yapılı ağır biriyken konu sahibi çokta yanaşmıyor ona karşı eleştiri dahi yapamıyor gibi geldi. Hamile olmasını bile takmıyor. Bizde tedavi ile çocuk sahibi olduk. Bizde ay takipleri yumurtlama hesaplama falan çok denedik. Eşime kanlı bıçaklı olsak desem hamileyim tepkisiz kalmazdı. İlişkilerini kafamda oturtamiyorum. 🤷
Ben de burdayım yalnız sanki sadece diğer üyelerle konusur gibi yapmışsınız🤣 aramızda 4 yaş var. Eleştiri bile yapamıyor değil genelde kendimi anlatamadığım zaman sesimi yükseltirim en son durumda da baya sesimi yükselttim bagırdım saydırdım demiştiö burda adamda tık yok.

Ay arkadaslar şu halime ek hastayım ben neden evimi terkediyorum yaa
Valla ben olsam terkederdim. Adam hamile olmanıza bile tepki vermemiş. Böyle bir şey olabilir mi😳 biraz kaybetmekten korkmalı. Korkmuyorsa da zaten yapacak bir şey yok. Şu durum benim başıma gelse çıkar giderdim evden. Hepimiz kendimize göre yorumluyoruz ondan sanırım. Biz de küstük ama söylediğimde öpüştük barıştık geçti gitti. Ne demek buna tepki vermemek hayret

Ben de burdayım yalnız sanki sadece diğer üyelerle konusur gibi yapmışsınız🤣 aramızda 4 yaş var. Eleştiri bile yapamıyor değil genelde kendimi anlatamadığım zaman sesimi yükseltirim en son durumda da baya sesimi yükselttim bagırdım saydırdım demiştiö burda adamda tık yok.
Yok canım o an eşiniz üzerinden söyleyince dedim 😅Yoksa sana da söylerim 4 yaş bana bunu hissettirecek yaş farkı değil. On yaş falan eşinin ruhu bence on yaş ilerde 😅 vallahi Allah sana sabır versin cümleten burdan şiştik

Sonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
10 gün beklemeyin ben 1 hafta beklemiştim çok pişmanım sonrasında çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor iki günde bir kan verin takip edin artışı en güzeli sağlıkla ilerletsin sizin adınıza çok sevindim 😍

Teşekkür ederim inanın kendimi uzaylı gibi hissediyordum. Bir kişi daha yazmış bizde de olur uzun küslükler diye. Evet belki şu an alttan alırsam bebeği hamileliği hep kullanacak diye düşünüyor ve de ben bişey dediğimde küsmemden korksun diyor herhalde aslında haklısınız küslüğün bişey değiştirmediğini görmesi lazım sanırım ama çok sıkıldım ister istemez takıyorum daha ne kadar uazayacak diye.
Selam tesadüf okudum,bendim galiba uzun küslük yaşayanlardan biri de,arkadaş da iyi demiş,asla normallestirmeyin küslüğü. Eşiniz tepki vermemiş sanırım, üzgünüm.ayrintilari okumaya çalışayım,siz yorulmayin şimdi anlatıp,Allah yardımcınız olsun

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Başından beri okuyorum konunuzu. Bırakın sürpriz yapmayı ben hamile olduğumu bile söylemezdim.

Anlattığınız kadarıyla o karakterde birine hamileyim diye sürpriz vs yapıp konuşmaya çabalarsan eşinizin gözünde de sanki barışmak için fırsat bulmuşsunuz durumuna düşeceksiniz. Ki hamileliğinizi söylediniz ve odun herif tepki bile vermedi.

Haklısınız ve ben haklı olduğumu bile bile bu kadar uzun süre ergen gibi küs kalan kişiyi yok sayardım.

Hastayım dediniz o yüzden çıkın gezin dolaşın diyemem ama mesela tv yi o gelmeden kapar karşısında ayaklarımı uzatır ona izletmezdim gibi şeyler.

Ya şimdi siz ben hastayım evden neden gideyim ki diye düşünüyorsunuz ya. O da amaaan nasıl olsa evde diye rahat. Yani ne bileyim bari hafta sonu için spa masaj randevusu alın. Hem stres azaltır hem de haber vermeden kaybolmuş olursunuz. Tabii grip falan geçerse. Korkutun şu adamı biraz.

Ya şimdi siz ben hastayım evden neden gideyim ki diye düşünüyorsunuz ya. O da amaaan nasıl olsa evde diye rahat. Yani ne bileyim bari hafta sonu için spa masaj randevusu alın. Hem stres azaltır hem de haber vermeden kaybolmuş olursunuz. Tabii grip falan geçerse. Korkutun şu adamı biraz.
Evden çıkıyorum bi kaç saatliğine bundan neden korksun kormuyor. Arkadasımla çıktım gecen haftasonu 4 saat gelmedim gündüz. Kendi de tahmin etti arkadasındadır diye düşünmüştür.

Valla ben olsam bosanma dilekcesi ve hamilelik testini birlikte eline veririm. Baba olmak istiyorsa haketsin once, kendini affettirsin, gonlunuzu alsin. Yoksa ben bu cocugu tek basima buyuturum deyin. Inanin cocuktan sonra bu halleri hic cekilmez. Restinizi cekin. Yalandan degil gercekten. Bunu kirilma noktasi olarak gorun. Duzeldi duzeldi, yoksa gule gule.
Ben olsam tam da bunu yapardım. Yuva yıkmaya meraklısın demesinler diye yorumumda belirtmemiştim😆

Evden çıkıyorum bi kaç saatliğine bundan neden korksun kormuyor. Arkadasımla çıktım gecen haftasonu 4 saat gelmedim gündüz. Kendi de tahmin etti arkadasındadır diye düşünmüştür.
Yani sizi gerçekten üzmek istemem ama genelde erkekler eşleri sevgilileri onlardan habersiz gezip tozunca panikliyor ciddi anlamda. O nedenle pek çok kişi aynı öneri ile geldi size.

Aslında sen öyle çıkıştıktan sonra adam işi daha da inada bindiriyor. Aklı sıra bu bir güç savaşı. O da şunu göstermeye çalışıyor: sen bağırıp çağırarak yada başka başka şeylerle onu alt edemezsin. Tamamen inat ve güç gösterisi bu yaptığı. Eğer sen de restimi çeker aynı savaşa girerim dersen biriniz pes edene kadar bu böyle sürer, hatta evliliğin bu şekilde bitebilir de. Sonuçta biriniz kazanmış gibi görünse de ikiniz de kaybedersiniz.
Sadece eşin değil, bir çok insan ilişkilerini güç savaşına çeviriyor. Buna birinin dur demesi lazım. Ona bir şekilde ders vermeye çalıştığın her hamlede karşılık olarak sana "ona ders veremeyeceğini" göstermek için umursamaz tavrına devam edecek. Bana göre, bu işi çözmenin tek yolu bu güç savaşını bitirmek. Eşine meydan okuma. İhtiyaçlarını dile getir ve geri çekilip onun tepkisini bekle. Büyük tepkiler verme. Adam bundan keyif alıyor. Senin tepkilerine tepkisiz kalarak aklısıra senin yaptırım gücün olmadığını gösteriyor. Sen de umursamaz ol, bu süreçte kendi kendine yetebildiğini de göster ki seni aciz ve güçsüz de görmesin.
Sonraki adım eşinin ilişkinizi savaşa çevirmesine engel olmak üzerine olmalı. Bu uzun bir süreç, zaman alır.
Tabii ki sınırların olsun, yapılan her şeyi kabullen demiyorum. Ama eşinle savaşmak zorunda değilsin.

Korkmaz tabi neden korksun. Eve doneceginizi biliyor. Ama dönmezseniz ne yapar?

Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
eşiniz narsiste benziyor benim ex öyleydi sakın o aramadan yazmadan konuşmadan hiçbir şey yapmadan bekleyin umursanmamak görmezden gelinmek o yokmuş gibi davranmak onları delirtiyor kendi ayaklarıyla geliyolar. tabi bunu yapmak sabır istiyor o yüzden kendinize oyalanacak bişeyler bulun

Ben şu tabloda arkadaşın dediği gibi boşanma dilekçesiyle gebelik testini eline tutuşturup çıkar giderdim.

Bunu yapamiyorsam da yine çıkıp gider otelde pansiyonda falan kalırdım. Telefonlarını da açmazdım. Arasın dursun bulana kadar.

Gece evde olmadığınız halde paniklemiyor, sizi aramıyor ve inadım inat kıçım iki kanat diyorsa hala boşayın gitsin zaten ondan ne koca olur ne baba. Paniklemeyen adam sevmiyordur, sevmeyen adamla birlikte olmanın anlamı yoktur.

Gün geçtikçe kocanıza kinleniyorum. Şiddete karşı bir insan olarak iki tokat atıp kendinde mi acaba diye kontrol edesim var.

Yani sizi gerçekten üzmek istemem ama genelde erkekler eşleri sevgilileri onlardan habersiz gezip tozunca panikliyor ciddi anlamda. O nedenle pek çok kişi aynı öneri ile geldi size.
Gezmede problem yok arabam da var çıkar gezerim ama iki gündür ayakta bile zor duruyorm bugün iyice ağırlaştm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back