• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gezmede problem yok arabam da var çıkar gezerim ama iki gündür ayakta bile zor duruyorm bugün iyice ağırlaştm
Amannn umursamayin ,yatim dinlenin. Ne hali varsa görsün . Madem o umursamıyor sizin de caniniza yazık değil mi.

Covid testi verdiniz mi?
Hayır. Hamileliğin ilk zamanı grip normalmiş hatta çogu kişi griple öğreniyormuş. Bebek yerleşirken tüm enerji buna harcandıgı için bağısıklık düşüyormş bugün doktor da söyledi nette de çok kişi yaşamış okudum.

Hayır. Hamileliğin ilk zamanı grip normalmiş hatta çogu kişi griple öğreniyormuş. Bebek yerleşirken tüm enerji buna harcandıgı için bağısıklık düşüyormş bugün doktor da söyledi nette de çok kişi yaşamış okudum.
Evet ben de dün bunu söyledim de siz bugün agirlastim deyince covid testi de verseydiniz iyi olurdu. Covid olma ihtimaliniz de var çünkü grip dışında. Ona göre doktor ilaç veremese de vitamin takviyeleri verir. Bence ihmal etmeyin çok kötüyseniz.

Evet ben de dün bunu söyledim de siz bugün agirlastim deyince covid testi de verseydiniz iyi olurdu. Covid olma ihtimaliniz de var çünkü grip dışında. Ona göre doktor ilaç veremese de vitamin takviyeleri verir. Bence ihmal etmeyin çok kötüyseniz.
Yarın da kötü olursam giderim teste

Ben olsam tam da bunu yapardım. Yuva yıkmaya meraklısın demesinler diye yorumumda belirtmemiştim😆
Ben de merakli degilim valla ama bu adamin totosu baska sekilde inmez. Bunda da inmezse zaten bu evlilikten hayir gelmez.

Bebişin hayırlı olsun canim.
Bolbol c vitamini almalısın mandalina,nar,elma,muz,portakal.(muz bebise kilo aldırır.)

Hamileyken ihlamur hariç hiçbir bitki çayı içemezsin aman unutma canim.

Sakın stres yapma hamileliğinin keyfini çıkar durum filan yaptıkça o kendini bir halt oldum saniyor.

Eger ailen yakin bir sehirdeyse izin al baban abin birileri gelip seni alsın.
Anacığın mis gibi bakar sana sende kafa dinlersin.
Evdeki de ne b.k yerse yesin sensiz.

Canim bence bekleme bende öyle yaptım simdi karantinadayim.
Allah korusun hamilesinde 1 dakika sürmüyor zaten test InşAllah birşey çıkmaz tedbirini almış olursun.
Zaten ilaç kullanamıycam. Vitamin de şimdi de alıyorumZ

Bebişin hayırlı olsun canim.
Bolbol c vitamini almalısın mandalina,nar,elma,muz,portakal.(muz bebise kilo aldırır.)

Hamileyken ihlamur hariç hiçbir bitki çayı içemezsin aman unutma canim.

Sakın stres yapma hamileliğinin keyfini çıkar durum filan yaptıkça o kendini bir halt oldum saniyor.

Eger ailen yakin bir sehirdeyse izin al baban abin birileri gelip seni alsın.
Anacığın mis gibi bakar sana sende kafa dinlersin.
Evdeki de ne b.k yerse yesin sensiz.
Teşekkür ederimm🙏🏻

Bi de kapıda bağırsın çağırsın herkesr rezil olayım🤦‍♀️ Ses vermesem hastaydı bu deyip o da çilingir çağırır ya da
yani evet onu da yapabilir o yüzden siz en iyisi güzel bir meditasyon açın kulaklığınızı da takın sakin sakin yatın o aslında hiç yokmuş gibi davranın pes edip gelecektir. ay gelmezse de bize kolay söylemesi ama boşayın gitsin

yani evet onu da yapabilir o yüzden siz en iyisi güzel bir meditasyon açın kulaklığınızı da takın sakin sakin yatın o aslında hiç yokmuş gibi davranın pes edip gelecektir. ay gelmezse de bize kolay söylemesi ama boşayın gitsin
Ah keşke boşanmak kelimesi kolay söylenen kelime olmasa şimdi bugün boşanmalar rekor seviyede olmazdı. Evet o yokmuş gibi davransın katılıyorum. Benim esimde çok küserdi bana küsünce küçücük çocuklarını bile kucağına almazdı. Pişman miyim bu adamı bosamadigima hayir çünkü o huylar hep bitti şimdi evimizde şükür kavga tartışma yok olsa bile ben küserim o dolanır pesime

Ah keşke boşanmak kelimesi kolay söylenen kelime olmasa şimdi bugün boşanmalar rekor seviyede olmazdı. Evet o yokmuş gibi davransın katılıyorum. Benim esimde çok küserdi bana küsünce küçücük çocuklarını bile kucağına almazdı. Pişman miyim bu adamı bosamadigima hayir çünkü o huylar hep bitti şimdi evimizde şükür kavga tartışma yok olsa bile ben küserim o dolanır pesime
ne güzel eşiniz anlamış sonunda inşallah konu sahibi arkadaşınki de anlar yani düşünüyorum böyle bir durumda ben olsam ne yapardım diye insan çok alınır haklı olarak

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz❤️
Durumunuz bana o kadar tanıdık ki bizde de neredeyse ayı bulan küslükler olur mesela şu anda da 2 haftadır asla konuşup yüzyüze bakmıyoruz.Başlarda küslüğü ben uzatırdım şimdi eşim de uzatıyor.İlk tavsiyem bu küsme olayını normalleştirmeyin ve alışkanlık haline getirmeyin.Barıştıktan sonra kesinlikle bu konu hakkında konuşun kararlar alın.Biz bunu yapmadık ve artık yapmak içimizden de gelmiyor.Ayrıca erkekler küstükten sonra genelde dışarıdaki arkadaş ortamlarına daha düşkün oluyor ve o ortamların tadını aldıktan sonra artık evi hiç umursamayabiliyor.Bir de sakın evinizden çıkıp da ailenizi de işin içine katmayın.Eşiniz şu an muhtemelen size laf geçirebilmek için umursamaz davranıyor.Siz de onun gibi umursamaz davranın.Asla surat asmayın durum vs paylaşmaya da gerek yok.Normal gündelik hayatınızda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin.Eninde sonunda barışacaksınız öyle ya da böyle.Boşuna strese de girmeyin bebeğiniz etkilenmesin.Tabi bunlar benim 8 yıllık evlilikten ve çevremdeki evliliklerden çıkardığım sonuçlar,eşinizi herkesten iyi siz bilirsiniz.Umarım herşey siz ve bebeğiniz için çok güzel olur✨
benim tanıdığım evlilik bitiyor . küsmeler gittirkçe artı 3 ayı buldu. birbirlerinden soğudular ve bitti malesefff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back