• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ettim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.
Sen soylemissin hamile oldugunu hepsini okumamıştım ben🤦🏻‍♀️Cidden bukadar olay misafir yüzünden mi? Nasil tepkisiz kalabilir bebek haberine valla Allah yardimcin olsun bacim bukadar küs kalmayi ayni evin icinde nasil basarabildiniz hele hele böyle bi haber üzerine bence de şok oldu yada hala inanmadi

Ettim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.
Bacim ailenin yanina git iş çıkışı onlara söyle mis gibi kutlayın birde durum yap öküz kocan ve ailesi öğrensin kalsın öyle.

İşte dediğim gibi konuşmaya çalıştım ama haklıymş gibi davranmaya devam ediyor. Ben de tekrar ğstüne gidiyo gibi oldukça daha da haklı görüyor kendini.
Yuh Ya ne biçim adam bu bi gün önceden misafir geliyor dese eşim onu parçalarım. Ev temizlik yemek çalışırken nasıl yetişir. Hadi onu geçtim misafiri bebeğinden önemli mi :KK11: ne kadar saygısız bencil bi insan ya! Bu hep içinizde kalacak

İşte dediğim gibi konuşmaya çalıştım ama haklıymş gibi davranmaya devam ediyor. Ben de tekrar ğstüne gidiyo gibi oldukça daha da haklı görüyor kendini.
Siz bu adamla nasıl çocuk büyüteceksiniz. Hamileliği , lohusalığı, doğumu tüm bunlarda size çok anlayışlı ve destekleyici olması lazım. Şimdi iki hafta konuşmadıniz , çocuk olunca konuşmayınca ne yapacaksınız ??

Ona da mi cevap vermiyor?

Konu sahibinin eşi sorunlardan kaçtıkça onların yokolacağını zannediyor, halbuki dertlerini daha beter büyütüyor.

Sorsanız ben çok sakinim der, halbuki son derece agresif. Pasif agresiflik sakinlik demek değildir. 🙄

Konu sahibi hamilesiniz arkadaşlarınızla çıkın olmadı dışarıda kafa dağıtın. Kan testi sonrası kağıdı önüne koyarsınız. Yok ona da mı inanmadı anne babanızın evinden haber alır.

Nerede huzur varsa oraya gidin herşeyin başı sağlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back