- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi begonvil00
-
Yillik izni de kalmamistir. Ayda üç kez cumalari izin alip kayınvalidesine gidiyormus.Yalnız hikayeye beni anneme götürecek cümlesinden önce yıllık iznim vardı onu kullanacağım yazsaydı epey daha idare ederdi
Çünkü adam herşeyi alttan almıştı, o sustukça siz ailecek dozu uzaya çıkardınız. Zaten yine bağırıp cagirmamis kibarca yallah demişBu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Uçakla bi demmdmfmfmvmvYillik izni de kalmamistir. Ayda üç kez cumalari izin alip kayınvalidesine gidiyormus.
Herhalde ucakla. Yok bir de otobusle gitseydi uc üniversite mezunu -biri bilgisayar muhendisligi- kadin.Uçakla bi demmdmfmfmvmv
Çok üzgünüm babyÇay içiyordum butun çay burnumdan geldi mutlumusunay çok güldum ya alemsin
Katip nerdesin yaw. Gece yeni medeniyet kuruldu battı burdaAdam sizi boşamakta geç bile kalmış. Şimdi kimin parası, malı, mesleği, donanımı ile hava atacaksınız bakalım.
Kibarca senaristmişNoldu yaa, üye yalançı mıymış?
Uyuyordum. Sabah işe gidiyoz.Katip nerdesin yaw. Gece yeni medeniyet kuruldu battı burda
Yok canım. Ben hiçbir erkeğin bunun yazdığı gibi uzun uzun cümlelerle açıklama yapacağına inanmıyorum. Düz mantık onların ırk.Konu gerçekse bile dolmuş patlamış, soğumuş, vazgeçmiş, kafada bitirmiş bir adam var. Gidiyor gitmekte olan. Kuş uçtu beybi.
Kocamla hiiiç tartışmıyoruz mevzusu bi bana mı komik ve imkansız geliyor ya, ben alma dolapta yer yok dediğim meyveyi alınca bile car car carlıyorumÇünkü adam herşeyi alttan almıştı, o sustukça siz ailecek dozu uzaya çıkardınız. Zaten yine bağırıp cagirmamis kibarca yallah demişBen önceki konunuzda da demiştim o bungalovdan hayırlı bişey çıkmayacak diye Kızkardeşinizle annenize yarım kilo kına götürün giderken, onlar anlar
Ben işe gitmediğim halde uyudum. Ezik olmasaymışızUyuyordum. Sabah işe gidiyoz.
Bunu demeyecektin no no çok yanlış anlaşılıyor burda.Uyuyordum. Sabah işe gidiyoz.
Çünküsü instikrama girip, 15 foto atıp konum koyuyo böyleleri. Sağır sultan bile duyuyorŞimdi diğer konudaki mesajlarına baktım, kardeşi balayına gideceğinde, bunlar da Rixos Premium a gideceklermiş de, elalem balayına gidenler ekonomik otele gidiyor, bunlar lüx otele gidiyor diye laf etmesinler diye iptal etmişler de, elalem sizin hangi otele tatile gittiğinizi ne bilecek övünmeseniz? Onu da mı övünüyordunuz yaaabenim en yakın arkadaşlarım tatile gittiler otel adını bilmiyorum mesela nasıl bir bahanedir bu? Her yorumu ayrı bir olay. Arka arkaya okuyunca cidden bu çizilen profiller nasıl bir araya gelmiş insan hayret ediyor.
Öyle bir eş olmayabilir de şu an.Bir enişte için böyle bir eşi kaybetmeniz..Çok yazık oldu..
Öyle bir eş olmayabilir de şu an.
Zaten çölde bir vaha gibiydi. Kaybolup gitti bir serap misali.Öyle bir eş olmayabilir de şu an.
Yine birinin hayal dünyasında gezindik, öyle görünüyor.Aaa nasıl ne kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?