Nişanımdan üç gün sonra ayrıldık, lütfen yol gösterin

düşününce yapabilir dedim ya, son konuşmayı yaparken de bizi bu duruma sen getirdin dedim hayır senin dürüstlüğün getirdi dedi her anımı rapor verir gibi anlatan bana dedi bunu (işkenceydi) 😅, ondan önce de instada neden engelledin diye sormuştu, ailesinin de o kadar umrunda değil ki babasıyla babam çok iyi anlaşmışlardı birbirlerine dile getiriyolardı hatta babası öğrenince aramadı bile , umuyorum ki egolarını tatmin edecek sekilde davranırlar tamamen sıfırlanır iletişimimiz şu günleri bir an önce atlatmak istiyorum
Dediğim gibi bu zorunlu iletişim süreci kopunca numaranı değiştir sosyal medyaları kapat. Adın yazmasın gizli hesap yap. Ve en en önemlisi birdaha böyle toksik insanları hayatına alma. Kısıtlamak sevmek ya da değer vermek değildir bir erkek bağırıp çağırıyorsa vicdanı yoktur devamı da gelir. Kısıtlıyorsa bu kısıtlamanın sınırı olmayabilir. Duygularına değer veren seni incitmekten korkan biriyle ol. En ufak bir saygısızlık gördüğün zaman da yol vermeyi bil.

Dediğim gibi bu zorunlu iletişim süreci kopunca numaranı değiştir sosyal medyaları kapat. Adın yazmasın gizli hesap yap. Ve en en önemlisi birdaha böyle toksik insanları hayatına alma. Kısıtlamak sevmek ya da değer vermek değildir bir erkek bağırıp çağırıyorsa vicdanı yoktur devamı da gelir. Kısıtlıyorsa bu kısıtlamanın sınırı olmayabilir. Duygularına değer veren seni incitmekten korkan biriyle ol. En ufak bir saygısızlık gördüğün zaman da yol vermeyi bil.
tesekkur ederimmm , tüm yaşadıklarınız mualliminiz olsun demişti psikoloğum o yoldayımmm, allah hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarsın

Back