• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.

Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Ilişkiniz sağlıklı gitmiyordu. .mesele sadece eniste meselesi olamaz...anladığım kadarıyla annen çok müdahale ediyor...senin ise gereksiz beklentilerin var...kendini ovsun, yönetici olduğunu söylesin...aile içine girdiğimizde ailemle konussun..eyvah eyvahh konusmazsa elalem ne der degil mi?
Yine diyorum ,sen bu adamın kafa yapısını anlamamissin onca yıl...

Eşi konu sahibesini rixos otele gönderecek kafa dinlemesi için :p
Kıskançsınız kızımmmmmm
images (29).jpeg

Boşanirsanız enistenizin umrunda olacak mı acaba?Hatta kardeşinizin ne yapacagina bile iyi bakin.Kapısini kapatıp ,mutlu mesut devam edecektir bana kalirsa.Bir de neden kendisi gitmiyor.Yerinizde olsam kedi yavrusu gibi annemin kapısinin önune konmayı kabul etmezdim.Madem ayrı kalmak isteyen o.Evdeki huzuru kendine layık görmüs.

Her hafta cuma izin alıp kaynanaya uçakla gidiyorsa nasıl birikecek o izin? 😁
:) Öf ne vizyonsuzluk ya. İzin alıp uçakla kayınvalide görmeye gitmek. :olamaz: Hem de her hafta!
Kayınvalide olsam istemem şahsen. :KK53: Kızım senin hobin mi yok, arkadaşın mı yok? Herifinle aran mı iyi değil de gelip gelip başıma kalıyorsun diye sorardım.

:) Öf ne vizyonsuzluk ya. İzin alıp uçakla kayınvalide görmeye gitmek. :olamaz: Hem de her hafta!
Kayınvalide olsam istemem şahsen. :KK53: Kızım senin hobin mi yok, arkadaşın mı yok? Herifinle aran mı iyi değil de gelip gelip başıma kalıyorsun diye sorardım.

eşinin aldıklarını göstermeye gidiyordur belki

Piraye rixosun bile nasıl yazıldıgına googleden baktım yazdım yanlış olmasın diye asfhadgjfhfgf
Ruhum fakir
Ben de bı otel cinsi olduğunu tahmin ettim ama premiumlusuyla premiumsuzu arasındaki farka açıp baktım :-) anam o ne fark öyle:confused: düşün aradaki fark bile benim aylık mutfak masrafim, fakirlik fena:dondurma:

Görmemişlerin damadı olmuş tutmuş... :KK70:
Yahu bizim eşlerin 4 bacanağı var onlar ne yapsın? :KK70:

Aralarında birbirinden hazetmeyen de var, arayıp soran da. Eşşek kadar adamlara neden sevmiyorsun ille de görüş ne demek allasen?
Hele anne babam ilgilenmez kim kiminle kankaymış kim kime ne demiş..
Vallahi görgü aileden başlıyor. Ön teker nereye arka teker oraya durumu sizdeki. Anneniz ve sizler kendinize konu mu arıyorsunuz boşluktan nedir? :KK70:

Çok üzüldüm adınıza. Eski açtığınız konuları da okudum. Ama gerçekten enişteniz adına eşinizden olmuşsunuz. Ha eşiniz annenize babaniza saygısızlık yapar anlarım. Ama neden eniştemi sevmiyosun ne kadar saçma. Siz eşinizin ailesindeki herkesi seviyor musunuz gerçekten? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki. Bence eşiniz ara verme konuşması yaparken bile çok kibar konuşmuş. Ayrılamak istemiyorsanız, acilen kendinizi düzeltmeniz lazım bence.. hakkınızda hayırlısı olsun

Back