- Konu Sahibi begonvil00
iste kotu ayrilmadilar ya gidip bi cay icebilirmisiz
Eşiyle de kötü ayrılıyor sayılmazlar.
Boşandıktan sonra adamın evine çay içmeye gitmez inşallah sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste kotu ayrilmadilar ya gidip bi cay icebilirmisiz
İnsan not alırmdmdmdmfmcmmcmc ay bu çok güzeldi.Zaten bu senaryoda büyük boşluklar vardı Bi de pot üstüne pot Yani insan bari söylediği yalanları biyere not alır Hafızalarla dalga geçmeye kalkmaz
yani zekan yetmiyosa aklında tutmaya, bari not alırsın yani bu kadar da aklı olmalı insanın dimiİnsan not alırmdmdmdmfmcmmcmc ay bu çok güzeldi.
Hava atacam derken gözü döndü.yani zekan yetmiyosa aklında tutmaya, bari not alırsın yani bu kadar da aklı olmalı insanın dimi
Ayrıca kıskançtır, gerçek hayatta mutsuzdur. Mutsuzluğunu buradaki üyelerden çıkarıyordur.Açıkçası ben de ikna oldum. İkna olmayan kötü kalplidir kadın düşmanıdır
Bi de işsizdir, hayatsızdır, boşluktan millete sarıyordur.Ayrıca kıskançtır, gerçek hayatta mutsuzdur. Mutsuzluğunu buradaki üyelerden çıkarıyordur.
Açıkçası ben de ikna oldum. İkna olmayan kötü kalplidir kadın düşmanıdır
Ama en cok eziktir. Disarda kimsenin yuzune soylemeye cesaret edemediklerini burda klavye delikanliligi yaparak yaziyordurAyrıca kıskançtır, gerçek hayatta mutsuzdur. Mutsuzluğunu buradaki üyelerden çıkarıyordur.
fake.mi.ciktiArazi olabilir.
Soruşturuluyor sanırım.fake.mi.cikti
Kv ile oturuyordur ve ona söyleyemediklerini burdaki kadınlara nefret kusarak söylüyordurAma en cok eziktir. Disarda kimsenin yuzune soylemeye cesaret edemediklerini burda klavye delikanliligi yaparak yaziyordur
Gerçekse, adam bir an evvel boşanmalı. Çok daha iyilerini hakediyor. Bulur da. Sonradan görmelerin içinde ciğerleri solmuş. Yazık.Arkadaşlar yalanları ortada ve ya başka bırı buradaki üyelerden diyelim. Önemli olan bence adamın aydınlanma yaşayıp saçma bir kişilikle olmayacağını anlaması zira ben adamın kurtulması taraftarıyım üzülmüyorum. Kendi düşen ağlamaz konu sahibi gibi bir adam olsa boğazlamıştık
Kesinlikle bence biran önce boşanıp kurtulmalı sonra hayatına normal bir insan evladı ile birlikte olmalıGerçekse, adam bir an evvel boşanmalı. Çok daha iyilerini hakediyor. Bulur da. Sonradan görmelerin içinde ciğerleri solmuş. Yazık.