- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi begonvil00
-
Ilişkiniz sağlıklı gitmiyordu. .mesele sadece eniste meselesi olamaz...anladığım kadarıyla annen çok müdahale ediyor...senin ise gereksiz beklentilerin var...kendini ovsun, yönetici olduğunu söylesin...aile içine girdiğimizde ailemle konussun..eyvah eyvahh konusmazsa elalem ne der degil mi?Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.
Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Eşi konu sahibesini rixos otele gönderecek kafa dinlemesi için
Kıskançsınız kızımmmmmm
Yillik izni de kalmamistir. Ayda üç kez cumalari izin alip kayınvalidesine gidiyormus.
Ağzını topla fakir , Rixos değil, Rixos PremiumEşi konu sahibesini rixos otele gönderecek kafa dinlemesi için
Kıskançsınız kızımmmmmm
Her hafta cuma izin alıp kaynanaya uçakla gidiyorsa nasıl birikecek o izin?belki daha önce hiç izin almamış ve çalıştığı yerde 5 yılını doldurmuştur
yıllık izinler 20 gün oluyor ya öyle
:) Öf ne vizyonsuzluk ya. İzin alıp uçakla kayınvalide görmeye gitmek.Her hafta cuma izin alıp kaynanaya uçakla gidiyorsa nasıl birikecek o izin?
:) Öf ne vizyonsuzluk ya. İzin alıp uçakla kayınvalide görmeye gitmek.Hem de her hafta!
Kayınvalide olsam istemem şahsen.Kızım senin hobin mi yok, arkadaşın mı yok? Herifinle aran mı iyi değil de gelip gelip başıma kalıyorsun diye sorardım.
Piraye rixosun bile nasıl yazıldıgına googleden baktım yazdım yanlış olmasın diye asfhadgjfhfgfAğzını topla fakir , Rixos değil, Rixos Premium
Yaşlı kadındansa gösterecek başka insanlar bulabilir. Kadın, oğlunun mal varlığını kıskanacak değil ya. Kıskanacak başka garılar vardır illa çevresinde, onlara gösterseymiş ya.eşinin aldıklarını göstermeye gidiyordur belki
Ben de bı otel cinsi olduğunu tahmin ettim ama premiumlusuyla premiumsuzu arasındaki farka açıp baktımPiraye rixosun bile nasıl yazıldıgına googleden baktım yazdım yanlış olmasın diye asfhadgjfhfgf
Ruhum fakir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?