Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Ama en cok eziktir. Disarda kimsenin yuzune soylemeye cesaret edemediklerini burda klavye delikanliligi yaparak yaziyordur
Kv ile oturuyordur ve ona söyleyemediklerini burdaki kadınlara nefret kusarak söylüyordur

Konu gerçektiyse böyle kaliteli bir adamın yanlış bir evlilik yaparak yanlış bir ailenin orta yerine düşmüş olduğunu anlaması çok doğal bir durum. Kusura bakma konu sahibi ama işin gerçeği bu.

Gerçek değil ise acaba eş kişisi aslında enişte karakteriydi de bu bir hayaller hayatlar durumumuydu düşüncesi çık kafamdan!

Burada yaşanmayan hayatları gerçek gibi insanlara aktarıp hava atma çabaları psikiyatrinin hangi alanına giriyor? sorusu da var tabi kafamdaki delice sorular arasında

Bu bölüm devam edebilseydi barışma aşamasında alınacak pırlantalar, mükemmel eş kişisinin muhteşem jestleri ve beş yıldızlı otellerde ikinci balayı ballandırmalarıyla mı devam edecekti acebaağğ?

Ve ve ve o enişte kişisi ne olacaaaakkk. Ailenin hayranlık duyduğu o zat kabara kabara "zaten ben bekliyordum bu sonu, benimle hiç muhatap olmuyordu, beni onore etmiyordu ki" mi diyecek? (anne gaza gelip ayakta alkışlar mı o anda, onu da bilemedim) Ve kız kardeş rahat ve huzurlu bir şekilde artık maddi durumu kendisinden daha üstün bir ablası olmadığı için üç yıldızlı otel tatillerinden gönül rahatlığıyla enişteyi mi övecek?..

Senaristi diziden ayrılmış bir izleyici gibiyim şu an. Her şey yarım kaldı. Yeni senaryolar da eski tadı vermez ki

Arkadaşlar yalanları ortada ve ya başka bırı buradaki üyelerden diyelim. Önemli olan bence adamın aydınlanma yaşayıp saçma bir kişilikle olmayacağını anlaması zira ben adamın kurtulması taraftarıyım üzülmüyorum. Kendi düşen ağlamaz konu sahibi gibi bir adam olsa boğazlamıştık

Gerçekse, adam bir an evvel boşanmalı. Çok daha iyilerini hakediyor. Bulur da. Sonradan görmelerin içinde ciğerleri solmuş. Yazık.

Önceki hikayenizi biliyorum. Bilgisayar mühendisliği gibi analitik düşünme gerektiren bir bölüm okumanız ve bankacılık yapıyor olmanıza rağmen, enişte konusu gibi basit bir meseleyi kafaya takmanız, kaldığınız otelden bahsetmeniz, eşinizin de övünmesini istemeniz, yapılan yorumlara verdiğiniz cevaplar vs. hikayenizde bazı tutarsızlıklar olduğunu düşünmeme sebep olmuştu. Nitekim bir süredir çalışmadığınızı söyleyerek, yalan söylediğinizi kabul ettiniz. Açıkcası bir kez yalan söylediğinden emin olduğum insanların hiç bir sözünün benim gözümde gerçeklik değeri yoktur ama en azından eşinizle ilgili söylediklerinizin ve sorununuzun gerçek olduğunu farz ederek size fikir vermek isterim.
Bazı insanlar gerçekten çok sabırlıdır, her şeye tepki vermezler ama içlerine atarlar. Yani kendilerince pek çok hatayı affederler. Ama biriktirir biriktirir bir gün basit bir konuda bile patlayabilirler. Bence eşiniz için de durum böyle olmuş. Siz o bir şeylere tepki vermedikce iyiyiz sanmışsınız. Eşinizin ara vermek istemesi sadece enişteniz ve annenizle ilgili konulardan değil bence. Sizinle ilgili bir şeyler de onu hayal kırıklığına uğratmış. Hediyesine karşı bile özenli bir karşılık vermemişsiniz. Bence ilişkiniz boyunca hangi konularda onu incitmiş olabilirsinizi düşünmenizde fayda var.
Ailenizin evine gitmek doğru bir seçenek değil bence, durumu öğrendiklerinde size objektif fikir veremezler. En doğrusu başka bir şehre gidip otelde kalarak kafanızı dinleyin, ilişkinizde yapmış olabileceğiniz hataları sorgulayın. Eşiniz anılarınızın olduğu evde tek başına kalsın. Size duyduğu sevgi hayal kırıklıklarına ağır basarsa zaten o evde her yerde sizi hatırlayacak, özleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…