• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Onca sayfa onca konu.. Bizim gözlerimize yazık değil mi? Emeklerim hep boşa gitti. Belki de elinde tablet bir ergenin hayal gücünün kurbanı olduk. Allahım neden biz neden başka forumlar değil :KK43::KK42:

Merhaba,

Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Kısaca özet geçmek gerekirse,

Eşimle o günden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, sürekli düşünceli şekilde duruyordu. Arkadaşları çağırıyordu gitmiyordu, sürekli sigara içip düşünüyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugüne kadar..

Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona çıktı sigara içmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.

Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım çok yıpranmışım ama içimdeki sevgiye güvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla içime sindirdiğimi ve bir gün patlama noktasına geldiğinde çok daha kötü olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini düşündüm. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Düşünüyorum, sağa çeviriyorum sola çeviriyorum ama olmuyor. İçimdeki kırgınlıklar geçmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir süre ayrı kalalım, ölçelim biçelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.

Süre ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gün, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim için ve böyle bir şeyi çok zorda kalmadığı sürece istemeyeceğini bildiğim için kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza döncez dimi dedim, zaman gösterecek dedi.

Yarın mesai bitiminde işten çıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben dönerim senin için uygun olur mu dedi, bende peki dedim.

Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim düşünmekten, bende buraya yazıp içimi dökmek istedim.

Lütfen kırıcı şeyler yazmayın..
Adam sizi boşamakta geç bile kalmış. Şimdi kimin parası, malı, mesleği, donanımı ile hava atacaksınız bakalım.

Onca sayfa onca konu.. Bizim gözlerimize yazık değil mi? Emeklerim hep boşa gitti. Belki de elinde tablet bir ergenin hayal gücünün kurbanı olduk. Allahım neden biz neden başka forumlar değil :KK43::KK42:
Çay içiyordum butun çay burnumdan geldi mutlumusun :KK70::KK70: ay çok güldum ya alemsin

İş varsa nasıl 1 ay anasının evinde kalacakmış başka şehirdeki anasının evinde.
kiz 2 ay once isten ayrilmis ama gonul bagi devam ediyomus yani hala calistigi gunlerdeki gibi davraniyor iste. hep acikladi bunlari heppp ben ikna oldum :KK53:

Adam blöf yapıyor. Bu kadar ENİŞTECİ olursan ben yokum diyor işte 😌
Yok canım, adamın kafasında bitmiş. Tek olay enişte değil. Hanımefendi eşinin malı ve mesleği üzerinden insanları falan morartıyor. 😌 Derdi dünyası bu hanımefendinin. Şimdi kızkardeşi göbek atacak, eşini kaybetmekten çok bu koyuyor.

kiz 2 ay once isten ayrilmis ama gonul bagi devam ediyomus yani hala calistigi gunlerdeki gibi davraniyor iste. hep acikladi bunlari heppp ben ikna oldum :KK53:
Açıkçası ben de ikna oldum. İkna olmayan kötü kalplidir kadın düşmanıdır

Konular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?
Ay olabilir mi? Hayret bu konuda bebek yok.

Tahin'in dediği gibi diğer konuda sabaha iş var dedi, şimdi de 2 3 aydır çalışmıyorum diyor. O üye değilse bile bu konu inandırıcı değil.
Anten takacağım belki çeker
😌
Uydurup uydurup ipe dizerken, anlayıp sen ne ayak denince '' Çökömöyörsöööön, kıskaaaan, moraaaar, böylö hoyotlor do voooor. '' diye bağrınmaları yok mu?

Bence konu gerçek çalışma detayı dışında hele de theknack ile nasıl karıştı anlamadım. theknack bildiğin sevgi kelebeği bi troldu yassye filan laf sokacak en son insandı. burada full sosyallesirdi ipek Ongun geyiği yapardı ha bi de biraz hamilelik, düşük yapmak, istenmeyen bebek filan o konulara takıntılı bi kardeşimizdi. ha bi de tiyatrocu - müzisyen - muzikoloji doktorasi ogrencisi - mesleği bu üçü arasında gider gelirdi. idolu zerrin tekindordu. troll olmasına rağmen burada açılan konulara poncik ve destekleyici yorumlar yapardı. Begonvil bankacı ve enişte diyor theknack enişte kelimesini kullanmazdi bile tek akrabası doktor abisi ve evlilik dışı toruna olumsuz bakmayan modern ebeveynleri. Begonville alakası asla yok.

Bence Begonvil gerçek ve kocasını seviyor sadece biraz uydum akıllılık yapmis ve kocası alınmış. Bu evlilik düzelir bence.
Konu gerçekse bile dolmuş patlamış, soğumuş, vazgeçmiş, kafada bitirmiş bir adam var. Gidiyor gitmekte olan. Kuş uçtu beybi.

Ay olabilir mi? Hayret bu konuda bebek yok.
Konu devam etseydi devamı şöyle olurdu. Eşimle mahkemeye başvurduk ama benim günüm geçmişti. Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Bunu eşime söyleyip kararını değiştirmek istemiyorum. Bana bebek yüzünden dönsün istemiyorum.
sonra ya bir şekilde bebeği öğrenip kocasıyla mutlu olacak ya da bebeği düşürüp kocasına isyan edip kahrolacak

Merhaba,

Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Kısaca özet geçmek gerekirse,

Eşimle o günden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, sürekli düşünceli şekilde duruyordu. Arkadaşları çağırıyordu gitmiyordu, sürekli sigara içip düşünüyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugüne kadar..

Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona çıktı sigara içmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.

Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım çok yıpranmışım ama içimdeki sevgiye güvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla içime sindirdiğimi ve bir gün patlama noktasına geldiğinde çok daha kötü olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini düşündüm. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Düşünüyorum, sağa çeviriyorum sola çeviriyorum ama olmuyor. İçimdeki kırgınlıklar geçmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir süre ayrı kalalım, ölçelim biçelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.

Süre ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gün, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim için ve böyle bir şeyi çok zorda kalmadığı sürece istemeyeceğini bildiğim için kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza döncez dimi dedim, zaman gösterecek dedi.

Yarın mesai bitiminde işten çıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben dönerim senin için uygun olur mu dedi, bende peki dedim.

Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim düşünmekten, bende buraya yazıp içimi dökmek istedim.

Lütfen kırıcı şeyler yazmayın..
Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama bence uzak kalin biraz iliskilere iyi gelir

ya ben zaten anlamistim sende bi yamukluk oldugunu cunku cok sacma konustun. sen ev hanimisin, bundan utanmana gerek yok.

ben sana senin 3 diplomani da yerim demistim. artiriyorum cig cig yerim. :KK53: cunku YOK KI….

sizofren olmamani dilerdim ama olsun saglik olsun en kisa surede iyilesmeni diliyorum. istersen bu konuyu cukurambarda bir kahve icerken konusabiliriz fjfkdjdkfjdjcjdjfhd
Görüşüyordunuz ne oldu o iş?

Eki Görüntüle 2907043
JDMXHXDNXHXJDHDJDJSJDHDJHDDJHDDHDGD
Sanıyor ki dağın başındayız, bilmiyoruz bişey. Yalanı yediremeyince '' Çökömöyörsönözzzz. '' diye bağrınmaları... Ahhhh beni benden alıyor.
Konu devam etseydi devamı şöyle olurdu. Eşimle mahkemeye başvurduk ama benim günüm geçmişti. Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Bunu eşime söyleyip kararını değiştirmek istemiyorum. Bana bebek yüzünden dönsün istemiyorum.
sonra ya bir şekilde bebeği öğrenip kocasıyla mutlu olacak ya da bebeği düşürüp kocasına isyan edip kahrolacak
Ama ne yaptın ya, kulağımıza söyleyeydin, haaah derdik sonra. Şimdi senaryoyu değiştirecek.

Adınında güneş koysun bebişin😛

Back