- 3 Ekim 2007
- 14.295
- 34.852
- 39
-
- Konu Sahibi anksiyetelibayan
Olayı başta olduğu gibi anlatmış ama sonra gelen tepkilerden ötürü sanırım kendini aklamak için çarpıtıyorOlay pekte anlattığı gibi değil sanki
Dinciler yine şaşırtmıyor.
Dindarlarmış, hangi din bu??
Teyzem yıllarca dayak yedi kocası olacak o şerefsiz içip içip döver sonrada ev giysileri ile kapıya atar sizinca çocukları eve alırdı kaç defa aldatıldı yazık göz nuru döker sabaha kadar dantel işlerdi dedemVarsayalım ki eşiniz ahlaksız biri nikah bağından sonra hala geçmişi karıştırma derdinde e peki size ne demeli geçmişte yüz kızartan hatalarınız vardıysa yeniden niye aldattınız niye bu kadar güvenilmez birisiniz? Bunun sizin önünüze mahkemede çıkacağını kocanızın çocuğunuzu vermek istemeyeceğini (şaibeli) düşünemediniz mi ? Durun , durulun.. yolunuz yol değil hayatınızı deneme tahtası gibi kullanmayın.
Burda ne konular gördük işsizlik aldatma hatta şiddet bile görmüşler evlatlarını yine de bırakmamışlar.
Sizin sorun eşin ailesiyle birbrinizi sevmemeniz gitmek istememenizle başlamış. Haliniz buydu, tolere edebilirdiniz..
Esınızle devam etmelisinizSelam kızlar başlıkta okuduğunuz gibi boşanıyorum ama hala çok kararsızım. Özetle ben 30 eşim 32 yaşında 7 yıllık evliyiz 6 yaşında oglum var. Bu sene okula gidecek. Ben evlendiğimde 23 yaşındaydım evlilik kararı ani ve bir evlilik sitesinde oldu evet çünkü ilgisiz bir babam terk edip gitmiş annem ve yaşlı dedem ve babaannem vardı.Hergün kavga hergün baskı çok yılmıştım. Eşim dinine baglı biri ve benden de aynı şeyleri bekliyordu bende zaten tesettürlü biriydim ama örnek vermek gerekirse çarşaf giymemi ilerde istiyordu. Bende açıkcası herşeyine evet dedim ailemden kurtulmak için ama eşime sevgimde vardı begenmedim diyemem. Eşimin tarafı kürt farklı adetleri vardı eşimin anneside boşanmış tekrar evlenmişti. Eşimin ailesini ne ben sevebildim ne benim ailem onları nede beni onlar sevmedi. Onlar daha esprili konuşkan ben daha içe dönük biriyim. Neyse evliligimiz boyunca ailesinden dolayı kavga ediyorduk. Ben gitmek istemiyordum eşim zorluyordu maalesef ordan bir soguma başladı karşılıklı hatalarda oldu. Babamın evine gittim bir süre o süre içinde sosyal medya kullandım oda kullandı evli gibi davranmadık. O beni arayıp istersen tekrar eve dön deneyelim dedi tamam dedim. Çocuk için bunu yapmak istedim ve birkaç gün önce döndüm ama hiçbir şey hissetmiyorum ve kendimi mutsuz hissediyorum. Oda herşeyi bana bırakıyor sen sürdürmek istersen sürdür diyor. Çok kararsızım kızlar cinsellik olarakta hiçbir zevk almıyorum maalesef. Bu karar benim için çok zor babam şimdiden başladı sıkmaya ve mesleğim yok çocugu ona bırakıyorum boşanma olursa çünkü imkanım yok babam çocuğumu ne kadar idare eder onu bile bilmiyorum. Fikriniz nedir kızlar..
Varmıs varmıs baba evine bı surelıgıne donunce Baska adamlarla knusmus Yuzyuze degılmıs ama sanalmısmısCocuğunu babaya bırakmak....
Sen baba evinde de mutlu olmayacaksın ki niye cocuğu bırakıp boşanmak istiyorsun en azından cocuğuna tutunursun. Birseyleri duzeltmeye calısırsın evlilikte. Ortada aldatma dayak vs gibi seyler yok anladığım kadarıyla. Modunu yukseltecek şeyler yap. Kitap oku müzikdinle bir hobi edin. eşin cocuğun ve kendin için pozitif bir aileortamı olusturmak için çaba göster.
Neler nelerAy noluyo noluyoooo. Hemen tüm yorumları okumalıyım bsey kacırmısım
Okurken yarıda skldım cunku nıye?Neler neler
Yaa bende sabahtan beri öneri vermeye çalıştımOkurken yarıda skldım cunku nıye?
Konu sahibi uye degılmıs artık, satasamıcaksam nıye okuyayımmmm
Selam kızlar başlıkta okuduğunuz gibi boşanıyorum ama hala çok kararsızım. Özetle ben 30 eşim 32 yaşında 7 yıllık evliyiz 6 yaşında oglum var. Bu sene okula gidecek. Ben evlendiğimde 23 yaşındaydım evlilik kararı ani ve bir evlilik sitesinde oldu evet çünkü ilgisiz bir babam terk edip gitmiş annem ve yaşlı dedem ve babaannem vardı.Hergün kavga hergün baskı çok yılmıştım. Eşim dinine baglı biri ve benden de aynı şeyleri bekliyordu bende zaten tesettürlü biriydim ama örnek vermek gerekirse çarşaf giymemi ilerde istiyordu. Bende açıkcası herşeyine evet dedim ailemden kurtulmak için ama eşime sevgimde vardı begenmedim diyemem. Eşimin tarafı kürt farklı adetleri vardı eşimin anneside boşanmış tekrar evlenmişti. Eşimin ailesini ne ben sevebildim ne benim ailem onları nede beni onlar sevmedi. Onlar daha esprili konuşkan ben daha içe dönük biriyim. Neyse evliligimiz boyunca ailesinden dolayı kavga ediyorduk. Ben gitmek istemiyordum eşim zorluyordu maalesef ordan bir soguma başladı karşılıklı hatalarda oldu. Babamın evine gittim bir süre o süre içinde sosyal medya kullandım oda kullandı evli gibi davranmadık. O beni arayıp istersen tekrar eve dön deneyelim dedi tamam dedim. Çocuk için bunu yapmak istedim ve birkaç gün önce döndüm ama hiçbir şey hissetmiyorum ve kendimi mutsuz hissediyorum. Oda herşeyi bana bırakıyor sen sürdürmek istersen sürdür diyor. Çok kararsızım kızlar cinsellik olarakta hiçbir zevk almıyorum maalesef. Bu karar benim için çok zor babam şimdiden başladı sıkmaya ve mesleğim yok çocugu ona bırakıyorum boşanma olursa çünkü imkanım yok babam çocuğumu ne kadar idare eder onu bile bilmiyorum. Fikriniz nedir kızlar..
Sus kız. Hesabı aktif degıl. Cevap alamıcaksak nıye sinir oluyoruz boşaİş bulup çalışacağına sanal alemde milletle mi gönül eğlendirdin. Yazık ki ne yazık
Sus kız. Hesabı aktif degıl. Cevap alamıcaksak nıye sinir oluyoruz boşa
Altı bucukta kaçmışAnaa pasif miymiş. Sürtüyosun yazacaktım iyi ki yazmamışım durduk yere ban yicektim
Altı bucukta kaçmış
Pipi boyu yol gidebilir amaKaçsın o bu kafayla bi arpa boyu yol gidemez
Pipi boyu yol gidebilir amaaranıyor cunku