Sanırım boşanıyoruz

Umarım canım şuan o kadar iyi geldi ki bu yorum inanın çok çırpındım çok ama çok ağladım herşeye yetemiyormus insan ama umudum tükenmedi evladını kaybeden anneler tanıdım ondan sonra şükrediyorum en azından yaşıyor nefes alıyor diyorum
Ama çok zor tabi hafta sonları görüyorum telefonda görüşüyorum ama yetmiyor işte
Büyüdü şimdi şükür sağlıklı ömrü bahtı güzel olsun
Ben onun için aldatilmayi defalarca göz ardı ettim çaresizdim
En sonunkini affedemedim çünkü artık bitmistim kendide.asik oldum deyince tamam dedim yoluna git
3 yıl çekişmeli devam etti nikahımi.vermedim o kadına
Çok çırpındım çok

Ama" yıkılma" yıkılan atı vururlar sözünü kendime düstur edindim
Düştüm kendi elimden kendim tutup kalktım
Sağlığımı kaybettim ama olsun acılar da tecrübe

Ahlak perdesi yırtılmasın yeter aşk o kadar basit değil ama aşık oldum deyiveriyorlar

Ne güzel işte bunu değerlendirin
Ben bu erkek aşkını anlamıyorum birinden ne hayır gördün ikincisinin peşindesin bende esimle anlaşamıyorum ailem sen gelirsen gel ama çocuğu babasına at öyle gel dedi asla dedim cehennem hayatida olsa çekerim ama evladımı asla bırakmam onun bu hayatta en ihtiyaç duyduğu kişi benim onsuz nefes dahi alamam eşimden dolayı erkek fobim oluştu siz halen nasıl yeni heyecan arıyorsunuz çok heyecan arıyorsanız çocuğunuzun gözlerine bakın onun hergun öğrendiği yeni şeyleri izleyin onunla sohbet edin parka çıkın gülüp nasil egeledigini izleyin benim hayattaki en buyuk heyecanim bu sizin dayanamadığınız sıkıntıları mutsuzluğu onun üzerine yıkıp gitmey hakkiniz yok

Bu yazım konu sahibine yanlış kişiyi alıntı yapmışım kusura bakmayın

Ben mi bırakıp gitmişim anlamadim ben işe gir bunu degerlendir manasında yazdım

Hormonlu ve GDOlu tüketmekten oluyor bunlar hep. Bir de Türk drama dizileri.

Nelerinizi gördü de sizi tehdit etti merak ettim

Anladigim kadariyla baba evinde de mutlu olamayacaksiniz bu sekilde o yüzden kendi ayaklariniz üzerinde durabileceginiz uygun kosullar olusmadikca sonunu düşünmeden ani kararlar verip kendinizi yeni bi mutsuzluk paradoksuna sokmamanızı tavsiye ediyorum ortada küçük bi çocuk var neticede

Ay çok bariz değil mi ? Allah bilir o sitelerden kaç tane kırığı çıktı da eşi tüm bunları kanıtıyla birlikte kullanıyor. BACIIIM derdin neydi de bu kadar aldattın bu adamı ? Şu an tahmin ettiklerim doğruysa zaten mahkeme de baba gibi tavır takınacak .

Kesinlikle. Adam babana söylerim diye durduk yere tehdit etmemiştir. Bu rahat durmamış.

Kadinin cayir cayir yalan soyledigi surdan belli, ilk postta
demis. İlerledikce yok protokol hazir, kocam bosanmak istiyor, cocugumu vermiyor oldu.
10 sey soyluyor 9u yalan 1i supheli.

Kadinin cayir cayir yalan soyledigi surdan belli, ilk postta

demis. İlerledikce yok protokol hazir, kocam bosanmak istiyor, cocugumu vermiyor oldu.
10 sey soyluyor 9u yalan 1i supheli.
Aynen bana hiç güven vermedi. Adam da burda olsa keske bir de ondan dinleseydik

Protokol imzalamış olman bir şey ifade etmez.

Mahkeme salonunda hakim, protokol maddelerini okuyor soruyor değişiklik istiyor musunuz diye.

Velayetle ilgili maddeyi okurken degistirmek istedigini söyler vermezsin çocuğu.

Ayrıca boşanmak istiyor musun diye soruyor.

Boşanmak istemiyorsan boşanmazsın.

Dinleyecek göt varmış gibi anlatiyorum ama belki bir gün başka birine lazım olur.

Dedim hanfendi babam istemiyor gidecek yerim yok ne yapa bilirim ben zaten ilerleyen zamanda çocugu mu almak istiyorum
Siz babanızla bir anne olarak rica edip konuşsanız çözersiniz kimse bu kadar katı yürekli değildir . Siz çocuğu ayak bağı olmasın diye istemiyorsunuz bu açıkça söyleyemediğiniz için babanızı öne sürüyorsunuz. Babaanneniz dedeniz vardı onların yanına gidin . Çocuk zaten okula başlıcak. İş bulun çalışın eşinizden size ev kirasında destek olmasını talep edin birsürü çözüm üretilebilir.

Olay pekte anlattığı gibi değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…