Sanırım boşanacağız

Tırnak değil parmak

Adam olamamış adamlardan baba olmuyor

Tamam . Emek var ortada

Hanımefendi emeğimi görün diye değil davranışlarınızın normal olmadığını görüp uzman desteği alın diye koydum onları oraya. Sizin içinde değil. Tırnağı kanadı diye boşanmaya kalktığınız bebeğinizin güzel bir hayatı olsun diye koydum. Konularınızda zaten anksiyete rahatsızlığınızın olduğunu belirtmişsiniz belki de atak dönemindesiniz. Amacımız size yardımcı olmak. Sizse olaya nerden bakıyorsunuz.

Bebeğini düşünen anne önce gider tedavi olur. Eşinizin tırnak kesememesinden daha ciddi problemleriniz var farkındaysanız

çok teşekkür ederim. Size de rabbim kolaylıklar versin. Sadece oğlum için bu kararı vermekte zorlanıyorum. Esimin son ysptikari yeterliydi aslında

konuyu sadece tırnak (ki tırnak değil parmak dememe rağmen ) olarak gören, üstelik eski konulardan dem vuran kişileri ciddiye almıyorum

Meme dememiş ki. Dişi çıkarsa acıtır bu çocuk demiş. İyi niyetli demiş. Herkes pot kırar. O da kırmış.
O bu potlari her zaman kırıyor. Pot değil yani. Aklı hep orada. Çocuk yaptığı odadan bahsedip üretim odası diyor. Eşimi arayıp o işten önce yatsiyi kılın diyor

Kökten değil anlama probelmi mi var. Bildiğin psrmak diyorum. Sanki sen sahit oldun ben değil.

Bence de beni ciddiye almayın. Annenizi döven kız kardeşinizle aynı evde yaşamaya gidin. Orası daha güvenli ve huzurlu. Çocuğunuzun parmağını pardon tırnağını orda kesersiniz artık.

İnsanlar sizi ciddiye alıp burda cevap yazıyor ve suçu olmayan insanları sizin yanlış beyanlarınız yüzünden suçluyorlar. Açtığınız konular ortada yorumlarım hoşunuza gitmiyor olabilir ama ortada masum bir bebek var ve hayatı hiç kolay olacak gibi görünmüyor.

Direk donmek bence de fayda degl zarar verir

Offf cidden tamam sen haklısın gerçekten sana laf anlatamayacak kadar yorgunum

Es ailesi bosanma sebebi mi bilemem hani konusursunuz , mesafe koyarsiniz , mumkun mertebe az gorusursunuz idare edersiniz ancak ufacik bebegi aylik doktor kontrolune goturmeyen koca benim nezdimde bosanma sebebidir
Yani 1800'lu yillarda yasamiyoruz , 1 yasina kadar bangir bangir bagiriyor doktorlar da devlet de her ay hastaneye gidemeseniz bile saglik ocagina aylik kontrole gidin diye
Boyle bir cehalet benim nezdimde bosanma sebebidir , tabi siz iyice dusunun tasinin , calisiyor musunuz , boşanınca nasil yasayacaksiniz bunlari iyice dusunmeden planlamadan ani karar almayin

Aslında çoğu üye görmüyor ama beni en çok uzaklaştıran bu cehaleti. Mesleğim var isim yok. Eğer boşanma olursa bir süre bebeğime bakar sonra ben çalışırım ve anem bakar

Eşinizin en son yaptıkları çok çirkin, size küfür etmesi ve çocuğun masraflarını karşılamak istememesi.
Bu durumda en iyisi beklemek ve biraz sabırlı olmak, belki eşiniz hatasını anlar ve tekrar birleşirsiniz.

Aslında çoğu üye görmüyor ama beni en çok uzaklaştıran bu cehaleti. Mesleğim var isim yok. Eğer boşanma olursa bir süre bebeğime bakar sonra ben çalışırım ve anem bakar
Baska yorum okumadim hic, konuyu okuyunca yaptim yorumumu cunku cehalete katlanamiyorum gercekten hele ki bu bebegin babasi ise
Benim ilk esim de bir kac konuda inatlasmisti benimle sacma sapan , kolundan tutup onu da doktor kontrolune goturmustum doktordan azari yiyince bir daha sesini cikaramamisti
Yani bebek sahibi olan bir yetiskinin yetiskin gibi davranmasi gerekiyor
Bence gidebiliuorsaniz ailenizin evine gidin , bir sure ayri kalin , evden uzaklasinca daha saglikli karar verirsiniz , henuz bebek cok kucuk ani karar vermeyin , insanin dogum yaptiktan sonra 1 sene hormonlari normale girmiyor , uzak kalmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…