- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
Evet doğruKonu sahibi dedenin kolundaki kıldan rahatsz olmuş.burda bazıları abartı görmüş ama cırona geçirmiş dede. Doğru hatrlıyrm değil mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğruKonu sahibi dedenin kolundaki kıldan rahatsz olmuş.burda bazıları abartı görmüş ama cırona geçirmiş dede. Doğru hatrlıyrm değil mi??
Tırnak değil parmakDaha onceki konuna da yazmistim. Yine ayni dusunuyorum. 48 yasindayim. Bosanmis biri olarak soyluyorum ki su saydiginiz gerekceler bosanma nedeni degil. Siz anneligi fazla mi abarttiniz? Ben de oglumun tirnagini keserken fazla kestim. Bunun icin bosanilir mi? Kendi tirnagimi keserken de fazla kestim. Kendimden de bosanamam ya.
Tamam ailesi patavatsiz olabilir de siz de onun ailesini kabul edememissiniz gibi, o yuzden herseyleri batiyor size.
Bence bir uzmandan destek alin.
Adam olamamış adamlardan baba olmuyorMerhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.
Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.
Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
Tamam . Emek var ortada
çok teşekkür ederim. Size de rabbim kolaylıklar versin. Sadece oğlum için bu kararı vermekte zorlanıyorum. Esimin son ysptikari yeterliydi aslındaÖncelikle Allah yardımcınız olsun boşanmış be üç çocuklu bi anne olarak Size boşanın Demiycem çocuklar en fazla etkilenen taraf anne babanın yükünü kaldırmak onlara çok ağır geliyor ama şöyle bi durum var çocuğunuz istemediği Farklı bi karakter olarak Farklı huylarda yetişmektense belli zorlukları çekmesi annesinin desteğini her zaman hissetmesi en önemlisi.. boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama kimse evladınızın geleceğinden daha değerli değil onun dünyaya gelmesini sağlayan babasından bile.. evet çok zorlanıyorlar eksiklik hissediyorlar hatta yetemeywbilşyorsunuz bazen ama emin olun insanlar asla değişmiyor kadın-erkek fark etmiyor.. kadınlar hep bi düzeltme kendinden evladından ayırdığı zamanı eşine verme çabasında.. sonuç yine aynı Ama evlat kolay yetişmiyor canınızdan parça onun iyiliği önceliğini siz daha iyi bilirsiniz Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Tırnak değil parmak
konuyu sadece tırnak (ki tırnak değil parmak dememe rağmen ) olarak gören, üstelik eski konulardan dem vuran kişileri ciddiye almıyorumKonu sahibinin anksiyete rahatsızlığı varmış konu
Hanımefendi emeğimi görün diye değil davranışlarınızın normal olmadığını görüp uzman desteği alın diye koydum onları oraya. Sizin içinde değil. Tırnağı kanadı diye boşanmaya kalktığınız bebeğinizin güzel bir hayatı olsun diye koydum. Konularınızda zaten anksiyete rahatsızlığınızın olduğunu belirtmişsiniz belki de atak dönemindesiniz. Amacımız size yardımcı olmak. Sizse olaya nerden bakıyorsunuz.
Bebeğini düşünen anne önce gider tedavi olur. Eşinizin tırnak kesememesinden daha ciddi problemleriniz var farkındaysanız
Kökten değil anlama probelmi mi var. Bildiğin psrmak diyorum. Sanki sen sahit oldun ben değil.tırnak dibindeki etten bir miktar kesip kanatmış. Üçtür parmak yazıyorsunuz. Kökünden kesmedi ya çocuğun parmağını cidden iyi değilsiniz.
Ablam psikoloji okuyor ve tedavi oluyor. Çünkü kendini gördü. Düzeltti , çabalıyor.Yanlış hatırlamıyorsam sizin ablanızla sorununuz vardı, şimdi aynı evde yaşamak sorun olmayacak mı?
İlk kez duyuyorum. Çok şaşkınım .İlişkinin güç.savaşı dönemindesiniz...Bunu aşarsanız evlilik 6-7 sene daha kesintisiz devam eder sonra baska bi challenge..ama aşamazsanız biter...güç savaşını nasıl atlatacağınıza bağlı
O bu potlari her zaman kırıyor. Pot değil yani. Aklı hep orada. Çocuk yaptığı odadan bahsedip üretim odası diyor. Eşimi arayıp o işten önce yatsiyi kılın diyorMeme dememiş ki. Dişi çıkarsa acıtır bu çocuk demiş. İyi niyetli demiş. Herkes pot kırar. O da kırmış.
Kökten değil anlama probelmi mi var. Bildiğin psrmak diyorum. Sanki sen sahit oldun ben değil.
Direk donmek bence de fayda degl zarar verirYalnız bu erkekleri hiç anlamıyorum. Neden ilka annem babam diyorlar da eşim çocuğum demiyorlar. O da senin ailen oluyor işte. Bir insan bir hata yapıyorsa biraz bedel de ödemeli. Lütfen barışacaksanz bile gerçekten bir süre hiç görüşmeyin. Evde tek başıba sizsizliği anlasın. Aklı başına gelir emin olun
Offf cidden tamam sen haklısın gerçekten sana laf anlatamayacak kadar yorgunumBence de beni ciddiye almayın. Annenizi döven kız kardeşinizle aynı evde yaşamaya gidin. Orası daha güvenli ve huzurlu. Çocuğunuzun parmağını pardon tırnağını orda kesersiniz artık.
İnsanlar sizi ciddiye alıp burda cevap yazıyor ve suçu olmayan insanları sizin yanlış beyanlarınız yüzünden suçluyorlar. Açtığınız konular ortada yorumlarım hoşunuza gitmiyor olabilir ama ortada masum bir bebek var ve hayatı hiç kolay olacak gibi görünmüyor.
Aslında çoğu üye görmüyor ama beni en çok uzaklaştıran bu cehaleti. Mesleğim var isim yok. Eğer boşanma olursa bir süre bebeğime bakar sonra ben çalışırım ve anem bakarEs ailesi bosanma sebebi mi bilemem hani konusursunuz , mesafe koyarsiniz , mumkun mertebe az gorusursunuz idare edersiniz ancak ufacik bebegi aylik doktor kontrolune goturmeyen koca benim nezdimde bosanma sebebidir
Yani 1800'lu yillarda yasamiyoruz , 1 yasina kadar bangir bangir bagiriyor doktorlar da devlet de her ay hastaneye gidemeseniz bile saglik ocagina aylik kontrole gidin diye
Boyle bir cehalet benim nezdimde bosanma sebebidir , tabi siz iyice dusunun tasinin , calisiyor musunuz , boşanınca nasil yasayacaksiniz bunlari iyice dusunmeden planlamadan ani karar almayin
Baska yorum okumadim hic, konuyu okuyunca yaptim yorumumu cunku cehalete katlanamiyorum gercekten hele ki bu bebegin babasi iseAslında çoğu üye görmüyor ama beni en çok uzaklaştıran bu cehaleti. Mesleğim var isim yok. Eğer boşanma olursa bir süre bebeğime bakar sonra ben çalışırım ve anem bakar
İnşallah hayırlısı olsunEşinizin en son yaptıkları çok çirkin, size küfür etmesi ve çocuğun masraflarını karşılamak istememesi.
Bu durumda en iyisi beklemek ve biraz sabırlı olmak, belki eşiniz hatasını anlar ve tekrar birleşirsiniz.