- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Artık evliliğe üçüncü kişiler sokulmuş, hatta daha fazla. İki tarafta çok yıpranmış kopmuş. Eşiniz iletişime de açık değil sanırım gel gelme gibi şeyler söylüyormuş. Bence adam akıllı gidip konuşun tüm şikayetlerinizi siz söyleyin o söylesin benim bu dediklerimi söyleyin üçüncü kişileri müdahil ettirirseniz ne olur, mahkeme kimi kusurlu buluyor, onun söylediği şekilde evlilik olmayacağını bunları anlatmayı deneyin tatlılıkla.Sizin yazdıklarınzi kahrolarak okudum. Çünkü eşim tam da dediğiniz gibi. Ailesi bir numarada. Ama doğru olanin bu olduğunu bilmeden bile benim için o birinci sıradaydı. Kimseye laf ettirmedim bugüne kadar ki kendisi çok iyi bilir.
Eşim önlisans mezunu. Kültür olarak gelenekselee daha yakın. Bazen laf anlatmak çok zor
Orayı kesmedi parmagini kestiÖzür dilerim ama bu adam size çok iyi katlanmış. Çocuğun tırnağını keserken derisini hafifçe kesti diye bile adamı suçlamışsınız ya pes.. Vallahi pes.
Olan zavallı çocuğa olmuş
-Evladım annenle baban niye boşandı
- babam tırnağımı keserken kanattığı ,dedemde beni yıkadığı için
Başka yorum yok... Benden bu kadar....
Oğlum için bir kez daha konuşmayı deneyebilirim.Artık evliliğe üçüncü kişiler sokulmuş, hatta daha fazla. İki tarafta çok yıpranmış kopmuş. Eşiniz iletişime de açık değil sanırım gel gelme gibi şeyler söylüyormuş. Bence adam akıllı gidip konuşun tüm şikayetlerinizi siz söyleyin o söylesin benim bu dediklerimi söyleyin üçüncü kişileri müdahil ettirirseniz ne olur, mahkeme kimi kusurlu buluyor, onun söylediği şekilde evlilik olmayacağını bunları anlatmayı deneyin tatlılıkla.
Ailenizin size destek olmasını kaldıramıyor yani sanırım.Ha ama şunu da ekleyeyim. Beni kabul ettiği için ailemi suçlu görüyor. Beni kabul etmeyip onun evine göndermemi beklıyor. Ailem bunu yapmadığı için de onları suçluyor. Daha çok pişman olursunuz diyerek çıktı gitti
İleride çocuğunuz kendi de parmağını kesecek. Düşecek, dizi kanayacak çocuğu da mı boşayacaksınız. Cidden psikolojiniz iyi gibi görünmüyor.Orayı kesmedi parmagini kesti
Şu durumda eğer erkek evliliğimize ailesini müdahale ettiriyor, ailesi ön planda olmazsa bu evlilik olmazmış gibi şeyleri İyi bir avukat yoluyla mahkemeye iletirseniz zaten anayasada böyle bir madde olduğu için eşiniz kusurlu sayılacak ve boşanacaksınız. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.Oğlum için bir kez daha konuşmayı deneyebilirim.
Ama biraz zamana ihtiyacım var.
Size laf anlatmak istemiyorum. Tmaam ben sorunluyumİleride çocuğunuz kendi de parmağını kesecek. Düşecek, dizi kanayacak çocuğu da mı boşayacaksınız. Cidden psikolojiniz iyi gibi görünmüyor.
Bu u bilmem iyi oldu . Teşekkür ederimŞu durumda eğer erkek evliliğimize ailesini müdahale ettiriyor, ailesi ön planda olmazsa bu evlilik olmazmış gibi şeyleri İyi bir avukat yoluyla mahkemeye iletirseniz zaten anayasada böyle bir madde olduğu için eşiniz kusurlu sayılacak ve boşanacaksınız. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.
EvetAilenizin size destek olmasını kaldıramıyor yani sanırım.
Sizin eşinizin babası da iyice abartmış ama bence ailesi için boşanmayın direk ailesine söylesiniz eşinizin bir şey demesi yerime siz dediğinizde daha etkili olurMerhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.
Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.
Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
Ama eşime çok kırıldım. İster gel ister gelme demesi , küfür etmsi, bana karı mi yok demesi, ailemi suclamasi....Sizin eşinizin babası da iyice abartmış ama bence ailesi için boşanmayın direk ailesine söylesiniz eşinizin bir şey demesi yerime siz dediğinizde daha etkili olur
Ben de çok sorun yaşıyorum benim eşimde o şekilde .bazı problemleri aştık ama arada hala çok şiddetli tartışırız boşanmamışım çare olarak düşün.çünkü boşanmak çok kolay. Ara vermek daha mantıklı belki eşiniz de farkına varır birseylerinAma eşime çok kırıldım. İster gel ister gelme demesi , küfür etmsi, bana karı mi yok demesi, ailemi suclamasi....
Bence uslubununuz çok saygısızca. Ayrıca ben veliaht yetiştiriyorum demedim. Öyle bir iddiam yok. Her açıdan sağlıklı ,güçlü ve insanlığa faydalı bir birey yetiştirme derdindeyim, bu kadar. Bu kısım çok rahatsız etti . Sadece burayı açıkladımGerçekten anlamadım ne diye boşandığınızı. Bence sevmiyordunuz adam ve ailesi size batmış.
O çocuk sadece sizin çocuğunuz mu? Babası tırnağını kanattı diye ververeye veriyorsunuz.
Ve adamların torunu ya. Sizin çocuğunuz olduğu kadar onların da torunu.
Ben de hamileyim. Bebekler doğacak diye kayınpederim ve kayınvalidem heyecanla bekliyor.
Dedesi yıkamak isterse torununu veririm yıkasın. Ne var bunda. Kıllı kolu ağzına gelmiş gelsin
Ölmez ya. Kaza dediğin herkesin başına gelebilir. Beni de küçükken annem düşürmüş. Babam terketmeli miydi
Bu kadar abartıdan sonra kocanızın size verdiği tepkinin aynısını verirdim.
Bi de noluyorsa bu çocuğu olanlara ya bi havalar. Bi veliaht yetiştiriyorum tripleri. Herkes çocuğunu korur da bu ne.
Bi gelin var burda da iki de bir çocuğu için kayınvalidesini azarlıyor. Hiç çekilmezsiniz.
O hepimizin derdi. Ve ben dedeye babanneye büyüklerine saygılı evlat yetiştirerek ilk adımı atacağım.Bence uslubununuz çok saygısızca. Ayrıca ben veliaht yetiştiriyorum demedim. Öyle bir iddiam yok. Her açıdan sağlıklı ,güçlü ve insanlığa faydalı bir birey yetiştirme derdindeyim, bu kadar. Bu kısım çok rahatsız etti . Sadece burayı açıkladım
Şimdi sessiz kalin.Sakin dava açmayın artik msjlasip dert,laf anlatmaya çalışmayın.Cocukla ilgli bile olsa iletişiminiz olmasin.Sizin ve çocuğunuzun yokluğuyla yüzleşsin bakalim.Eger olur ki bir ortak yol bulmaya gelirse ılımlı olun yuvanizi dağıtmayın bebeginiz cok küçük ve evliliğiniz yeni,esiniz henüz babalik ne bilmiyor zaman gerek size ve biraz düşünme sakınlık.Bende geçtim bu yollardan biraz sabir...Merhaba arkadaşlar
Dün bir konu açmıştım eşimle ilgili. Eşimden boşanmak istediğimi ama içimin tam rahat etmediğini söylemiştim. Boşanma sebebi de çocuğum ve esimin ailesi ile ilgiliydi. Belki hatırlayanlar vardır.
Buün konuştuk eşimle , tüm gün mesajlastik.Ben kararımın kesin olduğunu söyledim. Cünkü onun değişmeyeceğini gördüm, konuşmaya çalıştım konuşamadım. Uzlaşamadım. Hatalarını kabul etmedi. Hala benim ailesine karşı bir düşmanlığım olduğunu düşünüyor ve bana bir küfür etti s...git dedi. Bunu affedemiyorum. Bu söylediği lafi unutamıyorum. Bugün de ailem onu eve çağırdı. Buraya geldi ve çok pişkin davrandı. Aileme saygısızca davrandı ve en son giderken de dünyada bir tek sizin kiziniz yok dedi. İster gelir ister gelmez şeklinde konuştu.
Bugüne kadar bana hep katlandığını, beni çektiğini söyledi.
Ben ise oğlum için en doğru olan neyse onu yapmak istediğimi söyledim. En başından beri böyleyim. Ama onun öyle bir kaygısı yok. Derdi sadece ailesi. Aesine karşı bir kinim olduğunu düşünüyor. Hatta hiçbir konuda ailesine uyaramayacağını, çocuğumuz için bile olsa, uyaramayacağını söylüyor.
Bana göre çocuk yetiştirme konusunda yanlış olan şeyler ona göre çok doğru.
Mesela babasının bebeğimi elimizden alıp yıkaması, elini oğlumun yüzüne sürmesi, kız torunu ile uyuması, meme ucuma kadar yorum yapması eşime göre cok doğru şeyler.
Eşim oğlum konusunda çok dikkatsiz. Orneğin d vitaminini vermek istemiyorum (sağlık ocağının verdiğini). Cunkü içerisinde zararlı bir madde var. Ben başka bir marka almak istedim . Bunu anlatana kadar bile çok dil döktüm. Ya da bir oyuncak alacağım zaman sorun oluyor. Mesela yapma dediğim halde tırnağını kesmeye kalktı parmağını hafif ucundan kesti oğlumun. Bunun gibi bir sürü sıkıntılar yaşadık.
Ben artık tahammül edemiyorum. Sanırım boşanma olayımız ciddi.
Sizlere cok samimiyetle sadece tek bir şey söylemek istiyorum, boşanma konusunda beni tedirgin eden sadece oğlumun parçalanmış bir ailede büyüyecek olması. Bunun dışında eşimin gözümde hiçbir değeri artık yok.
Ailemin yanındayım. Boşanmak için ne yapmam lazım .
Bu arada kartlarını aldı. Oğlum için bile harcama yapmama müsade etmeyecek. Bu süreçte ailem arkamda. Durumumuz iyi ve tek torun olarak oğlumu çok seviyorlar. Ben de ilerde çalışırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?