- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- Konu Sahibi youonlyliveonce
senden üniteleri iyice tekrar et bide soru çöz ben iki kere girdim 68 i geçemedim
hadi ya bakalım ben napcam bir sürü ünite var bide eğitim bilimleri off off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden üniteleri iyice tekrar et bide soru çöz ben iki kere girdim 68 i geçemedim
hadi ya bakalım ben napcam bir sürü ünite var bide eğitim bilimleri off off
olabildiğince soru çöz test tekniğini geliştir
evet canım yaa düzene koyayım erken kalkkayım diyorum ama olmuyor
şimdilik böle :)
teşekkürler canım şimdiye kadar konulara odaklandım artık konuları bitirdim sıra şimdi tekrar ve testlerde
bol bol deneme çözcem artık son ayda
aman canım ıkıncı ogretımse dert etme :)
valla benim sınava bi hafta var kafam bomboş diyebilirim insan bazen ders çalışmaktan yoruluyor
kızlar yarın malum dıyet gunu ,o yuzden bugunu degerlendırmem gerektıgı ıcın kendıme
bı tost yapıp gelıyorum hemen
kızlar yarın malum dıyet gunu ,o yuzden bugunu degerlendırmem gerektıgı ıcın kendıme
evet sene kaybetmek çok kötü güde 6 saat çalışmayı planlıyorumkesinlikle canım..
bu döneme kadar bi çalıştım bi bıraktım..
bırakınca da eline kitap alasın gelmiyor..
ama artık bırakmak istemiyorum..
seninde bi hafta sonraymış bırakma canım sende en azından günlük
kaç saat çalışacagını belirle gerçekten ozaman daha iyi..
bir hafta yorulcan ama sonra rahat edersin..
ben kendimi öyle teselli ediyorum..
1 buçuk ay kaldı otur çalış diyorum
bir sene daha zaman kaybetmek ,uğraşmak var ALLAH korusun
evet sene kaybetmek çok kötü güde 6 saat çalışmayı planlıyorum
9 tane ders kurtabildiğimi kurtarırım gerisi bütünlemeye artık 3. sınıf açık öğrt. işletme yeter bitsin şu fakülte6 saat düzenli bir şekilde çalışsan süper olur canım
bitanelerim ben uyuyorum tabi uyuyabilirsem bana dua edin olur mu hepinizi çok seviyorum renkli geceler yarın görüşmek üzere
afiyet şeker olsun
Kızçelerim size doyum olmaz, ben yatıyorum artık. Sahsa diyeti unutma, sabah itibariyle başlıyoruz. :) O tost da son kaçamağın olsun. :) Kurabiyem ağlamak sızlamak yok gece, yarın hesabını sorarım valla. Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.
bitanelerim ben uyuyorum tabi uyuyabilirsem bana dua edin olur mu hepinizi çok seviyorum renkli geceler yarın görüşmek üzere