- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- Konu Sahibi youonlyliveonce
ya kızlar size bişey sorim hazır bu kadar hatunu burada yakalamışken :)
şimdii sevgilim var ya benim hani şu odun olan.. benden önce çok kız arkadaşı vardı bunun yani etrafında çok sevilen biridir normalde hem kız hem erkek ama erkeklere takılmıyorum tabii ki ben ilişkinin başlarında buna mesajı yolladım alttan alttan kızlarla samimi olmaması için.. neyse tamam dedi bu geri çekti kendini hepsinden tabii hepsi bana düşman oldu bu kızların beni fesat ilan ettiler aralarında ama şimdi hepsi yüzüme gülüyor neyse.. tabii hala çıkıyo arada ya şu sıralarda kızın biri sardı benimkine..
bi eğlenceye gidiliyo mesela toplu bu albüm yapıyo ama bi benimkiyle eller omuzda fotosunu koyuyo facebook a sonracıma geçen sevgilimi bi yazısında etiketlemiş onun memleketinden bişe istemiş kız bizim saftirikte almış hemen sevaptır diye yok teşekkür ederim bilmem ne upuzun bi yazı bunlar dünde bi yere gitmişti yine yazmışki işte fotolar nerede alooo yazmış sonuna da benim sevgilimi etiketlemiş ben bişe diyincede bunalıyo beyimiz bu sefer üstüne gitmek istemiyorum nasıl bi yol izlemem gerekir sizce??
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
zor bir durum canım ya benim gibi kıskanç biri için hele...
sevgiline söylesen bu konuyu..
daha önce dile getirmişsin ama bidaha söylesen ne der
bu sefer bu konuda restini çeksen