- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- Konu Sahibi youonlyliveonce
can dostlar benimde uykum geldi yarın görüşmek üzere allaha emanet hepiniz
sağol canım görüşmek üzere iyi uykular tatlı rüyalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
can dostlar benimde uykum geldi yarın görüşmek üzere allaha emanet hepiniz
bitanelerim ben uyuyorum tabi uyuyabilirsem bana dua edin olur mu hepinizi çok seviyorum renkli geceler yarın görüşmek üzere
Kızçelerim size doyum olmaz, ben yatıyorum artık. Sahsa diyeti unutma, sabah itibariyle başlıyoruz. :) O tost da son kaçamağın olsun. :) Kurabiyem ağlamak sızlamak yok gece, yarın hesabını sorarım valla. Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.
afiyet olsun canım..
diyete mi başlıyorsun ...
acısını bugün çıkarayım diyosun yani
saol canım benım .kısmetse yarın baslayacagım ınsallah
son lokmalarımı da yavas yavas zevkını cıkararak yıyorum
en zor olan da gecelerı tost yemeye elveda demek olacak benım ıcın
benım en buyuk zevkımdır gecelerı kk da sohbet ederken tost yemek
inş canım..
evet canım yaa ben de çok severim ..
pc başında ağzım boş durmaz
ama olsun birazcık dayancan artık
zayıflayınca unutursun bile bunları
ne yapalım sıkacagız dısımızı dayancagız baska care
yok gıbı.su 5 kılo fazlalıgımı bı verseydım rahatlayacaktım yaa
hıc sevmedıgım durumdur bu .bırak kız arkadaslarıyla boyle sarmas dolas foto muhabbetlerını
kız arkadas olayına bıle gelemem ben .ben hıc anlamam valla bunalmasından fılan
nasıl o benım erkek arkadasımın olmasından rahatsız ıse ben de rahatsızım
boyle durumlar da lafımı sozumu valla hıc esırgemem .
üstüme gelme diyor işte rest çekince..çu kızlar var ya
biraz mesafe koysalar olmaz mı
gerçekten dayanılcak gibi değil tatlım..
rest çekince ne oluyor peki canım cevapı
aynen öleler canım.. yok bişe demem kıza zaten kendimi düşürmem onunla muhattap olarak ama saçını yolasım geldi..Aman diyim canım, sakın kızla muhatap olma. Sonra kız olaydan sıyrılır, masum ayaklarına yatar, sen de sevgilisini kıskanan paranoyak sevgili durumuna düşersin. Gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Aynı şeyi sen yapmış olsaydın sevgilinin tepkisi ne olurdu söylememe gerek yok sanırım. Bunlar böyleler işte. Ben yaparım, sen yapamazsın. Oldu paşam...
kızlar yaa siz burda sohbet ederken ben sevgilimle bir güzel kavga ettim ki hem de ne güzell
çok sinir etti beni ağlattı öküzzz
üstüme gelme diyor işte rest çekince..
verirsin canım merak etme biraz dayan
rahatlarsın canım o zaman..
ama kilo vercem diyede sağlıksız bırakma kendini
hatırladığım kadarıyla öyle fazlada kilon yoktu
canım ıste 5 kılo fazlalıgım var o kadar cok da degıl .
1 ay sıksam dısımı duzenlı egzersıler fılan derken verırım emınım .
canım yok yaa saglıksız dıyetlere ben de karsıyım
kızlar yaa siz burda sohbet ederken ben sevgilimle bir güzel kavga ettim ki hem de ne güzell
çok sinir etti beni ağlattı öküzzz
noldu canım ya neden kavga ettin..
ağlama tatlım üzme kendini
aa canım ne oldu ne dedı sana da aglattı
şimdi ağlamıyorum zaten canım ilk konuştuğumuzda ağladım.. ve o da anladı ağladığımı "ağla ağla bende çok ağladım bizim için" dedi.. insan sevdiğine bunu söyler mi ya "ağlama sen kıyamam" der normalde.. bunu ona söyledim o da "ayrıl barış sen de beni değiştirdin işte" dedi..
ya biz sürekli ayrılıp barışıyoruz her uzun süreli ilişkide olduğu gibi.. bunlardan sıkılmış beyfendi..
sonrada "biz bitmişiz aslında" falan dedi bende "iyi bittiysek daha aramazsın olur biter" dedim "buda mı ayrılık mesajı" dedi "evet aynen öyle yaşlandırdın beni" dedim "bu gece senin için son kez ağlıyorum by" dedi bende teli kapattım işte..
ya bu adam 27 yaşında işsiz, güçsüz, odun, romantiklikten ve süprizlerden en önemliside benim ruhumdan anlamayan birisi benim ona sürekli şikayet etmem gerekirken o ediyo ya bıktım artık bida aramasın istemiyorum..
bi erkek kendini işsiz olduğu halde bu kadar naza çeker mi çattım valla ya..
şimdi ağlamıyorum zaten canım ilk konuştuğumuzda ağladım.. ve o da anladı ağladığımı "ağla ağla bende çok ağladım bizim için" dedi.. insan sevdiğine bunu söyler mi ya "ağlama sen kıyamam" der normalde.. bunu ona söyledim o da "ayrıl barış sen de beni değiştirdin işte" dedi..
ya biz sürekli ayrılıp barışıyoruz her uzun süreli ilişkide olduğu gibi.. bunlardan sıkılmış beyfendi..
sonrada "biz bitmişiz aslında" falan dedi bende "iyi bittiysek daha aramazsın olur biter" dedim "buda mı ayrılık mesajı" dedi "evet aynen öyle yaşlandırdın beni" dedim "bu gece senin için son kez ağlıyorum by" dedi bende teli kapattım işte..
ya bu adam 27 yaşında işsiz, güçsüz, odun, romantiklikten ve süprizlerden en önemliside benim ruhumdan anlamayan birisi benim ona sürekli şikayet etmem gerekirken o ediyo ya bıktım artık bida aramasın istemiyorum..
bi erkek kendini işsiz olduğu halde bu kadar naza çeker mi çattım valla ya..
"ilişkimizi mahvettin bu ayrılıp barışmalarla" dedi bana canım.. orda koptum ben..
bana dedi düşünebiliyo musun ben sürekli onu ittirim bi geleceğimiz olsun diye.. onun öküzlüklerini görmezden gelim ve üstüne birde suçlu olim.. bu kadarını kaldıramam işte..
canım asıl sebep neydi
o an sinirli olduğu için öyle söylemiştir..
hiç kıyabilir mi..
ayrılık lafını çok mu kullanıyorsun canım
o yüzden bu sefer sert çıkışmış olabilir..
ama naza çekme konusunda haklısın..
ilk zamanlar biz nazlı oluyoruz ama
bakıyorsun zaman geçtikçe onlar
nazlanmaya başlıyor...
sen şimdi üzme kendini
pişman olur sonra..