- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Korkutmak istemem ama melisa cayinin kalp damarlarina bi etkisi vardi sanirim. O yuzden kalp hastalarina falan kesinlikle icirmezler. Cok icme derim ben de. Allah yardimcin olsun.
Bu arada yukaridaki arkadas soyledi diye tavsiye ediyorum. Insirah suresi oku bol bol. Ben herkese bunu tavsiye ederim. :) Anlami bile ferahlatir seni.
evet nankör bunların hepsı canım :) az once msj atma lutfunda bulundu beyımız 2 gundur tel kapalıydı msj atmıstım nıye bu tel kapanıyo acaba dıye cvp yazmıs. Benım tel bozuldu ask o yuzden kapalıydı sımdı yoldayım mezunıyete (kız kardesının mezunıyetı anne ve babasını goturuyo) gıdıyoruz senı arıcam sonra. Gorende daha yenı tanıstık sancak msja bakarmısınbakalım sonra kac gun sonra olcak acaba
Yoo eczaneye gidip kafasina gore alacagi bir dunya sakinlestirici ve antidepresan var. Cipralex, lustral vs.. Ha tabi ben de doktora danismadan almamasi taraftariyim. Ayrica doktor kontrolunde alsa bile bir suru yan etkileri var bu ilaclarin. Ama gidip alabilir eczaneden. Sadece o kisma mudahale etme geregi duydum.
Bilmiyorum ki ablacım? Bugün 2 bardak içtim anında bi baş ağrısı ve sonrasındada inanılmaz bi gevşeme geldi üzerime. Bayağıda iyi gitti bu etki..
Şimdi ben seni anlıyorum.
İnan bana sevgini de anlıyorum.
Ama neyi anlamıyorum biliyor musun?
Ne zamana kadar sen alttan alan, bu ilişkiyi ayakta tutan olacaksın?
Senin de zor zamanların olacak. Hatta yanında güçlü biri olduğunu bilmenin
rahatlığıyla yıkılıp düşmek isteyeceksin, şımarıklık etmek isteyeceksin.
Tıpkı onun sana yaptığı gibi...
Bunun evlilikteki zor zamanları, borç stresleri olacak.
İşiyle ilgili aksilikler olacak depresyona girecek.
Senin hamilelik, lohusalık gibi dönemlerin olacak.
Sen de kendini bitmiş, tükenmiş, güçsüz hissedeceksin.
Ve bu adama sen bu kaprisleri, şımarıklıkları yapabilecek misin?
O çekecek mi senin bu hallerini bu kadar onu merak ediyorum.
İlişkide alttan almalar karşılıklı olmalıdır. En baştan öyle alıştırılmalıdır.
Bir ömür hep senin alttan almalarınla geçmez..
Çok haklısın faatcım. Ben de bunları düşünüyorum öyle. Ama ne olursa olsun bu ilişki birgün bitse bile geriye dönüp baktığımda keşke alttan alsaymışım demek istemiyorum. Kendimi Allaha teslim ettim. Sabrımı sonuna kadar muhafaza etmeye çalışıyorumAma inan o son noktaya geldim.. Hala daha tutuyorum kendimi. Bakalım sonu ne olacak..
Çok haklısın faatcım. Ben de bunları düşünüyorum öyle. Ama ne olursa olsun bu ilişki birgün bitse bile geriye dönüp baktığımda keşke alttan alsaymışım demek istemiyorum. Kendimi Allaha teslim ettim. Sabrımı sonuna kadar muhafaza etmeye çalışıyorumAma inan o son noktaya geldim.. Hala daha tutuyorum kendimi. Bakalım sonu ne olacak..
Geriye dönüp baktığında kendimden ne kadar vermişim.
Yazık benim yıpranan duygularıma..
Demezsin inşallah canım.
İnan bana erkek milleti bu kadar iyi niyeti, fedakarlığı haketmiyor
Bir zaman sonra etrafındaki mutlu ilişkilere bakıp sorguluyorsun.
Ben nerede hata yaptım? Onlar nasıl bu kadar değer görüyor?
Niçin böyle anlayışlı, kibar erkekler varken beni en çok yoranını seçtim?
sorularına cevaplar arıyorsun..
Ben seni anliyorum. Bende sen gibiyim. Inandigim ve güvendigim sürece herne olursa olsun ve herkim ne derse desin sevdigimin arkasinda olurum. Yari yolda birakmam, birakamam. Elini birakmam bunu hissetiririmde.
Ama o inancim/güvenim yikildiginda ardima bile bakmam belki yanlis ama ben hicbirzaman baskalarinin dediklerini yapamadim ya (ben farkli düsünüyorsam, mantikli gelirse yaparim ama kendim inanmaliyim) illa kendi inandigim seyi yapacagim ha burnumun üstüne düsmedim mi? evet düstüm ama sonra kendime bunlardan ders alip daha bir saglam ve güclü devam ettim. Hayirlisi hakkinda.
Ona göre şuan onu yarı yolda bırakan, sözünde durmayan fedakarlık yapmayan kötü hemde çok kötü sevilmeye değmeyen bi kızım..
Canımmm desteğin öle iyi geliyo kii.. Şuan ne önümü ne arkamı hiç bişeyi göremiyorum.. Yine sölediğim gibi tek bi bildiğim var şuan oda bu durumlar bitene kadar canım yansada bi hiç yerine konsamda sesimi çıkartmıcam. Ama bu durumlar biter bitmez ardıma bile bakmıcam..
Bence sevgilin haklı bende onun yerinde olsam birebir aynı tepkileri verirdim sanırım.
Israrla benim olduğum şehirde ameliyat ol diyosun bunu kabul etmek zorunda değil ne kadar rahat edebilir ki ailenin yanında,
Üstelik ameliyatı benim şehrimde ol diye ısrar ediyosun , sevgilin doktora gidiyo yanında yoksun dalga geçer gibi
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, Madem izin alma problemin vardı işinde sana sorun oluyo niye ben bakarım ederim ilgilenirim dedin ki
En hassas ve ilgiye ihyiyacı olduğu bir süreç alıngan ver gergin olması çok normal , üstelik haklı.
Ahh kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer misali. Ben herzaman burdayim. Öyle pek tavsiye verebilen biri degilim ama yasadiklarimdan yolla cikarim bir iki sey yazdim. Birde sende kendimden birseyler gördüm :) eski yeni ben burcun bogami?:) Benim anladigim suan onu birakamazsin cünkü sonra sen kendini yer bitirirsin hastayken biraktim diye vizdanin rahat olmaz. Tamam yaninda ol o zaman ama üzerine düsme öyle ne yapmak istiyorsa yapsin madem sen üzerine gittikce iyice nazlaniyo, simariyo sanki..yok sen söylesin böylesin dedigindede kullak asmamaya calis sen kendini biliyorsun, bosver o ne derse desin. Erkek milleti cok iyi bilir üste cikmayi...
Yavas yavas kop ondan sen birden kopamazsin, ben gibi :) Iletisimi falan yavas yavas kesersin iste iyilestiksen ameliyatindan sonra yenik düsme ona. Benim eski erkek arkadasim ona olan "zaafimi" yani sevgimi kullandi ama ipleri tamamen koparinca kendime geldim :) o zaman gelsin, bizde o gün düsünürüz ondan nasil kopacagini :)
Burcum koç ama yükselenin özelliklerini daha çok taşıyorum yani yengeç cnm. Ben gün içinde en az 6 defa arardım onu. Bak bugün bir tek sabah aradım o da yarın öğleden sonra buluşalımmı gitmeden demek için.. O da intikam duygusuyla tabiki hayır dedi :) Ya desin hiç önemli değil. Ben kendimle baş başa kaldığımda da diyorum o yeterki iyi olsun herşeyin sonucunda da en azından bu çektiklerime değsin...
Arkadaşlar günaydın.. Çok önemli bi konuda fikirlerinize alıcam fakat lütfen biz sana demiştik sen bizi kaale almıyosun die yargılamayın beni zira çok zor durumdayım... Sevgilimin ailesel faktörlü çok çok önemli bir meselesi gündemde şuan.. Bir abi olarak kız kardeşi için içi içini yiyor ve kahroluyor. Ben elimden geldiğince destek vermeye, moral vermeye çalışıyorum. Ama maalesef birde hastalığı çıktı bu dönemdeKahrolduk, yıkıldık resmen Bi kaç gün sonra ameliyatı var. Ve tahmin edersiniz ki öyle gergin ve hırçın ki... Öyle bi bunalıma girdiki.. Ben benim bulunduğum şehirde ameliyat olmasını, ona benim bakmak istediğimi dile getirdim. Ailemde destek verdiler sağolsunlar.. Ama sevgilim öyle küçük şeylerle itham ediyor ki beni.. Dün benim bulunduğum şehirde acile gitti, tek başına.. Poliklinik yerine acile gitti.. Ama biliyorum ki o an oldukça iyi. Acilden çıkınca bana ilk söylediği şey hadi yanıma gel, hani bana destek olucaktın? E ben şimdi nasıl kalkıyımda gidiyim? Alacağım izinleri onun ameliyat dönemine saklıyorum. Daha rahat yanında olayım diye.. Sonuç itibariyle dün ben sözünün arkasında durmayan, sorumsuz kötü bi kız ilan edildim :) Bir daha beni arayıp sormayacaksın bile dedi düşünün.. Ben tabiki üstünde durmadım çünkü çok ağır şeyler yaşıyor, yaşıyoruz. Banada nazı geçmezse kime geçecek diye? Ben hiç aramadım bunu. Akşam o aradı durumu anlattı, 2 gün sonra ameliyata acilen alınacağını söyledi. Ben yine direttim burda ol ameliyatı diye.. Hayır kndi memleketimde olucam dedi. ( burda ol diye diretmemin sebebi orda refakatçisi olamayacak o yüzden ) Ve biz konuşurken bi arkadaşına kızdı gene bana bağırdı çağırdı. Bende ufak bi sitemde bulundum artık. Bunundamı sinirini benden alacaksın diye? Demek sinir alıyorum haa bidaha sakın ama sakın beni arama dedi bende seni aramıcam dedi.. Yüzüme kapadı. Sonra mesaj attı bu zor günümde bana böle yapıyosun ha diye.. Bende aradım onu ve ben ona destek olmaya çalışırken sen beni terkediyosun dedim, sen bana bunları yapıyosun dedim.. Kim seni terkediyo die bide şaşkın şaşkın soru sordu bana Arkadaşlar.. Biliyorum sakin olmam lazım, belki bazılarınız kızacak nie çekiyosun diye... Ama siz olsanız katlanmaz mısınız? Ve lütfen bana bi sakinleştirici önerin. Gerçekten sakin kalmaya ihtiyacım var...
Günaydın tatlımmmGünaydinVarmi baska bir gelisme? Sakin daha fazla üzerine gitme, israr etme. Istemiyormu bosver sende isteme. Hep sen cabaliyorsun. Canim sen cok fedakar bir kizsin. Hatta gereginden fazla. Kendinide suclayim falan deme iste söyle yapsaydimda böyle yapsaydim böyle demezdi böyle olurdu gibi. Sende biraz vurdumduymaz ol onun gibi...
Sevgini, ilgini, ömrünü hak edene vereceksin böyle yipratana degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?