Arkadaşlar günaydın.. Çok önemli bi konuda fikirlerinize alıcam fakat lütfen biz sana demiştik sen bizi kaale almıyosun die yargılamayın beni zira çok zor durumdayım... Sevgilimin ailesel faktörlü çok çok önemli bir meselesi gündemde şuan.. Bir abi olarak kız kardeşi için içi içini yiyor ve kahroluyor. Ben elimden geldiğince destek vermeye, moral vermeye çalışıyorum. Ama maalesef birde hastalığı çıktı bu dönemde
Kahrolduk, yıkıldık resmen
Bi kaç gün sonra ameliyatı var. Ve tahmin edersiniz ki öyle gergin ve hırçın ki... Öyle bi bunalıma girdiki.. Ben benim bulunduğum şehirde ameliyat olmasını, ona benim bakmak istediğimi dile getirdim. Ailemde destek verdiler sağolsunlar.. Ama sevgilim öyle küçük şeylerle itham ediyor ki beni..
Dün benim bulunduğum şehirde acile gitti, tek başına.. Poliklinik yerine acile gitti.. Ama biliyorum ki o an oldukça iyi. Acilden çıkınca bana ilk söylediği şey hadi yanıma gel, hani bana destek olucaktın? E ben şimdi nasıl kalkıyımda gidiyim? Alacağım izinleri onun ameliyat dönemine saklıyorum. Daha rahat yanında olayım diye.. Sonuç itibariyle dün ben sözünün arkasında durmayan, sorumsuz kötü bi kız ilan edildim :) Bir daha beni arayıp sormayacaksın bile dedi düşünün.. Ben tabiki üstünde durmadım çünkü çok ağır şeyler yaşıyor, yaşıyoruz. Banada nazı geçmezse kime geçecek diye? Ben hiç aramadım bunu. Akşam o aradı durumu anlattı, 2 gün sonra ameliyata acilen alınacağını söyledi. Ben yine direttim burda ol ameliyatı diye.. Hayır kndi memleketimde olucam dedi. ( burda ol diye diretmemin sebebi orda refakatçisi olamayacak o yüzden ) Ve biz konuşurken bi arkadaşına kızdı gene bana bağırdı çağırdı. Bende ufak bi sitemde bulundum artık. Bunundamı sinirini benden alacaksın diye? Demek sinir alıyorum haa bidaha sakın ama sakın beni arama dedi bende seni aramıcam dedi.. Yüzüme kapadı. Sonra mesaj attı bu zor günümde bana böle yapıyosun ha diye.. Bende aradım onu ve ben ona destek olmaya çalışırken sen beni terkediyosun dedim, sen bana bunları yapıyosun dedim.. Kim seni terkediyo die bide şaşkın şaşkın soru sordu bana
Arkadaşlar.. Biliyorum sakin olmam lazım, belki bazılarınız kızacak nie çekiyosun diye... Ama siz olsanız katlanmaz mısınız? Ve lütfen bana bi sakinleştirici önerin. Gerçekten sakin kalmaya ihtiyacım var...