Sakinleştirici önerisi olan?

Oww bu çok iyi oldu canım çok teşekkür ederim. Masamın üzerinde zikir aleti hep durur zaten. Çok sağol bu öneri için..

Sevindim canim senin adina ama evet baslangic icin fena degil umarim eski haline dönmez hemen. Anlasin biraz seni böyle devam ederse kaybedecegini. Sen yinede inceden inceden hissetir yeri geldiginde. Iki canim, cicime kanmayacaginida anlasin :) Benim iliskimde de vardi bu iletisimsizlik. Herkez kendi korkusunu endisesini icine atti ve sonuclar inan cok ama cok kötüydü. Gerci bizde baska problemlerde vardi ama neyse. Karsilikli incitmeden kirmadan icindekileri konusmak acik acik icine atip kizginlik biriktirmekten iyidir en azindan bir yol bulunabilir

Çok haklısın canım. Bizim aramızdaki en ama en büyük sorun benim başıma buyruk olmam. Ona he diyipte yine kendi bildiğimi okumam. O da bunu kaldıramıyor. Beni biraz adam yerine koysan güllik gülistanlık olucak herşey diyo. Yarın buluşucaktık. Ben izin bile aldım patrondan. Bu sefer kendi bildiğimi okumadım. Aşkım bak durum böyle böyle. Şu kadar saat yanında kalabilirim sen ne dersin, nasıl yapalım? Onun bi hoşuna gitttiki anlatamam... Sanırım temel eksik noktamı buldum ben cnmm

Asla katlanmam zor zamandan geçiyorum diye size saygısızlık yapamaz şu an izin verirseniz hep böyle devam eder. Bunu çekmek zorunda değilsiniz

Ya Allah askina size ne ameliyati nerede olacagindan? Niye diretiyorsunuz bu kadar? Ameliyatta bir sorun olsa suclu siz olacaksiniz. Bunu da mi dusunemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…