- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Beni anladığını bilmek, yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlatıyor cnm çok rahatladımBiliyorum ki bu sorunlar geçince hatasını anlıcak. Ama benim o zamana kadar dimdik ayakta durmam lazım. Ve en kötüsü ne biliyo musun? Ameliyat olduğu sırada ailesinden kimse yanında olamıcak.. Ben kimden alıcam haberini kimden sorucam onu Sabah ağlaya ağlaya uyandım elim yüzüm şişmiş şekilde
Sız kac saatlık uzaklıkta yasıyosunuz? Bızım aramızda 10 saat varyanına gıtme ıhtımalın yok mu ızın alıp gıtsen? Yanında olsan?
Gunaydin ben eczaciyim cnm ama sakinlestirici ani buyuk bir kayip yasamadiktan sonra kimseye vermemisimdir
Kendim bile kizimi kaybettim dunya basima yikildi ama genede kari koca eczaci olmamiza rahmen psikiyatriste gittik
İyiki gitmisiz o donem yoksa daha kotu sonuclarla gecebilirdi
Tavsiyem sende psikiyatriste git
Ama daha onemlisi sozlunun sana hayati sakinlestirici kullanicak hale getirmesini bir dusun
Bence ilaca senin degil onun ihtiyaci var
Daha sozluyken bu kadar yipratiliyorsan geriye don ve tekrar dusun cnm
Sakinlestirici kullanmani gerektirecek sebepleri ortadan kaldirmak her zaman daha dogru bir secenek
Günaydın,sakinleştiriciler öneri ile kullanılmaz çünkü bir çok sakinleştiricinin bilmedigin yan etkileri vardır.Sakinleştirici haplar sadece ve sadece doktor kontrolünde kullanılmalıdır ve yine doktor kontrolünde bırakılmalıdır sakın tavsiye üzerine kullanma.Bende kullandım zamanında ama ben doktor kontrolünde kullandım yine doktor kontrolünde bıraktım.
Erkek arkadaşında geçmiş olsun inş bir an önce sağlıgına kavuşur.
Canım biz 5 saat uzaklıktayız ama benim oraya gitmem mümkün değil.. Aramızda ne söz ne nişan var. Ailem onu biliyuor fakat asla yollamazlar..Ben kararlıyım yani bu zor süreçler bitene kadar ne olursa olsun yanında olucam onun.. Sonradan ben kendi vicdanımla hesaplaşmak istemiyorum nie terkettin nie yanında olmadın die..
evet canım bende senın gıbı dusunuyorum elımden gelen herseyı bu ılıskıyı kurtarmak adına yapcam sonra ben keske soyle davransaydım sonuc daha ıyı olurdu dıye vıcdan yapmak ıstemıyorum. Eger bırgun ayrılırsak ıcımde hıc bısey kalmasın.
Sakinlestirici ilaclarin bir kismi sadece uyutup sersemleterek sakinlestiriyor. Diger kismi da uzun sure kullanilirsa etki gosterecek ilaclar. Ama bir cok da yan etkisi var hepsinin. Ben sinav oncesi cok gergin oldugum icin iki kez insidon icmistim. Bi tek onu tecrube ettim. Uyku yapmadi ama hafif bi sakinlik verdi. Bi arastir istersen zarari var miymis diye. Ama ben de tavsiye etmem. Bir yakinimiz bunaldikca sakinlestirici ictigi icin su an ciddi tedavi goruyor. Sonradan zararlari kendini gosterebiliyor yani.
Haklısın cnm bende böle düşündüm ve korktum. Bide alerji ilacı kullanıyorum sakinleştiriciyle nasıl bi etki yapar bilemedim. O yüzden bitkisel çaylara yoğunlaştım. Sabahtan beri melisa içiyorum. O ağlama hissini aldı en azından içinden de şu birikmiş işleri yapabiliyorum. Bu gidişle iştendede kovulucam die korkuyorum.
Çok doğru sölüyosun cnm. Çünkü erkekler bu konuda çok rahat suçlayabiliyor karşı tarafı. Bizde haliyle bundan korkuyoruz. Ha şuda var naparsak yapalım illaki gene nankörlükle, yardım etmemekle suçlanıcaz ama olsun..
Biz sana nasil ilac ismi verebiliriz ki! Sagliginiz bu kadar onemsiz mi ki siz forumda sormussunuz? Ya biri size yanlis ilac tavsiye etse ne olacak. Bu ilaclarin agir etkisi vardir, yan etkileri vardir, alerjiniz olabilir, eger bazi baska hastaliklar varsa kuallanamayabilirsiniz. Doktora gittiginizde bile belli formlari doldurmaniz gerekir, hastanin oykusu dinlenmeden ilac verilemez.
Size bisey olsa biz zan altinda kaliriz! Boyle sorumlulugu nasil alalim!
Zaten anti depresan ve sakinlestiricilerin buyuk kismi yesil recete oyle , digerleride doktor tarafindan recetelendirilmesi lazim oyle eczaneye gidip alamazsiniz kafaniza gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?