Sakinleştirici önerisi olan?

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar günaydın.. Çok önemli bi konuda fikirlerinize alıcam fakat lütfen biz sana demiştik sen bizi kaale almıyosun die yargılamayın beni zira çok zor durumdayım... Sevgilimin ailesel faktörlü çok çok önemli bir meselesi gündemde şuan.. Bir abi olarak kız kardeşi için içi içini yiyor ve kahroluyor. Ben elimden geldiğince destek vermeye, moral vermeye çalışıyorum. Ama maalesef birde hastalığı çıktı bu dönemde Kahrolduk, yıkıldık resmen Bi kaç gün sonra ameliyatı var. Ve tahmin edersiniz ki öyle gergin ve hırçın ki... Öyle bi bunalıma girdiki.. Ben benim bulunduğum şehirde ameliyat olmasını, ona benim bakmak istediğimi dile getirdim. Ailemde destek verdiler sağolsunlar.. Ama sevgilim öyle küçük şeylerle itham ediyor ki beni.. Dün benim bulunduğum şehirde acile gitti, tek başına.. Poliklinik yerine acile gitti.. Ama biliyorum ki o an oldukça iyi. Acilden çıkınca bana ilk söylediği şey hadi yanıma gel, hani bana destek olucaktın? E ben şimdi nasıl kalkıyımda gidiyim? Alacağım izinleri onun ameliyat dönemine saklıyorum. Daha rahat yanında olayım diye.. Sonuç itibariyle dün ben sözünün arkasında durmayan, sorumsuz kötü bi kız ilan edildim :) Bir daha beni arayıp sormayacaksın bile dedi düşünün.. Ben tabiki üstünde durmadım çünkü çok ağır şeyler yaşıyor, yaşıyoruz. Banada nazı geçmezse kime geçecek diye? Ben hiç aramadım bunu. Akşam o aradı durumu anlattı, 2 gün sonra ameliyata acilen alınacağını söyledi. Ben yine direttim burda ol ameliyatı diye.. Hayır kndi memleketimde olucam dedi. ( burda ol diye diretmemin sebebi orda refakatçisi olamayacak o yüzden ) Ve biz konuşurken bi arkadaşına kızdı gene bana bağırdı çağırdı. Bende ufak bi sitemde bulundum artık. Bunundamı sinirini benden alacaksın diye? Demek sinir alıyorum haa bidaha sakın ama sakın beni arama dedi bende seni aramıcam dedi.. Yüzüme kapadı. Sonra mesaj attı bu zor günümde bana böle yapıyosun ha diye.. Bende aradım onu ve ben ona destek olmaya çalışırken sen beni terkediyosun dedim, sen bana bunları yapıyosun dedim.. Kim seni terkediyo die bide şaşkın şaşkın soru sordu bana Arkadaşlar.. Biliyorum sakin olmam lazım, belki bazılarınız kızacak nie çekiyosun diye... Ama siz olsanız katlanmaz mısınız? Ve lütfen bana bi sakinleştirici önerin. Gerçekten sakin kalmaya ihtiyacım var...

Aynı seylerı bende cekıyorum canım bır kac gun once bır konu acmıstım ama bızım kı amelıyat olmucak oldu. Ara ara bunun sınırını yasıyo. Ve banada yasatıyo daha dogrusu neye sınırlense ben cıkarıyo acısını. Sankı stres topu gıbı en son tartıstık duzeldık derkn hop yenıden baska bır sorunun ıcınde buldum kendımı. Aılesının yanına gıttı cumartesı gunu geceden berı aramıyor ona sorsan ben sucluyumdur. Okadar sıkıldım bunaldım kı anlatamam.

Aynı seylerı yasamamıs olsam ayrıl ne cekıyoun bukadar kaprısı derdım ama seneler gecınce bu kolay soylenmıyo

Beni anladığını bilmek, yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlatıyor cnm çok rahatladım Biliyorum ki bu sorunlar geçince hatasını anlıcak. Ama benim o zamana kadar dimdik ayakta durmam lazım. Ve en kötüsü ne biliyo musun? Ameliyat olduğu sırada ailesinden kimse yanında olamıcak.. Ben kimden alıcam haberini kimden sorucam onu Sabah ağlaya ağlaya uyandım elim yüzüm şişmiş şekilde

Günaydın,sakinleştiriciler öneri ile kullanılmaz çünkü bir çok sakinleştiricinin bilmedigin yan etkileri vardır.Sakinleştirici haplar sadece ve sadece doktor kontrolünde kullanılmalıdır ve yine doktor kontrolünde bırakılmalıdır sakın tavsiye üzerine kullanma.Bende kullandım zamanında ama ben doktor kontrolünde kullandım yine doktor kontrolünde bıraktım.

Erkek arkadaşında geçmiş olsun inş bir an önce sağlıgına kavuşur.

bende kac gundur aynı sekılde aglıyorum pazar gununden berı cok hastayım dun gece atesım 39 bucuk olmus annem soyledı. Okadar kırgınım kı ona. Bılıyorum sımdı arasa agzım kulaklarımda konuscam cektıklerım bosa olcak. Ama yapacak hıc bıseyım yok. Ben pasiflora kullanıyorum gece yatarken canım hem bıtkısel hem hemen uyutuyo gune dınlenmıs olarak baslıyosun. Ondan alabılırsın ama once doktora gıt derım bende

Sız kac saatlık uzaklıkta yasıyosunuz? Bızım aramızda 10 saat var yanına gıtme ıhtımalın yok mu ızın alıp gıtsen? Yanında olsan?

Gunaydin ben eczaciyim cnm ama sakinlestirici ani buyuk bir kayip yasamadiktan sonra kimseye vermemisimdir
Kendim bile kizimi kaybettim dunya basima yikildi ama genede kari koca eczaci olmamiza rahmen psikiyatriste gittik
İyiki gitmisiz o donem yoksa daha kotu sonuclarla gecebilirdi
Tavsiyem sende psikiyatriste git
Ama daha onemlisi sozlunun sana hayati sakinlestirici kullanicak hale getirmesini bir dusun
Bence ilaca senin degil onun ihtiyaci var
Daha sozluyken bu kadar yipratiliyorsan geriye don ve tekrar dusun cnm
Sakinlestirici kullanmani gerektirecek sebepleri ortadan kaldirmak her zaman daha dogru bir secenek

Sakinlestirici ilaclarin bir kismi sadece uyutup sersemleterek sakinlestiriyor. Diger kismi da uzun sure kullanilirsa etki gosterecek ilaclar. Ama bir cok da yan etkisi var hepsinin. Ben sinav oncesi cok gergin oldugum icin iki kez insidon icmistim. Bi tek onu tecrube ettim. Uyku yapmadi ama hafif bi sakinlik verdi. Bi arastir istersen zarari var miymis diye. Ama ben de tavsiye etmem. Bir yakinimiz bunaldikca sakinlestirici ictigi icin su an ciddi tedavi goruyor. Sonradan zararlari kendini gosterebiliyor yani.

Sız kac saatlık uzaklıkta yasıyosunuz? Bızım aramızda 10 saat var yanına gıtme ıhtımalın yok mu ızın alıp gıtsen? Yanında olsan?

Canım biz 5 saat uzaklıktayız ama benim oraya gitmem mümkün değil.. Aramızda ne söz ne nişan var. Ailem onu biliyuor fakat asla yollamazlar.. Ben kararlıyım yani bu zor süreçler bitene kadar ne olursa olsun yanında olucam onun.. Sonradan ben kendi vicdanımla hesaplaşmak istemiyorum nie terkettin nie yanında olmadın die..

Ablacım Allah rahmet eyles
n öncelikle.. Çok çok üzüldüm.. Allah sabırlar versin.. Benim sakinleeştirici düşünmemin amacı bu sukünetimi sakinliğimi koruyabilmek için. Çünkü bende insanım birincide susarım ikincide susarım üçüncüde ağzıma geleni sayarım.. İşte tam böle bi durumda bunu yapmak istemiyorum çünkü yaşadığımız konular öle eften püften meseleler değil. Çok ağır sorunlaı var şuan. Bi bana geçiyo nazı benimde dik durmam lazım. Melisa çayı içiyorum sabahtan beri kafam bi dünya resmen..

İnşallah canım.. Birde şöle bişey düşünüyorum. Acaba bu süreçte nasıl etken bi rol oynasam? Çok arayıp sorsam ters tepiyo..Hiç aramasam o da olmaz... Ben ne yapıyım kızlar?

evet canım bende senın gıbı dusunuyorum elımden gelen herseyı bu ılıskıyı kurtarmak adına yapcam sonra ben keske soyle davransaydım sonuc daha ıyı olurdu dıye vıcdan yapmak ıstemıyorum. Eger bırgun ayrılırsak ıcımde hıc bısey kalmasın.

Çok doğru sölüyosun cnm. Çünkü erkekler bu konuda çok rahat suçlayabiliyor karşı tarafı. Bizde haliyle bundan korkuyoruz. Ha şuda var naparsak yapalım illaki gene nankörlükle, yardım etmemekle suçlanıcaz ama olsun..

Haklısın cnm bende böle düşündüm ve korktum. Bide alerji ilacı kullanıyorum sakinleştiriciyle nasıl bi etki yapar bilemedim. O yüzden bitkisel çaylara yoğunlaştım. Sabahtan beri melisa içiyorum. O ağlama hissini aldı en azından içinden de şu birikmiş işleri yapabiliyorum. Bu gidişle iştendede kovulucam die korkuyorum.

Biz sana nasil ilac ismi verebiliriz ki! Sagliginiz bu kadar onemsiz mi ki siz forumda sormussunuz? Ya biri size yanlis ilac tavsiye etse ne olacak. Bu ilaclarin agir etkisi vardir, yan etkileri vardir, alerjiniz olabilir, eger bazi baska hastaliklar varsa kuallanamayabilirsiniz. Doktora gittiginizde bile belli formlari doldurmaniz gerekir, hastanin oykusu dinlenmeden ilac verilemez.

Size bisey olsa biz zan altinda kaliriz! Boyle sorumlulugu nasil alalim!

Zaten anti depresan ve sakinlestiricilerin buyuk kismi yesil recete oyle , digerleride doktor tarafindan recetelendirilmesi lazim oyle eczaneye gidip alamazsiniz kafaniza gore.

Korkutmak istemem ama melisa cayinin kalp damarlarina bi etkisi vardi sanirim. O yuzden kalp hastalarina falan kesinlikle icirmezler. Cok icme derim ben de. Allah yardimcin olsun.
Bu arada yukaridaki arkadas soyledi diye tavsiye ediyorum. Insirah suresi oku bol bol. Ben herkese bunu tavsiye ederim. :) Anlami bile ferahlatir seni.

evet nankör bunların hepsı canım :) az once msj atma lutfunda bulundu beyımız 2 gundur tel kapalıydı msj atmıstım nıye bu tel kapanıyo acaba dıye cvp yazmıs. Benım tel bozuldu ask o yuzden kapalıydı sımdı yoldayım mezunıyete (kız kardesının mezunıyetı anne ve babasını goturuyo) gıdıyoruz senı arıcam sonra. Gorende daha yenı tanıstık sancak msja bakarmısın bakalım sonra kac gun sonra olcak acaba

Yoo eczaneye gidip kafasina gore alacagi bir dunya sakinlestirici ve antidepresan var. Cipralex, lustral vs.. Ha tabi ben de doktora danismadan almamasi taraftariyim. Ayrica doktor kontrolunde alsa bile bir suru yan etkileri var bu ilaclarin. Ama gidip alabilir eczaneden. Sadece o kisma mudahale etme geregi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…