• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakinleştirici önerisi olan?

Her sabah ve akşam hatta gün içerisinde aklına geldikçe,
BESMELE, NİYET ETTİM NİYET EYLEDİM ..... OĞLU..... FİLANI SAKİNLEŞTİR HİDDETİNİ ÖFKESİNİ SÖNDÜR DİYE NİYET ET.. VE 21 KEZ YA HALİM CELLE CELALÜHÜ OKU. Yüzüne fotosuna üfle. Sakin sabırlı bir adam olur merak etme.

Oww bu çok iyi oldu canım çok teşekkür ederim. Masamın üzerinde zikir aleti hep durur zaten. Çok sağol bu öneri için..

Günaydın tatlımmm :16: :16: :16: Gelişme var hemde iyi yönde tatlım.. Dün eve giderken aradım biraz lafladık.. Eve gidincede konuştuk uzunn uzunn. Ben eteğimde ne kadar taş varsa onu incitmeden düzgünce ve hiçbirini atlamadan söyledim canım. Şuan önemli olanın biz olmadığımızı, meselelerin öncelikli olduğunu ve ona sonuna kadar destek vereceğimi söyledim. Ben söyledikçe o da bana kızdığı şeyleri söyledi ve tahmin edersin ki yine ağır bi şekilde.. Ben de yine üslubumu bozmadan benimle ileriyi düşünme lütfen dedim. O an şok geçirdi. Neden dedi? Ben mutlu edemediğim birinin ilerisinde olmak istemem. Olaylar çözülene, rahatlayana kadar bu meseleleri bidaha açmayalım ama durumlar düzelince düzgünce oturur konuşuruz ya bitiririz ya da devam ederiz dedim. O andan itibaren değişti. Birden aşkım canım oldum yeniden :) O da anladı biraz fazlaca üzerime geldiğini.. Akşam nette görüştük hatta. Çok iydik. Seni seviyorum ii geceler bitanem die mesaj bile attı hatta :) E beni canlandır gözünün önünde. Gözlerimden kalp çıktı resmen :27: :27: :27: Yarında buluşucaz inşallah.. O dönmeden öncee.

Sevindim canim senin adina ama evet baslangic icin fena degil umarim eski haline dönmez hemen. Anlasin biraz seni böyle devam ederse kaybedecegini. Sen yinede inceden inceden hissetir yeri geldiginde. Iki canim, cicime kanmayacaginida anlasin :) Benim iliskimde de vardi bu iletisimsizlik. Herkez kendi korkusunu endisesini icine atti ve sonuclar inan cok ama cok kötüydü. Gerci bizde baska problemlerde vardi ama neyse. Karsilikli incitmeden kirmadan icindekileri konusmak acik acik icine atip kizginlik biriktirmekten iyidir en azindan bir yol bulunabilir

Çok haklısın canım. Bizim aramızdaki en ama en büyük sorun benim başıma buyruk olmam. Ona he diyipte yine kendi bildiğimi okumam. O da bunu kaldıramıyor. Beni biraz adam yerine koysan güllik gülistanlık olucak herşey diyo. Yarın buluşucaktık. Ben izin bile aldım patrondan. Bu sefer kendi bildiğimi okumadım. Aşkım bak durum böyle böyle. Şu kadar saat yanında kalabilirim sen ne dersin, nasıl yapalım? Onun bi hoşuna gitttiki anlatamam... Sanırım temel eksik noktamı buldum ben cnmm

Arkadaşlar günaydın.. Çok önemli bi konuda fikirlerinize alıcam fakat lütfen biz sana demiştik sen bizi kaale almıyosun die yargılamayın beni zira çok zor durumdayım... Sevgilimin ailesel faktörlü çok çok önemli bir meselesi gündemde şuan.. Bir abi olarak kız kardeşi için içi içini yiyor ve kahroluyor. Ben elimden geldiğince destek vermeye, moral vermeye çalışıyorum. Ama maalesef birde hastalığı çıktı bu dönemde :KK43: Kahrolduk, yıkıldık resmen :KK43: Bi kaç gün sonra ameliyatı var. Ve tahmin edersiniz ki öyle gergin ve hırçın ki... Öyle bi bunalıma girdiki.. Ben benim bulunduğum şehirde ameliyat olmasını, ona benim bakmak istediğimi dile getirdim. Ailemde destek verdiler sağolsunlar.. Ama sevgilim öyle küçük şeylerle itham ediyor ki beni.. :KK43: Dün benim bulunduğum şehirde acile gitti, tek başına.. Poliklinik yerine acile gitti.. Ama biliyorum ki o an oldukça iyi. Acilden çıkınca bana ilk söylediği şey hadi yanıma gel, hani bana destek olucaktın? E ben şimdi nasıl kalkıyımda gidiyim? Alacağım izinleri onun ameliyat dönemine saklıyorum. Daha rahat yanında olayım diye.. Sonuç itibariyle dün ben sözünün arkasında durmayan, sorumsuz kötü bi kız ilan edildim :) Bir daha beni arayıp sormayacaksın bile dedi düşünün.. Ben tabiki üstünde durmadım çünkü çok ağır şeyler yaşıyor, yaşıyoruz. Banada nazı geçmezse kime geçecek diye? Ben hiç aramadım bunu. Akşam o aradı durumu anlattı, 2 gün sonra ameliyata acilen alınacağını söyledi. Ben yine direttim burda ol ameliyatı diye.. Hayır kndi memleketimde olucam dedi. ( burda ol diye diretmemin sebebi orda refakatçisi olamayacak o yüzden ) Ve biz konuşurken bi arkadaşına kızdı gene bana bağırdı çağırdı. Bende ufak bi sitemde bulundum artık. Bunundamı sinirini benden alacaksın diye? Demek sinir alıyorum haa bidaha sakın ama sakın beni arama dedi bende seni aramıcam dedi.. Yüzüme kapadı. Sonra mesaj attı bu zor günümde bana böle yapıyosun ha diye.. Bende aradım onu ve ben ona destek olmaya çalışırken sen beni terkediyosun dedim, sen bana bunları yapıyosun dedim.. Kim seni terkediyo die bide şaşkın şaşkın soru sordu bana :KK43: Arkadaşlar.. Biliyorum sakin olmam lazım, belki bazılarınız kızacak nie çekiyosun diye... Ama siz olsanız katlanmaz mısınız? Ve lütfen bana bi sakinleştirici önerin. Gerçekten sakin kalmaya ihtiyacım var...
Asla katlanmam zor zamandan geçiyorum diye size saygısızlık yapamaz şu an izin verirseniz hep böyle devam eder. Bunu çekmek zorunda değilsiniz

Arkadaşlar günaydın.. Çok önemli bi konuda fikirlerinize alıcam fakat lütfen biz sana demiştik sen bizi kaale almıyosun die yargılamayın beni zira çok zor durumdayım... Sevgilimin ailesel faktörlü çok çok önemli bir meselesi gündemde şuan.. Bir abi olarak kız kardeşi için içi içini yiyor ve kahroluyor. Ben elimden geldiğince destek vermeye, moral vermeye çalışıyorum. Ama maalesef birde hastalığı çıktı bu dönemde :( Kahrolduk, yıkıldık resmen :( Bi kaç gün sonra ameliyatı var. Ve tahmin edersiniz ki öyle gergin ve hırçın ki... Öyle bi bunalıma girdiki.. Ben benim bulunduğum şehirde ameliyat olmasını, ona benim bakmak istediğimi dile getirdim. Ailemde destek verdiler sağolsunlar.. Ama sevgilim öyle küçük şeylerle itham ediyor ki beni.. :( Dün benim bulunduğum şehirde acile gitti, tek başına.. Poliklinik yerine acile gitti.. Ama biliyorum ki o an oldukça iyi. Acilden çıkınca bana ilk söylediği şey hadi yanıma gel, hani bana destek olucaktın? E ben şimdi nasıl kalkıyımda gidiyim? Alacağım izinleri onun ameliyat dönemine saklıyorum. Daha rahat yanında olayım diye.. Sonuç itibariyle dün ben sözünün arkasında durmayan, sorumsuz kötü bi kız ilan edildim :) Bir daha beni arayıp sormayacaksın bile dedi düşünün.. Ben tabiki üstünde durmadım çünkü çok ağır şeyler yaşıyor, yaşıyoruz. Banada nazı geçmezse kime geçecek diye? Ben hiç aramadım bunu. Akşam o aradı durumu anlattı, 2 gün sonra ameliyata acilen alınacağını söyledi. Ben yine direttim burda ol ameliyatı diye.. Hayır kndi memleketimde olucam dedi. ( burda ol diye diretmemin sebebi orda refakatçisi olamayacak o yüzden ) Ve biz konuşurken bi arkadaşına kızdı gene bana bağırdı çağırdı. Bende ufak bi sitemde bulundum artık. Bunundamı sinirini benden alacaksın diye? Demek sinir alıyorum haa bidaha sakın ama sakın beni arama dedi bende seni aramıcam dedi.. Yüzüme kapadı. Sonra mesaj attı bu zor günümde bana böle yapıyosun ha diye.. Bende aradım onu ve ben ona destek olmaya çalışırken sen beni terkediyosun dedim, sen bana bunları yapıyosun dedim.. Kim seni terkediyo die bide şaşkın şaşkın soru sordu bana :( Arkadaşlar.. Biliyorum sakin olmam lazım, belki bazılarınız kızacak nie çekiyosun diye... Ama siz olsanız katlanmaz mısınız? Ve lütfen bana bi sakinleştirici önerin. Gerçekten sakin kalmaya ihtiyacım var...
Ya Allah askina size ne ameliyati nerede olacagindan? Niye diretiyorsunuz bu kadar? Ameliyatta bir sorun olsa suclu siz olacaksiniz. Bunu da mi dusunemiyorsunuz?

Back
X