Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

canım benim hayırlı olsun ben hala hamilesin sanmıştım..çok sevindirdin bizi:)))bebeklerini bol bol benim yerimede kokla oldumu:)canım benimmmm

çok zor günler geçirmişiniz okurken çok duygulandın Allah yardımcınız olsun darısı bütün isteyenlere içinde bana olsun

badenur gözünaydın.inşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün yavrularını.inan senin adına çok ama çok sevindim.Allah acılarını göstermesin...

bende 5 yıllık evliyim
bizimde çocuğumuz yok
eşimin sperm değerleri çok kötü
inan yazdıklarını okurken çok duygulandım..
Allahın lütfu işte
bizde çok istiyoruz ama olmuyor...
benimde adet tarihim dündü ...biraz önce 1 damla kan geldi bu ayda olmadı
bu ayın sonunda ankarada iyi bir merkeze gitmeyi düşünüyoruz ..
senin doktorunun tedavinizi olduğunuz merkezin adını özelden yazar mısın acaba...
bizim tedavi olacağımız yerin labratuarının çok ii olması gerekiyor çünkü sperm değerleri çok kötü
ne olur dua et hiç pes etmeyi düşünmüyoruz zaten
eşim tüp bebek tedavisi olursam eğer ilerde bana bişey olur diye korkuyor
direk söylemiyor ama ben anlıyorum internette tedavi ile bebek sahibi olan kişileri gösteriyorum umutlansın diye inan inamıyor
hiç bir zaman baba oamayacağını düşünüyor bide bana bişey olmasından korkuyor
inanın anne olamamak ne zor imiş
çevrede size acıyan gözlerle bakan bir sürü insan
eşimden kaynaklı bir problem olduğunu kimse bilmiyor bilmesinde umrumda bile değil
hele şu televizyonda çıkan anneler günü ile ilgili reklamlar beni mahvediyor
bunları yazarken bir yandan da ağlıyorum ama rahatlıyorumda
eşimin yanında duygularımı belli etmemeye çalışıyorum
bize hiç aşılama yapılmadı boşuna zaman kaybı denildi..
tüp bebek tedavisi bize 10 bin lirayamı mal olur acaba...
tabi dondurma işlemi filan herşeyi yaptırırsak...
bu satırları yazınca ne çok rahatladım bi bilsen..
iyki burası varmış çok şükür....

Benim de gözlerim doldu ... Allah mutlu etsin sizi bebeklerinizle İnşallah çok çok güzel günler yaşarsınız beraber..Sağlıklarına da bir an evvel kavuşurlar dilerim..

ben çok ama çok sevindim badenurcuğum maşallah bebişlere inşallah kısa süre içinde evinize huzur dolu hanenize geçip o ciciş bebişler cıvıl cıvıl neşe saçacaklar her zaman dualarımdasın canım sağlıklı-hayırlı ve analı-babalı büyütsün Yüce Rabbim inşallah

Canım benim demek bebişler dünyaya gelldii..
Senin hikayeni ilk okuduğumda bu topikteki 3. sayfada yazdıklarıma döndüm hemen..
O kadar ağlamıştımkii bilgisayar bozulcak diye yazmıştım hatta..
Çok sevindimm şu anda tüylerim diken dikenn..
Senin bebişlerin güçlü savaşçı bebişler,Allahın izni ile herşey dahada yoluna girecektir..
Dularım seninle..Sende bizlere etmeyi unutma tamamı badenurcum..
Ay yanında olup sarılmak istedim sana inan..Mesajı bir türlü bitiremiyorum..Kendine bebişlerine çok iyi bak senin gibi sabırlı azimli bir anneye sahip olduklarından onlar zaten çoook şanslı melekler..

allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısıda bizlere olsun işallah..böyle mucizeler hepimize umut oluyor cesaret veriyor ..yılmak yok yola devam kısmetimizde varsa işallah bizimde senin gibi yüzümüz güldürsün allahım tez zamanda cümlemize nasip etsin..

badenur canım hikayeni okurken de çok ağlamıştım şimdi sevinç gözysaşları oldu bunlarr:)allah size sağlıklı,huzurlu,ve çok mutlu bir hayat sürdürmek nasip etssin inşallah.bizim için de kokla mis bebişlerini..bende 2 yıldır mücadele halindyim negatif tüp denemelerim var ama pes etmeyeceğim ..allahın izniyle mücadelye devam edeceğim ..değiyor değil mi insan onlara kavuşunca tüm sıkıntılarını unutuyordur eminim..sevgilerrrrrrrrrr..bahtları açık olsun..

Gözyaşları içinde okudum yazdıklarını...Ben de ilk denememi Bahçecide yaptım negatif çıktı.Yıkıldık...Şimdi Temmuz'da yine Bahçecide Erbil YAĞMURDA DENEYECEĞİZ,İNŞALLAH UMUTLARIMIZ BOŞA ÇIKMAZ...Umarım bebeklerini sağ-salim kucağına alır doya doya koklarsın..umarım senin yaşadığın mutluluğu ben de yaşarım ..ben de 42 yaşımdayım,43 olmak üzereyim,,Ama Allah'tan ümit kesilmez,çünkü ben evlenir evlenmez hamile kalmıştım,ama bir şekilde maalesef benim sağlık problerim nedeniyle aldırmak zorunda kaldık ve bir daha olmadı maalesef...O kadar çok istiyoruz ki eşimle ,beni ancak sen anlarsın,n'olur dua et bana da ,hamilelerin duası tutarmış...adım kanat , bana da dua et benim de tutsun,benim de ...hem de ikiz olsun....teke de razıyım yeterki akıl,beden,ruh sağlığı yerinde ,hayırlı evlatlar olsun...

şu merkezlerin ismini buraya yazamazsanız özelden gönderebilir misiniz.. yaşadıklarıma çok benzettim o 5 denemedeki doktorunuzu en azından fikir olur...

gözyaşları içinde okudum??? şimdi nasılsınız???

2. Tüp denememi yapmak için ilaç kullanmaya başladım,dondurulmuşlarla.bu konuda çok negatifim,dondurulmuşlara güvenemiyorum,ama yazılanları okuyunca gerçekten ümitlendim.daha 28 yaşındayım önümde uzun bi yol var ama inanın bunun heyecanı süreci her yaşta aynıdır.hep son şansım gibi bi his var içimde.aklıma takılan en büyük sorun dondurulmuş embriyolarımın 2. kalite olması.bu konıuda deneyimi olan varmı?

gözyaşları içinde okudum??? şimdi nasılsınız???

merkezlerin ismini bende özelden alabilirmiyim .benim hastanemde transferin yapıldığı anda bile harikasın çok iyisin demdiler.hatta çok şaşırdım olmazsa üzülme daha gençsin dediler.merkezden çok memnunum bilgilerine güveniyorum.ama bu kadar pozitif detay veripte hayallerinizi yıkanları merak ediyorum.kendimi en iyi merkezde kabul ediyorum ama yanılmak istemem.

umarım üçünüzde iyisinizdir.
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

badenur kullanıcısından alıntı
arkadaşlar 5 gün önce doğum yaptım, bir kızım bir oğlum oldu, 31 haftalık dünyaya geldikleri için şuan kuvezdeler, allahıma bin şükürler olsunki hastanede 72 gün yatarak çok zorlu yaşam mücadelesi sonucu bebeklerimi bu haftaya kadar getirebildim. doktorların bile hayretle takip ettiği insanüstü bir mücadele verdim. öyleki zaman zaman hayati riskleri bile hiçe saydım. beni kurtarmak adına bebeklerimi almalarına izin vermedim. emboli geçiriyorsun dediler yaşarsam onlarla birlikte onlarsız hayatım olmasın dedim. allaha bin şükürler şimdilik iyiyiz dahada iyi olacağız<inşallah. sonra detaylı yazacağım. herkese binlerce teşekkürler güzel dostlar

SİZİN YAZINIZI DA ağlayarak okudum,darısı inşallah benim de başıma,yaşınız kaç?

Badenur hanım yaşınızı zaten yazmışsınız da olumsuzluk yaşadığınız tüp bebek merkezlerini ve çocuklarınızı size hediye eden tüp bebek merkezini bize yazarsanız,bize çok büyük yardımcı olursunuz.mail ile de atabilirsiniz,çok sevinirim.

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşş çok duygulandım... vee darısı isteyen herkesle birlikte bana inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…