sevgili dostlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
uzun zaman oldu fırsat bulup yazamadım, önce bebeklerimin kuvez süreci, onlar hastanedeyken ev değiştirdik, sonra evdeki hassas bakımları derken yazamadım bir türlü .. AMA ŞUNU hemen belirtmeliyim ki; evimin tam karşısında büyük bir cami var, ezan sesi gürül gürül duyuluyor ve ezanı duyduğum heran gözlerim dola dola sizlere dua ettim , ediyorum, allahım evladına kavuşma yolunda emek harcayan acı çeken bütün herkese hayırlı evlatlar nasip eyle, kimseyi bu yolda sonuçsuz bırakma bütün yüzleri güldür bütün kalplari evlat sevgisiyle doldur, dileyen herkese evlat ver allahım diyorum. yaşadığım süreç en başından onları kucağıma alldığım ana kadar içimde o kadar büyük bir duygu ki, her anı hatırladığımda gözlerim doluyor. sakın vazgeçmeyin arkadaşlar, karşınıza ne zorluk çıkarsa çıksın vazgeçmeyin, eğer nasip kısmetinizde vazsa çabanız sonuçsuz kalmayacak.
biliyorsunuz tam 2.5 ay hastanede yattım ve ölümün kıyısından döndüm, şimdi onları her kokladığımda bütün herşeye değdi diyorum ve gözyaşlarım süzülüyor, bu süzülen gözyaşları hem sevincim, hem de bu yolda çabalayan tüm dostlarım için...
biraz bebeklerimden bahsedeyim, şuan 5 kiloya ulaştılar, çok şükür sağlık problemleri yok. gelişimleri normal, gülücüklere bile başladılar.
bana gelince hamileliğimin en başından beri istirahat etmek zorunda oluşum, son 2.5 ayı devamlı yatarak geçirmem, arada damarsal problemler, kalp ve solunum sorunu, emboli vs. derken, eski sağlığıma henüz kavuşamadım, yürürken çok zorlanıyorum. zamanla hepsi geçermiş, biraz daha zamana ihtiyacım olduğu kesin.
bebeklerimin her türlü bakımını ben yapıyorum, evde bir yardımcımız var ama o sadece evle ilgileniyor, kimse benim gibi bakamaz gibime geliyor, en yakınım ablama bile sen dur ben yaparım diyorum. onlarla gece gündüz uğraşmak hiç yormuyor, doymuyorum onlara.
arkadaşlar pek çok mesaj göndermişsiniz hepsini zaman zaman okuyacağım, bu yeni evde internet bağlantısı da yeni sağlandı o nedenle hiç ama hiç bakamadım. sorular sormuşsunuz, affedin çok zaman olmuş ...
şimdi çok sık olmasa da arada sizlerle olacağım.
sevgiyle kucaklıyorum.