Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

beni merak eden, dua eden, takip eden, korkumu sevincimi paylaşan tüm dostlara binlerce teşekkür.
hepinize sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebekler diliyorum. en içten gelen dualarımla hepinizi kucaklıyorum.
bebeklrim hakkında şunu söyleyebilirim şimdilik, kuvezdeler ve genel durumları iyi. inşallah daha iyi olacaklar.

Badenurcugum seni cok tebrik ediyorum, insallah cocuklarinda senin gibi cok güclü olur ve biran önce hayata SIMSIKI sarilir ayni cati altinda güzel, saglikli ve mutlu bir Aile olarak yasarsiniz.;-) Yüce Rabbim bizede bu güzel ve ugruna canlarimizi feda edecek evlatlar verir insallah. Arkadaslar hepinizin yolu acik sansiniz bol olsun. Badenurcugum bende haftaya istanbuldayim, bana iyi ve kötü seyler yasadigin hastanelerin ve doktorlarin isimlerini özele yazarsan cok sevinirim,cok Acil !!! Seni ve o tatli bebislerini öpüyorum ;-)))

selam arkadaşlar.badenur şimdilik bebekleriyle ilgilendiğinden zaman bulup gelemiyordur.aslında yazmıştı son tedavisini memorialda semra hanımda yapmıştı.kısa zamnda tedaviye başlayacaklar için yazdım.belki badenur hemen yazamaz diye.merkez isimi vermek serbet.rabbim tüm tedavide olan ve başlayacak olanlara en kısa zamnda meleklerini göndersin amin.

Günaydın azminize hayran kaldım allah bebeğinizi sağlıkla kuzağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere rabbim kısmet etsin aminn

Badenur evet nerelerdesin, bebişler nasıl; çok merakta kaldık...
Allah'ım yardımcın olsun..
Senin ve bu yolda umutlu-istekli-azimli olan; yavrularına gözü gibi bakacak olan tüm kadınların...

badenur bana heyecan ve umut veriyorsun tez tazamnda bebeklerin evinize gelir inşallah ayrıca hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün .....

ALLAHIM HAYIRLISI İLE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİNNN:nazar::nazar:
YAZINI OKUDUKCA AGLADIM:KK14::KK14: AGLADIM SADECE :KK14::KK14:
MAAŞALLAH DİYORUM İÇİNİZDEKİ AZME VE SABRINIZA :nazar::KK9:
BEBİŞLERİNİZE MAAŞALAH:nazar: DOGSUNLARDA BENİM İÇİN MİNİK GIDILARINDAN ÖPÜN BÖYLE MÜTHİŞ ANNEYE SAHİP OLDUKLARI İÇİN:nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK16::KK54::KK54:

çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.

Canım ağlayarak okudum. Hala kendime gelemedim. Sonrasında takip ettim, ikizlerine kavuşmuşsun. Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı sevgi dolu insanlar yapar inşallah. Darısı bizlerin başına... Tüm anne olmak isteyenelrin başına...

sevgili dostlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
uzun zaman oldu fırsat bulup yazamadım, önce bebeklerimin kuvez süreci, onlar hastanedeyken ev değiştirdik, sonra evdeki hassas bakımları derken yazamadım bir türlü .. AMA ŞUNU hemen belirtmeliyim ki; evimin tam karşısında büyük bir cami var, ezan sesi gürül gürül duyuluyor ve ezanı duyduğum heran gözlerim dola dola sizlere dua ettim , ediyorum, allahım evladına kavuşma yolunda emek harcayan acı çeken bütün herkese hayırlı evlatlar nasip eyle, kimseyi bu yolda sonuçsuz bırakma bütün yüzleri güldür bütün kalplari evlat sevgisiyle doldur, dileyen herkese evlat ver allahım diyorum. yaşadığım süreç en başından onları kucağıma alldığım ana kadar içimde o kadar büyük bir duygu ki, her anı hatırladığımda gözlerim doluyor. sakın vazgeçmeyin arkadaşlar, karşınıza ne zorluk çıkarsa çıksın vazgeçmeyin, eğer nasip kısmetinizde vazsa çabanız sonuçsuz kalmayacak.
biliyorsunuz tam 2.5 ay hastanede yattım ve ölümün kıyısından döndüm, şimdi onları her kokladığımda bütün herşeye değdi diyorum ve gözyaşlarım süzülüyor, bu süzülen gözyaşları hem sevincim, hem de bu yolda çabalayan tüm dostlarım için...
biraz bebeklerimden bahsedeyim, şuan 5 kiloya ulaştılar, çok şükür sağlık problemleri yok. gelişimleri normal, gülücüklere bile başladılar.
bana gelince hamileliğimin en başından beri istirahat etmek zorunda oluşum, son 2.5 ayı devamlı yatarak geçirmem, arada damarsal problemler, kalp ve solunum sorunu, emboli vs. derken, eski sağlığıma henüz kavuşamadım, yürürken çok zorlanıyorum. zamanla hepsi geçermiş, biraz daha zamana ihtiyacım olduğu kesin.
bebeklerimin her türlü bakımını ben yapıyorum, evde bir yardımcımız var ama o sadece evle ilgileniyor, kimse benim gibi bakamaz gibime geliyor, en yakınım ablama bile sen dur ben yaparım diyorum. onlarla gece gündüz uğraşmak hiç yormuyor, doymuyorum onlara.
arkadaşlar pek çok mesaj göndermişsiniz hepsini zaman zaman okuyacağım, bu yeni evde internet bağlantısı da yeni sağlandı o nedenle hiç ama hiç bakamadım. sorular sormuşsunuz, affedin çok zaman olmuş ...
şimdi çok sık olmasa da arada sizlerle olacağım.
sevgiyle kucaklıyorum.

uzun zaman oldu fırsat bulup yazamadım, önce bebeklerimin kuvez süreci, onlar hastanedeyken ev değiştirdik, sonra evdeki hassas bakımları derken yazamadım bir türlü .. AMA ŞUNU hemen belirtmeliyim ki; evimin tam karşısında büyük bir cami var, ezan sesi gürül gürül duyuluyor ve ezanı duyduğum heran gözlerim dola dola sizlere dua ettim , ediyorum, allahım evladına kavuşma yolunda emek harcayan acı çeken bütün herkese hayırlı evlatlar nasip eyle, kimseyi bu yolda sonuçsuz bırakma bütün yüzleri güldür bütün kalplari evlat sevgisiyle doldur, dileyen herkese evlat ver allahım diyorum. yaşadığım süreç en başından onları kucağıma alldığım ana kadar içimde o kadar büyük bir duygu ki, her anı hatırladığımda gözlerim doluyor. sakın vazgeçmeyin arkadaşlar, karşınıza ne zorluk çıkarsa çıksın vazgeçmeyin, eğer nasip kısmetinizde vazsa çabanız sonuçsuz kalmayacak.
biliyorsunuz tam 2.5 ay hastanede yattım ve ölümün kıyısından döndüm, şimdi onları her kokladığımda bütün herşeye değdi diyorum ve gözyaşlarım süzülüyor, bu süzülen gözyaşları hem sevincim, hem de bu yolda çabalayan tüm dostlarım için...
biraz bebeklerimden bahsedeyim, şuan 5 kiloya ulaştılar, çok şükür sağlık problemleri yok. gelişimleri normal, gülücüklere bile başladılar.
bana gelince hamileliğimin en başından beri istirahat etmek zorunda oluşum, son 2.5 ayı devamlı yatarak geçirmem, arada damarsal problemler, kalp ve solunum sorunu, emboli vs. derken, eski sağlığıma henüz kavuşamadım, yürürken çok zorlanıyorum. zamanla hepsi geçermiş, biraz daha zamana ihtiyacım olduğu kesin.
bebeklerimin her türlü bakımını ben yapıyorum, evde bir yardımcımız var ama o sadece evle ilgileniyor, kimse benim gibi bakamaz gibime geliyor, en yakınım ablama bile sen dur ben yaparım diyorum. onlarla gece gündüz uğraşmak hiç yormuyor, doymuyorum onlara.
arkadaşlar pek çok mesaj göndermişsiniz hepsini zaman zaman okuyacağım, bu yeni evde internet bağlantısı da yeni sağlandı o nedenle hiç ama hiç bakamadım. sorular sormuşsunuz, affedin çok zaman olmuş ...
sevgiyle kucaklıyorum.

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :nazar::nazar: rabbim nazarlardan korusun darısı isteyen herkesinde başına:nazar: inan okurken çok duygulandım Rabbim yerer ki vermek istesin olmaz diye bir şey yok

bade nurrrr hoşgeldin çok duygulandırdın yine beni.. alalhımsağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsiz yavrularını.. ağrı sızı göstermesin sana da yavrularına da.. Rabbim korusun sizi...
sen mükemmelesin... çok etkiledin ebni başından beri..
şu seni yıpratan merkezi benimle birlikte çok soran oldu bence bizimle bu merkezin adını paylaşmalısın.. birçoğumuz merak etti.. malum tedavi aşamasındayız..
Allaha emanet olun.. dualarında olabilmek umuduyla..
iyi gecelerrrr

badenur maşaAllah sübhanAllah sana ve bebeklerine.çok şükür bu günlere.doyulurmu o meleklere elbette doyulmaz öp kokla bizim yerimizede.rabbim ailene ömür boyu bir daha böyle zorluklar yaşatmasın.çocuklarınla yaşlan badenur.sana söyleyecek başka sçz bulamıyorum. ancak his edilir.

o zorlu süreçleri sizin kadar olmasada yaşamış biri olarak sonunun mutlu olması beni çok mutlu etti.Allah ikizlerinize ailesiyle beraber sağlıklı uzun ömürler versin.Olmayanlarada en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

sevgili arkadaşlarım hepiniz canımsınız...

vakit buldukça geçmiş mesajları okuyorum, okudukça duygulanıyorum, ilginize dualarınıza binlerce teşekkür... çok duyguluyum şuan... sevinç hüzün birarada... yaşadıklarım bir bir fotograf karesi halinde ....
söyleyeceğim şu ki, olmayacak, başaramayacağım, bitti diyenler beni göz önüne alsınlar ... bugünüme asla inanmıyordum, hayaldi... son ana kadar hayal...mucize gelirken zorlukları ile geldi ve çok şükürki aşabildik... şimdi artık ben de inanıyorum eninde sonunda o beklenen mucize geliyormuş... tüm inancımı yitirmiştim, allahın bana evlat vermeyişinde bir hayır olduğuna inanmıştım. tek sığındığım buydu.... siz sabrınızla elinizden geleni yapın birgün o mucizeyi siz de yaşayacaksınız inanın...

her türlü yardım için destek için elimden geleni yapmaya çalışacağım, şuan ki gelişmelerinizi bilmiyorum.

badenur hoş geldin canım.evet eminim bir çok kişiye ışık umut olacaksın.vazgeçenlere yola devm etmelerine örnek olacaksın canım.rabbimin mucizeleri bitmiyor bitemzde.bizlerede neden olmasın.

badenur seni canı gönülden tebrik ediyorum. Allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana inşallah hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. ilk sayfadan beri okuyorum yazdıklarını seninle yaşıyor gibi hissettim yaşadıklarını şimdi de evlatlarının kucağında olmasına yüzümdeki gülümsemeyi durduramayacak kadar çok seviniyorum. Allah evlatlarına analı babalı sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin bahtları çok güzel olsun inşallah. O kadar çok kızını oğlunu koklamak sevmek geliyor şuan içimden. Onları koklaya koklaya öp kucağına bas ikisini de bizlerin yerine onlar bizlerin de mucizelerinin habercileri.Sevgiyle kalın hep mutlu olun

badenur yeni evinde bebeklerinle ömür boyu mutluluk dilerim inşallah hepimize böyle güzel paylaşımlar yapmak nasip olur öncelikle bana ve tüm arkadaşlarımıza verdiğin umut için sonsuz teşekkürler............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim yazını ağlayarak okudum çok şükürki bebeklerini kucağına almışsın ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün canım bende senin gibi biçok operasyondan geçtim ama daha sonuç alamadım çok doktor gezdim 9 yıl oldu evleneli ve daha yok içim yanıyor dayanamıyorum yaşım da geçyo laporoskapi ,histeroskopi, miyom ameliyatı oldum ve iki kez rahim filmi çektirdim birin 1 yıllık evliyken çekildim ve açıktı bu ay çektirdim ve biri kapalı biride az açık çıktı bu operasyonlardan mı tıkandı acaba bilmiyorum doktor o kadar rahatki önce açıktı şimdi nasıl kapandı dedim aradan zaman geçmiş dedi yani bende bu yolda çok yoruldum 9 yıldan beri gitmediğim doktor kalmadı ne olur banada dua edin bende bebeğime kavuşayım sevgiylekalın

Zor günlerden geçmişsin ama umudunu hiç yitirmemişsin bende hep bir umutla gittiğim kapıdan olumsuzca dönüyorum.. Ama inatla tekrar tekrar gidiyorum. İnşallah hamileliğin devamı gelir.. Bnede eylülde kısmetse 2. denememi yaptırıcam.. Benimde ilk denemede tuttu ama bebeğim 4 aylıkken karnımda öldü. Allah hayırlısını versin.

sevgiyle kucaklıyorum.
Öncesini değil ama hamileliğini ve mücadeleni biliyorum ve hep yakından takip ettim.Hikayeni buradan herkes gibi ben de gözyaşlarımla okumuştum.Özellikle hastanede yattığın o dönemde denizbulutun yazısı beni çok endişelendirmişti.İnan tüm kalbimle mücadeleni içimde hissedip bebeklerinin ve senin sağlığınız için hep dua etmiştim.Emboli ve diğer bütün hayati tehlikeleri göze alıp bebeklerini dünyaya getirme kararlılığına söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum.Allah seni zaten en güzel şekilde ödüllendirmiş.Yeniden tüm kalbimle tebrik ediyorum Eşinle bebeklerinle birlikte uzuuuun ve sağlıklı ömür dilerim.Allaha emanet olun Sevgilerimle...

X