Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

Azminize hayran kaldım doğrusu. allah size ve bebişlerinize birlikte uzun ömürler nasip etsin..

Agliyorum su an we cok mutluyum sizin adiniza cok cok sewindim en sonda inanin..rabbim kimsenin umudunu kesmesin..

harikaaa bana umut oldunuz.... Allahım sizi ve ailenizi korusun.

bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://

Ağladım valla

İnanmıyorum okudukça ağladım çok fena oldum. Başlıkta mutlu sonu görmeseydim umutla okuyamazdım da. Diğer mesajlariniza baktım yavrularınızı doğurmuşsunuz nasi mutlu oldm anlatamam allah uzun ömürler versin hepinize

çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.
Cok merak ediyorum hikayenizin sonunu inş sağlıkla melekelerinizi kavuşmuşsunuzdur

pazartesi o kara haberi bana da verdi doktor umutsuz bir şekilde tüp bebek şansınız %25 dedi o an dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan gözlerim şişti hala kendimde değim salı günü başka doktora görüneceğim o ne derse tedaviye başlayacağım çok zor şans da az olunca bittim

Merhaba
Yeni bir kitap çıkmış... Tüp Babayım "Bir babanın gözünden tüp bebek yolculuğu"... Yazarı Tuğkan Tepiltepe... Kesinlikle bizim ve bizim durumumuzda olanlar için çok faydalı bir kitap.. Ben kendimden bir çok şey buldum.. Sizlere de tavsiye ederim.. Hem internet üzerinden tüp kitapçılarda hem de bütün kitapçıların mağazalarında bulabilirsiniz... Okumasanız bile bir göz atın derim.. Hepinize sevgiler

Yazın bana çok iyi geldi bende 41 yasinda 4.negatif tup bebek var ve tam vazgeçme aşamasındadır teekkur ederim yazın için allah bebeklerine yaşamayı nasip etsin...

BEBİŞLER NASIL İYİLERMİ ÇOK MERAK ETTİM

Bebişleri de sizi de çok merak ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.

Merhaba kac sne gecmis ama sonucu cok merak ediyorum bu gun ilk denemede negatifi almis biri olarak... cok guzel ne kadarda sabirliymissiniz sonuna kadar haketmissiniz... insallah melekleriniz sag saglim yaninizdadir...

Merhaba kac sne gecmis ama sonucu cok merak ediyorum bu gun ilk denemede negatifi almis biri olarak... cok guzel ne kadarda sabirliymissiniz sonuna kadar haketmissiniz... insallah melekleriniz sag saglim yaninizdadir...

ertnur merhaba,

ben de bu başlığa girip, başlığı açan kişinin bebeklerine kavuşup kavuşamadığını merak etmiştim. umut olmuştu bana da... o zamanlar ben de negatif sonuçla üzgündüm. mutsuzdum. hiç hamile kalamayacağımı düşünüyordum. şimdi inanmakta hala güçlük çeksem de ikizlerime hamileyim. ilk hamileliğim. 41 yaşındayım. üzme kendini sakın.

bu arada başlığı açan arkadaşın diğer mesajlarını kontrol edince gördüm. sağlıkla almış bebeklerini kucağına. mesajı da aşağıda:

Hikâyeniz beni inanılmaz etkiledi bende 41 yaşındayım ve şu an transferimin 12.günü 2gun sonra test günün ve umarım bende sizin gibi mutluluğu yakalarım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ahh canımm benim. İçten içten özlemle sızlayan yanım vardı cümlesinde buldum kendimi, gözyaşlarımı tutamadım, çokk yürekten dua ettim rabbim duysun inşallah, inşallah sağlıkla kavuş yavrularına, evlat özlemi çeken herkese tattırsın rabbim inşallah

Her kelimesini atlamadan okudum. Ben de 41 yaşındayım ve senin geçtiğin yollardan geçmeye hazırlanıyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…